0 Користувачів і 6 Гостей дивляться цю тему.
Чи є факти в Красная звязда?а Фалкішер Беобахтер?Чи варто їх цитувати як новини?
А, може, потрібно перевірити?
Вы из тех людей которые проверяют говно на съедобность?
CNN брешуть бо така в них робота.Вони вже давно не новини а пропагандистська шмата ліворадикалів.Макаки в зоопарку які кидають гімно в надії що щось прилипне.Я бачу в Україні люблять ліве соціалістичне гімно.
Я бачу що відбувається в Штатах і Канаді і що про це пишуть ліві шмати.СNN це дно навіть для лівих .Подивіться хоч їхні рейтинги в динаміці за останні пару років.Якби їх не включали примусово в пакети на кабелі їх би дивилося 3 відсотки їбанатів. А постити їх з посиланнями на якихось укр видання в перекладі це може лише недалека неволодіюча мовами людина.
Дів...повідомлення про вплив іншої країни на події всередині країни - це гімно? Серйозно? Звичайно, воно може бути брехливим. А може бути й ні. Чи ти, як той страус, що засунув голову в пісок з думкою - CNN брешуть, бо вони вороги Трампа, тому нічого й чути не хочу?
ПРОТЕСТЫ В США "ПОДОГРЕВАЮТ" КОНТРОЛИРУЕМЫЕ РФ БОТЫ, - CNNПятница, 5 Июня 2020, 20:30...
чомусь, коли мова йшла про Флойда, вам потрібен був час, щоб встановити причини смерті. тут у вас все зразу зрозуміло- хто кого вбив. може твітер не хоче провокувати насилля, як це робить трамп, тому і не робить передчасних заяв і висновків ?і що може стати на перешкоді ,наприклад, кацапам, щоб вбити через агентів людину, і тим критично загострити ситуацію ?за любих обставин, лутери і демократи, як на мене- не одне і те ж,хоча нас тут підштовхують до таких асоціацій
прихильники трампа мають свою, єдино вірну, правдупрямо як в кацапстані- одностайність. Всі , хто проти- ібанати, шмати, срати, і всякі інші різні ...ати. крім ігнору, іншого способу спілкування з ними по суті немає
Какое же трамп чудовище да?
Так что с дорном будем делать? Чувак защищал магазин а его убили ебанные демократы и снимали на видео. Убили еще несколько негров и белых. Что будеи делать с этим.