Автор Тема: Що сталося з вереском про "кінець Європи"?  (Прочитано 1150 раз)

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

Offline arrow

• Ветеран форума
Який лунав кілька років тому під час "міграційної кризи"?
Чому стільку самопроголошених українських патріотів підхопили цей вереск?

Зараз начебто зрозуміло, хто саме тиражував цю істерику, ні?

Offline Geo

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Re: Що сталося з вереском про "кінець Європи"?
« Reply #1 : Січня 16, 2021, 05:45:32 17:45 »
Який лунав кілька років тому під час "міграційної кризи"?
Чому стільку самопроголошених українських патріотів підхопили цей вереск?

Зараз начебто зрозуміло, хто саме тиражував цю істерику, ні?

Тю. Я не верещу. США і ЄС перетворюються в Союз СОВЄТСКІХ социалістічєскіх Рєспублік.

Проблема України в тому, що у нас ЗАДОВГИЙ процес РАЗДУПЛЄНІЯ.

Коли у них Капіталізм...у нас Соціалізм. і ми до них не просимось.

Коли у нас Капіталізм...у них ВЖЕ Соціалізм. І ми до них просимось.

Мої цитати з мого Твітеру в тему у відповіді пану Огризку:

----Лівацька ідеологія вже давно крокує Європою і Штатами теж. Так що...ми не просто готуймося...а ми (антисоціалісти/антикомуністи) - камікадзе. Будемо тримати кругову оборону. Все набагато гірше, ніж Ви сказали. Социки і комуняки беруть верх по всьому "золотому" мільярду.

----Світ рухається по колу. Коли людина запливає жиром, вона починає читати Маркса. Начитавшись Маркса, вона створює ГУЛАГ. ГУЛАГ призводить до голоду і смерті. Голод і смерть призводить до боротьби з Марксом. Перемога над Марксом призводить до ринку. Риночні відносини - до ожиріння.

----Всі люди - однакові на планеті. 3% - пасіонарії. 17% - рухають планету вперед. 60% - бидло. 17% рухають планету назад. 3% - кінчені відморозки. Повна симетрія вічного руху по колу.

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #2 : Січня 16, 2021, 05:50:37 17:50 »
Хачюююю Астіііі!!!

Як там Трамп?

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #3 : Січня 16, 2021, 05:57:31 17:57 »
Тю. Я не верещу. США і ЄС перетворюються в Союз СОВЄТСКІХ социалістічєскіх Рєспублік.

Проблема України в тому, що у нас ЗАДОВГИЙ процес РАЗДУПЛЄНІЯ.

Коли у них Капіталізм...у нас Соціалізм. і ми до них не просимось.

Коли у нас Капіталізм...у них ВЖЕ Соціалізм. І ми до них просимось.

Мої цитати з мого Твітеру в тему у відповіді пану Огризку:

----Лівацька ідеологія вже давно крокує Європою і Штатами теж. Так що...ми не просто готуймося...а ми (антисоціалісти/антикомуністи) - камікадзе. Будемо тримати кругову оборону. Все набагато гірше, ніж Ви сказали. Социки і комуняки беруть верх по всьому "золотому" мільярду.

----Світ рухається по колу. Коли людина запливає жиром, вона починає читати Маркса. Начитавшись Маркса, вона створює ГУЛАГ. ГУЛАГ призводить до голоду і смерті. Голод і смерть призводить до боротьби з Марксом. Перемога над Марксом призводить до ринку. Риночні відносини - до ожиріння.

----Всі люди - однакові на планеті. 3% - пасіонарії. 17% - рухають планету вперед. 60% - бидло. 17% рухають планету назад. 3% - кінчені відморозки. Повна симетрія вічного руху по колу.

Це ти більш глобально описав, ніж мій стартовий закид.
Тим не менш.
США і Європа (Західний світ) не перетворюються на Савєцкій Союз, а починають абсорбувати елементи китайської моделі, яка довела свою успішність. Справа в тім, що технологічний та інформаційний стрибок призводить до суттєвої концентрації як капіталу, так і важелів управління в руках дедалі вужчого кола.. Цього неможливо уникнути. І наслідком є вибудова технократичної моделі, яка мімікрує під щось інше. Комунізм - у випадку Китая і ліберальна демократія - у випадку Заходу.

Драма щодо зникнення омріяного Заходу Рейгана-Тетчер емоційно зрозуміла (через тріумф над Совком), але іраціональна з огляду на об'єктивні макропроцеси, що лежать повністю поза публічною політикою.

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #4 : Січня 16, 2021, 06:01:52 18:01 »
Це ти більш глобально описав, ніж мій стартовий закид.
Тим не менш.
США і Європа (Західний світ) не перетворюються на Савєцкій Союз, а починають абсорбувати елементи китайської моделі, яка довела свою успішність. Справа в тім, що технологічний та інформаційний стрибок призводить до суттєвої концентрації як капіталу, так і важелів управління в руках дедалі вужчого кола.. Цього неможливо уникнути. І наслідком є вибудова технократичної моделі, яка мімікрує під щось інше. Комунізм - у випадку Китая і ліберальна демократія - у випадку Заходу.

Драма щодо зникнення омріяного Заходу Рейгана-Тетчер емоційно зрозуміла (через тріумф над Совком), але іраціональна з огляду на об'єктивні макропроцеси, що лежать повністю поза публічною політикою.

Стоп! Тільки ДЕБІЛИ ІНСТАГРАМУ не знають, що в Китаї на 1000 баксів в місяць живуть 50 мільйонів ПРИБЕРЕЖНИХ (Портових) місць.

Інші 100500 мільйярдів МАТЕРИКОВОГО Китаю живуть на 100 ЮАНІВ в місяць, жруть кузнєчіков і не мають паспортів.

далі не читав. І не хочу. Бо Китайська модель - комуністичний піздьож і наєбалово. І тільки СВІДОМІ ПОДОНКИ, або ЄБАНАТИ цього не знають

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #5 : Січня 16, 2021, 06:06:39 18:06 »
Стоп! Тільки ДЕБІЛИ ІНСТАГРАМУ не знають, що в Китаї на 1000 баксів в місяць живуть 50 мільйонів ПРИБЕРЕЖНИХ (Портових) місць.

Інші 100500 мільйярдів МАТЕРИКОВОГО Китаю живуть на 100 ЮАНІВ в місяць, жруть кузнєчіков і не мають паспортів.

далі не читав. І не хочу. Бо Китайська модель - комуністичний піздьож і наєбалово. І тільки СВІДОМІ ПОДОНКИ, або ЄБАНАТИ цього не знають

Середній клас Китаю досягає як мінімум 300 мільйонів, це найбільший авторинок світу. На відміну від аналогічної за населенням Індії
І як це корелюється з тим шо ти хочеш чи ні?

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #6 : Січня 16, 2021, 06:13:00 18:13 »
Середній клас Китаю досягає як мінімум 300 мільйонів, це найбільший авторинок світу. На відміну від аналогічної за населенням Індії
І як це корелюється з тим шо ти хочеш чи ні?

Авторинок? Шанхай, Пекін і ще з десяток мільйонників? В Китаї скільки населення? Я жив поруч з Китаєм два роки на відстані 8 км. Я знаю, ЩО ТАКЕ КИТАЙ.

Це огроменна, сильна країна багатомільйярдного людського ресурсу - жебрацького натовпу. Який зжере з голоду весь світ. І це - МАТЕРИКОВИЙ Китай, який НЕ МАЄ ПАСПОРТІВ. Бо він - нелегальний. Бо більше ДВОХ дитин мати с сім'ї....такі ПОДАТКИ! Що вони не мають паспортів!

ІНДІЯ - така сама могутня, огроменна на людський ресурс ЖЕБРАЦЬКА держава

Українці та не захочуть жити, як китайці. І жерти все, що рухається.

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #7 : Січня 16, 2021, 06:27:19 18:27 »
Авторинок? Шанхай, Пекін і ще з десяток мільйонників? В Китаї скільки населення? Я жив поруч з Китаєм два роки на відстані 8 км. Я знаю, ЩО ТАКЕ КИТАЙ.

Це огроменна, сильна країна багатомільйярдного людського ресурсу - жебрацького натовпу. Який зжере з голоду весь світ. І це - МАТЕРИКОВИЙ Китай, який НЕ МАЄ ПАСПОРТІВ. Бо він - нелегальний. Бо більше ДВОХ дитин мати с сім'ї....такі ПОДАТКИ! Що вони не мають паспортів!

ІНДІЯ - така сама могутня, огроменна на людський ресурс ЖЕБРАЦЬКА держава

Українці та не захочуть жити, як китайці. І жерти все, що рухається.

Гео, я (ти теж) маю доступ до статистики по Китаю, а не лише до твоїх емоційно заряджених дописів тут.
Так шо вибачай.

Offline likemovie

• Hero Member
« Reply #8 : Січня 16, 2021, 06:32:11 18:32 »
хто не був на Заході,думає про якийсь кінець Європи.Не мрійте.Поки що Європа-це 400 млн нормальних людей.Цікаво було б почути хто з юзерів був в Європі подовгу

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #9 : Січня 16, 2021, 06:33:51 18:33 »
Гео, я (ти теж) маю доступ до статистики по Китаю, а не лише до твоїх емоційно заряджених дописів тут.
Так шо вибачай.

Та нема питань. Мені пофіг. Я кажу те, що бачив. І РОСІЮ я бачив. Урал, Забайкалля і Сибір. Весь БАМ проїхав повністю. Я знаю, як живе Шанхай. Я знаю, як живе Москва. Я знаю, як живе Китай. Я знаю, як живе Рашка.

Статистика мені до сраки. У нас в Україні по статистиці "індекс щастя" - 49% У кожного КМІСу (Бойля-Маріотто....Хмелька-Паніотто)....за 100 баксів своя статистика.

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #10 : Січня 16, 2021, 06:35:20 18:35 »
хто не був на Заході,думає про якийсь кінець Європи.Не мрійте.Поки що Європа-це 400 млн нормальних людей.Цікаво було б почути хто з юзерів був в Європі подовгу

Я був подовгу.

5 років в Лондоні, рік - в Швеції.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #11 : Січня 16, 2021, 06:42:24 18:42 »
Гео!
Ти все вірно кажеш...
Але є один нюанс.
Вперше я був вражений тим, що казав Хасбулатов, навіть ще не будучи головою верховної ради.
Все дуже вірно казав.
Потім я вже потроху слідкував за політикою, і бачив чимало гарних ораторів і людей які все дуже гарно розуміють.
Були навіть і такі, які дуже виважено, змістовно і розумно розповідали що і як треба робити.

І що?

Потім я звісно зрозумів, що гарно розповідати, це лише маленький крок у вірному напрямку.

І тому я з першого дня був за Порошенка, бо незважаючи на попередню біографію, численні помилки, а іноді і відверто не гарні речі, він робив подальші кроки в правильному напрямку. Перелічувати не буду, розумні знають.

Так от, про що я?
Не треба так зверхньо.
Мало розуміти, мало казати, треба робити.
Ти кажеш, Трамп, Асті, ...

Так, більшість з нас тут піздаболи.
Але я свої маленькі кроки роблю (в вільний від піздабольства час).
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #12 : Січня 16, 2021, 06:42:56 18:42 »
Я був подовгу.

5 років в Лондоні, рік - в Швеції.

я сторонник вернут Штаты Британии :smilie5:

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #13 : Січня 16, 2021, 06:44:02 18:44 »

Був в Італії, Іспанії, Франції, Нідерландах.

Окрім Нідерландів...на стінах; Бий карабін"єрів - фашистів! Свободу імігрантам! По вулицях бігають 18-річні прошмандовки з підписами "за комуністо". Я особисто посилав їх англійською на три літери і коротко розповідав про СССР. Ще грають на гармошкє "славянку", "яблочко" і весь євронатовп гоцає "а ля рюс" з щастям і сльозами в очах. У людей, яких ми знімали хату, на першій книжній полиці в холлі - МАРКС на самому відкритому місці. З іншого боку потихнеьку росте фашизм Мусоліні. Одні говорять про Маркса...інші про Мусоліні. Треті курять драп.
Скрізь, окрім маленьких містечок скрізь на вулицях...афроіспанці, афрофранцузи, афроіталійці. Крадуть, крадене продають "з ассфальту" на простинях. Коли йдуть мєнти - звалюють зі швидкістю звуку. Курять маріхуану, живуть на соціалку і перетягують зв свого Алжиру все село родичів.

Маркс, наркота, БЛМ, соціалка, смерть карабінєрам!

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #14 : Січня 16, 2021, 06:47:18 18:47 »
Geo!  :smiley15: :smiley15: :smiley15:
Ти бачиш все як є насправді. :smiley24:
If you are going through hell, keep going.

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #15 : Січня 16, 2021, 06:47:43 18:47 »

я сторонник вернут Штаты Британии :smilie5:

Британія виродилася геополітично.

Брекзіт підбив риску.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #16 : Січня 16, 2021, 06:49:28 18:49 »

Брекзіт підбив риску.

Маячня!
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #17 : Січня 16, 2021, 06:50:33 18:50 »

Брекзіт підбив риску.

Треба повертати Індію... :smilie5:
If you are going through hell, keep going.

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #18 : Січня 16, 2021, 06:52:45 18:52 »

Брекзіт підбив риску.

нет
после выхода из ЕС у них стал вопрос возрождения британского влияния в разных частях мира
война за Карабах это часть этой стратегии

конечно про штаты шутка
но дажене представляю чем бы закончился второй срок додика
полным хаосом в мирпе

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #19 : Січня 16, 2021, 06:52:56 18:52 »
Geo!  :smiley15: :smiley15: :smiley15:
Ти бачиш все як є насправді. :smiley24:

У тебе в США не краще. З одного боку йобнуті рагулі Реднеки з Великого Каньону, з іншого - витончені пєдікі комуняки з Вашингтону.

ВСІ цілують БЄРЦИ БЛМ.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #20 : Січня 16, 2021, 06:53:04 18:53 »

От ви хлопці!
Не вірите в світле майбутнє людства!

Але є лише 2 варіанти - Або воно буде, або нам всім пиздець! :smilie7:

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #21 : Січня 16, 2021, 06:53:34 18:53 »

Це хєрня, я думаю, сам не бачив. Великий бізнес вб'є їм мізки на місце. Не великий, а гіганський - той, який вчора забанив Трампа в твітері.

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #22 : Січня 16, 2021, 06:55:34 18:55 »

в Индии у них и так огромное влияние
и если убрать Рашу будет доминирующее
индусы на самом деле благодарны британской короне за сохранение ихней цивилизации ( могли их поглотить муслимы)

хотя индия это конечно удивительный треш как для европеоидной расы

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #23 : Січня 16, 2021, 06:56:58 18:56 »
Це хєрня, я думаю, сам не бачив. Великий бізнес вб'є їм мізки на місце. Не великий, а гіганський - той, який вчора забанив Трампа в твітері.

Я БАЧИВ ПЕРСОНАЛЬНО. ЗАДОВБАВСЯ ДИВИТИСЯ, у що перетворюється Стара, Добра Європа. Хоча вона ніколи не була такою. Європа була завжди розсадником комунізму.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #24 : Січня 16, 2021, 06:59:51 18:59 »

Та яку там в дупу Індію!
Треба повертати 18 вік!
Ост-Індійську кампанію, Роберта Клайва, алмазні копалини ПАР, концтабори для нігерів, ...
Ото життя було!!!

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #25 : Січня 16, 2021, 06:59:53 18:59 »
У тебе в США не краще. З одного боку йобнуті рагулі Реднеки з Великого Каньону, з іншого - витончені пєдікі комуняки з Вашингтону.

ВСІ цілують БЄРЦИ БЛМ.

Geo, на великому каньоні в основному Навахо живуть, а не реднеки......  :smilie3:

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #26 : Січня 16, 2021, 07:01:25 19:01 »
Та яку там в дупу Індію!
Треба повертати 18 вік!
Ост-Індійську кампанію, Роберта Клайва, алмазні копалини ПАР, концтабори для нігерів, ...
Ото життя було!!!

Особливо в Україні......  :gigi:

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #27 : Січня 16, 2021, 07:03:19 19:03 »
Geo, на великому каньоні в основному Навахо живуть, а не реднеки......  :smilie3:

Реднеки і Хіллбіллі живуть СКРІЗЬ. Як у нас скріз живуть "шарікови". Хоч в Івано-Франківську, хоч в Маріуполі. Це не національність. Це - СТАН ДУШІ.

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #28 : Січня 16, 2021, 07:07:50 19:07 »
Шмальнути з Вінчестера по каліфорнійським номерам, відкинутись на шезлонгу, захавати опоссума, ригнути і поссати на каньон, теж саме, що посцяти на київські номери, відкинутись на лавці, шбахнути "балтіку", ригнути, гризанути сємок і гопнути "тьолку на Айфон".

Бидло, воно однакове. Україна. Європа, США.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #29 : Січня 16, 2021, 07:08:03 19:08 »
Забув додати про Іспанію і конкістадорів!
Тонни дармового золота, у Кортеса було більше ста жінок, Гонсало Пісаро цілі міста будував, а ви тут ниєте про Межигір'я Януковича.
Христофор Колумб зі своїми орлами вбивав і гвалтував аборигенів сотнями, а тепер он пам'ятники по всьому світу!