Автор Тема: Трамп хочет объявить о выходе США из НАТО за день перед выборами  (Прочитано 1490 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
так с мужем же наверно :laugh:
Там женщины - как тени...
Хасиды... сами по себе.
Вы хоть раз были в Умани, видели этот балаган?..
 :gb:

Offline Серг

• Hero Member
Я не совсем понял. Президент США имеет полномочия единолично вступать во внешнеполитические и военные союзы и выходить из них? И Конгресс с Сенатом по боку?

Offline RG

• Ветеран форума
Здається, ще в минулому році Конгрес приймав рішення про те, що Трампуша одноосібно не може зробити таку куйню  :smilie7:

Я тут писав, але зараз не можу знайти.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
Я не совсем понял. Президент США имеет полномочия единолично вступать во внешнеполитические и военные союзы и выходить из них? И Конгресс с Сенатом по боку?

Треба вірити у будь-яку хуйню. Часи такі зараз настали.  :smilie8:

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
Ну, влізли в хуйню не подумавши до кінця, буває. Та й не він тоді першим був, лауреат банкував.

Нічо, що Джо був поставлений лавреатом "сматрящім за внєшнюю палітєгу"?  :smilie8: (А кліторіха рулила кривавим гасдєпом).

Offline RG

• Ветеран форума
Нічо, що Джо був поставлений лавреатом "сматрящім за внєшнюю палітєгу"?  :smilie8: (А кліторіха рулила кривавим гасдєпом).

Пох, 'пєчать і право подпісі у дірєктора'  :smilie7:

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
Пох, 'пєчать і право подпісі у дірєктора'  :smilie7:

Штатами в одно рило не рулять - це ж не будка арм'янського шевчика на Житньому ринку.  :smilie8:  Тобто зовнішня політика була як мінімум продукт консенсусу між лавреатом, Джо і кліторихою.

Offline RG

• Ветеран форума
Штатами в одно рило не рулять - це ж не будка арм'янського шевчика на Житньому ринку.  :smilie8:  Тобто зовнішня політика була як мінімум продукт консенсусу між лавреатом, Джо і кліторихою.

Ну так а я про що ? Ми ж не знаємо розподілу географії у цій трійці.

Я не кажу, що Йосип  там не налажав, але так чи інакше, все повисло на Обамі.