0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.
Не люблю каріі взагалі
Нах політику
Морепродукти якщо не морожені то ок.В нас тут це важко.Правда лобстери живі круглий рік
за clam chowder душу продам.только не ем последнее время худею с весны. стейки, морепродукты, ребрышки, любое барбекю, суши, все хаваю. когда не худею))скинул 24 паунда с марта еще 4 паунда и идеальный вес.
а чем это плохо когда худеешь?
а коли худієш - шо?
завтрак овес с чем то бананом или еще какой хренью,
Чо всі їдять вівсянку солодкою?......Я люблю її лише солоною та перченою, більше нікого не бачив шоб так їли вівсянку....
я тоже, не сахарю, иногда с сосисками. банан, родзинки то таке їм разом з кашеюа у вас є паблікс?
до речі а яке пиво ви п'єте якщо п'єте? я наприклад взагалі не розумію американське пиво..
А з мороженими яка проблема..... Заморажування не змінює ні хімічний склад ні консистенцію.....
паблікс?
Зараз пиво вже не в моді..... Алказельцер - проста вода з краплею есенції та спиртом.....
я бы ОЧЕНЬ хотел приехать на рыбалку в северные штаты...
значить нема... то такий маркет їжі щось трохи нижче за whole foods але вище за волмарт.
їпать, шо воно таке.. настійка якась?
Прочитав Кіно: тайське вз індійське Довго думав, що таке тайське кіно. Про індійське з глибокого дитинства якась уява залишилась