Так а я про шо кажу!!! Нарешті...
Що нарешті? Аргументи у вас давно зникли, а не нарешті. Ще раз нагадаю як ви словоблудите(за вашим же висловом), а звинувачуюте в цьому опонента.
Отже, про повинні/ винні починається з цього мого посту:
Ще раз повторю: навіщо потрібні НАТО, ВООЗ, ООН ви повинні і самі знати
У даному пості я вживаю слово "повинні" разом зі словами "і самі знати",тобто, тлумачити це словосполучення слід, а по іншому і ніяк, як обов'язковість наявності загальних знань. Яких саме знань вказано до слова "повинні".
Ваша відповідь на мій пост:
Я нікому нічого не винен))))
Як бачимо, ви використовуєте і слово "винен", і відповідну конструкцію речення, у сенсі боргового зобов'язання , що взагалі ніяк не пов'язано зі смислом мого посту, на що я і вказую:
А я десь писав, що ви комусь щось винні? Третій раз одні й ті ж слова наводити чи дочитаєтесь?
І ваше звинувачення, що містить слово, яке, наскільки знаю російську мову, походить від "рукоблудство", тобто, онанізм. У такому випадку освічені росіяни кажуть:"Оговорка по Фрейду."
Ти шо словоблуд чи шо?
І на мою спробу відвернути вас від мрій/потреб/радощів пубертатного віку - повернути в лоно дискусії нагадуванням про вашу жалюгідну маніпуляції, отримуємо:
Так а я про шо кажу!!! Нарешті...
Отримуємо вже слова, які ніяк логічно не пов'язати з попередніми постами. Коло замкнулось.