Так, я вважаю, що всі загострення інспірували кацапи.
Якось змогли ж вони запалити нашу цілком інертну вату, викликавши насилля з боку майданівців.
Хтось підкладав бойові набої до помп мусорів, хтось у відповідь стріляв бойовими.
Хтось підбурював до захоплення рад у Центрі і на Заході, що потім стало своєрідною калькою для захоплення сєпарами рад на Півдні і Сході.
Окремим маркером є атака майданівців на УСБУ в Хмельницькому...
Я продублюю свій допис для кращого розуміння:
Ви вважаєте, що Майдан цілком був спланований кацапами?
Виокремлене, як на мене, можна зрозуміти тільки як наявність цілісного плану у кацапів, починаючи з ідеї навіщо і як, і закінчуючи пропрацюванням деталей, наприклад, наступною війною, обранням вигідного їм Президента, санкціями. Чи ви мої слова якось інакше зрозуміли?
Ви вжили слово "інспірації", що не тотожно слову "план". Це так ви вирішили уникнути думки, що ваша прихильність до Майдану, участь у війні була запланована кацапами?
Янек і Ко постійно дратували суспільство власною тупістю, так що недивно, що воно полихнуло. Можна, звичайно, дотримуватися тогочасних думок ригів і кацапів, що ми ні на що не здатні але ж факти річ уперта.
Ніхто нічого "Беркуту" не підкладав, все вони знали. Тим більше бойових, у нас їх просто не було. Стріляли спеціальними кулями, може ще мисливські заряди споряджали.
Хтось, хтось, хтось. Якби людей Янек не накрутив, то не було б хтось.
Сєпари захоплювали на Сході держ.установи? Гіркіна і Ко сєпари? Першу спробу захоплення донецького аеропорту сєпари здійснювали?