Бачите, можете спілкуватись нормально якщо захочете, якби ви одразу мені вказали цю наукову роботу, я б вам подякував, хоча навіть в ній пише що слова вважаються запозичені з французької а не звідки вони до нас перейшли. Також перехід з польської нічим не кращий чи гірший ніж з російської. Польща до українців відносилась зверхньо також. І для мене таблетки і пігулки різні речі, хоча й вона зараз вживаються в тому самому змісті.
Але як би ви нормально спілкувались то я б вам і не бажав таблетки приймати.
Я завжди нормально спілкуюсь (хоча і тролю).
Мій посил про походження слів був зрозумілий імпліцитно.
Щодо Польщі вс. Рашки, то це навіть не обговорюється. Навіть в історичному аспекті Московія була набагато гірша Посполитої в плані жертв та кровіщі, а в сучасному контексті Польща взагалі друг України, а Рашка - ворог.
Про пігулки брехня ницих осіб типу циніка, ASSті та Тролобульки (який до речі, настільки інвестований у мою особу, що уже 20 років зберігає мої фото та шукає мене по світу під кожною віртуальною спідницею). Я була і є психічно здоровою і high-functioning type A personality individual, а якщо і приймала пігулки, то це були численні антибіотики, пігулки від мігрені і т.д. Як майже кожна людина.
Треба мати своє власне критичне мислення.
А мені дійсно пора закруглятись.