І після цього - купа тексту та жодного заперечення ...
То ще раз уважніше прочитай останні два абзаци в тому моєму пості.Повторюю ще раз , хай би Хмара пішов би й попрацював хоча б головою райадміністрації або, хоча б, головою сільської ради, то Хмара б про себе дізнався б стільки всього, що він собі за все своє життя навіть і не уявляв.
Я вже не кажу, головою обладміністрації, чи навіть віце-прем"єром, чи якимось міністром.
.................................................
........................................
.................................
Був колись Вячеслав Чорновіл головою Львівської обладміністрації, то й двох років він там не не пробув. (1990-1992).
А через два роки , на виборах до ВР, по жодному мажоритарному Львівської області округу, він вже навіть балотуватись не схотів - втік до Тернополя, був обраний там. А ще через 4 роки, на планових виборах до ВР, Чорновіл вже й ні на який мажоритарний округ не пішов. Добре що можна було обиратись за партійним списком, то Чорновіл так і обрався.
Причому, свою передвиборчу лінію Вячеслав Чорновіл будував на критиці "радикалів". Це кого ? А на критиці блоку "Національний фронт". Там де був і Хмара, і брати Горині, і Ірина Калинець і інші патріоти виходці з диседенського руху.
Я тоді голосував саме за "Національний фронт".
Але він тоді не здолав прохідного бар"єра, якісь десят1,3 процента.
Чорноволівський Народний Рух набрав тоді 9,4% і прохідний бар"єр( тоді був 4%) здолав.
Але що мені тоді запам"яталось - це те, як В.Чорновіл аж хизувався власною перемогою ( було б чим хизуватись - лише (.9,4%) і
ще й критикував висміюючи Національний фронт, котрий тоді не здолав бар"єр 4%.
Мовляв, "Ось дивіться, люди не підтримали отих радикальних екстремістів!" Це було сказано тоді,
якась така зловтіха на адресу своїх же колишніх ідеологічних соратників, тоді, коли на тих виборах 1998 року КПУ під проводом Симоненка набрала
24,6 % .
..........................................
До чого я все це так довго розповідаю?
Коли була утворена незалежна Україна, то вона була утворена для того, щоб вирвати українців з російської асиміляції і покращити їх життя, щоб воно було кращим хоча б на 1%.
А не для того, щоб сидіти й під"їдатися на соросовських грантах, роблячи такі рехворми, від котрих українці роз"їжджаються по всьому світу.
............................
ЗІ:Останнє моє речення ні Хмари, ні покійного Чорновола не стосується.