як вона казала- "у мене теж колись так було таке,що щось душило під час сну і ПІД ЧАС сну мусіла читати Отче Наш". А потім пішли пігулки ,бо виходила з себе ніби і в астралі. Тому не дивуйся ,коли вона САМА про себе таке говорить. Там реально клініка була,а може і є.
"терешкова" ,якщо читаєш,не нервуй. Я просто подаю ФАКТИ розказані ТОБОЮ на ВІДКРИТІЦЙ площадці форуму. Оціни точність.
І ЩО, дідугану? у мене здорова психіка і нема психічних хвороб. Ну, може, легкий невроз, але в кого його нема. Так що скачи-не скачи, твоя сільодка не прилипне. Чого ти та інші про мене не писали
.
Щодо цого випадку, то дійсно так було. Тільки спочатку пігулка, а потім це відчуття, а не навпаки, як ти написав. В тебе ніколи не було кошмарів? ніколи не просинався серед ночі, не бачив страшних снів? ну молоток тоді.
А переважна кількість нормальних психічно здорових людей бачать кошмари і мають негативні від того відчуття. І відчуття, що у мене було, цілком нормальне і не є ознакою патології саме по собі:
https://www.webmd.com/sleep-disorders/sleep-paralysisSleep paralysis is
a feeling of being conscious but unable to move. It occurs when a person passes between stages of wakefulness and sleep. During these transitions, you may be unable to move or speak for a few seconds up to a few minutes.
Some people may also feel pressure or a sense of choking.А таблетки я приймала, і не тільки, бо мала хронічні хвороби. І не тобі, неадеквату старому, над цим насміхатися.