спорить по сути это скучно
Ну якщо тобі мало порки в цій гілці і хочеться продовження, то давай розберемо висєр похресниці Хуйла по суті.
> По природе своей люди не равны,
Це єдиний вислів що має зміст в цій псевдоцитаті.
> достичь равенства можно лишь насилием,
Це абсолютна і беззастережна йухня. Буде пояснено на контрприкладах нижче.
> причём это всегда будет выравнивание “по нижнему уровню”.
Це абсолютна і беззастережна йухня. Буде пояснено на контрприкладах нижче.
> Уровнять бедного с богатым можно, лишь отняв у богатого его богатство.
На початку 90х Польща і інші члени ЄС останньої хвилі були злиденними, а Німеччина та інші країни тодішні члени ЄС були цілком забезпеченими. Зараз Польща, Чехія, Словаччина, Словенія і тд цілком забезпечені країни, при цьому Німечина чи Франція не стали біднішими. Бідний може стати багатим без насильства над багатим, ніяких завад цьому немає.
> Уровнять слабого с сильным можно, лишь отняв у сильного его силу.
За свою першу чверть в школі я отримав 3 з фізкультури. Я був наймолодшим, найменшим і найслабшим в класі. Після цього я почав кожен день бігати і займатись на турнику та брусах, записався на самбо, і річну оцінку отримав уже 5. Став одним з найсильніших. При цьому інші мої однокласники не стали від цього слабшими. Слабкий може стати сильним, ніяких завад цьому немає.
> Уровнять глупого с умным можно, лишь превратив ум из достоинства в недостаток.
Є десятки і сотні випадків коли загублених дітей виховували тварини, наприклад вовки. При цьому зрозуміло що інтелектуальний розвиток таких Мауглі був на рівні недоумків. Але при поверненні в людське суспільство вони цілком могли адаптуватись, навчитись і стати цілком нормальними членами суспільства. Нейрони в мозку можна тренувати не гірше за м'язи. Хоча вроджений талант і є важливим, але визначальними для інтелектуального рівня індивідууму є оточення та кількість прикладених зусилль. Тому якщо і не урівняти то як мінімум підтягнути інтелектуальний цілком можна витративши зусилля на навчання. Це і доводить середній IQ бідних та багатих країн, однією з відмінностей між якими є доступ до освіти.
> Общество всеобщего равенства — это общество бедных, слабых и глупых людей, основанное на насилии.
Ну тут взагалі повна маячня в стилі "Війна - це мир". Суспільство бідних, слабких та дурних людей - це наприклад суспільство рабовласницького півдня США, або кріпосницької Російської Імперії. Це якраз суспільства загальної нерівності. Порівняно з ними нинішнє суспільство на кілька порядків більше відповідає визначенню суспільства сильних, розумних та багатих людей, і набагато ближче до суспільства загальної рівності.