Так за такою логікою теми про Україну повинні бути у розділі Україна........
Проблема в тому шо дописувачі з України набагато меньш активні чим дописувачі з США.....
Не думаю що якщо тупо викинути всі теми про США в інший розділ - це підвищить активність українських дописувачів........
Свідки вкраденої перемоги відверто заспамили форум і змістили акценти. Коли над усім цим завиванням про вкрадену перемогу трохи піднятися і абстрагуватися, то вимальовується така собі картина ковбасника, який свого часу виїхав з України і посередньо влаштувавшись, тепер старається показати, який же він вдалий вибір зробив. А в Україні, на його думку, залишились одні лузерита та нездари. Відповідно ковбасник, щоб самоствердитись починає повчати. А коли повчання не сприймають, починається метушня і закидання різноманітним спамом з криками, " ви тут нічого не тямите, а от я..." Особливо загострється бажання самоствердитись коли в України виникають проблеми в тій чи іншій сфері. Повчання тоді переходять у вереск. Істерика починається і коли питаєш у ковбасника, що ж він зробив для розвитку та укріплення держави Україна. Відповідь зрідка у таких випадках звучить, "я гроші пересилаю, а державотворенням нехай лохи займаються".