0 Користувачів і 7 Гостей дивляться цю тему.
Нам потрібен Байден.Світові війни виграють виключно демократи
Процитую саму себе:Типу Байдена, у якого реальна клінічна деменція? ви уявляєте, як таке буде керувати ядерною країною? ну хіба що він буде підсадною качкою типу зе, а за ним буде Клінтониха розпродавати США рашці та Китаю.
Ад Астра, ви чисто респуха? Чому так?Мені, а також багатьом українцям, ваши розборки нецікаві. Особисто мені майже пох, хто там у вас буде керувати, аби АМЕРИКА залишалася світовим лідером.
Байден - це той, що за лавреата за зовнішню політику відповідав? Ну цей навоює, авжеж.
Та мені пох ваш Байден, разом з Трампом. До чого тут це? я просто хочу зрозуміти, шо у вас там таке відбувається, що ваші війни докочуються до України.
"Амєріканци развязалі вайну і пассорілі брацкіє народи"(с)
Цікаво. Народ, який не може навести хоча б півтори досягнення цього клоуна за роки, настирливо тулить його як охеренний вибір
Ну чим тобі "пєрєгрузка" не досягнення? Як раз коли мущіна відповідав за зовнішню політику у демів. Ну і про хапання за фалди під час захоплення Криму вже достатньо відомо. Коротше кажучи, ніхуя не зрозуміло, нахуя капітан тулить того клована як ахєрєнний вибір. Що за манера очаровуватися у всіляких побитих моллю підарасах?
В порівнянні з рудим підкацапником - і на безриб'ї раком встанеш
Не розумію цієї впевненості.
Просто тупо забили на твою надцяту тему. Я сто раз наводила Трампові досягнення і у сто перший не збираюсь.
сторонники трампа по своей ограниченности не могут понят, что экономическая сила штатов именно в мировой гегемонии и глобализации