Автор Тема: Філософське питання  (Прочитано 10547 раз)

0 Користувачів і 16 Гостей дивляться цю тему.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
Re: Філософське питання
« Reply #180 : Грудня 16, 2021, 09:23:36 21:23 »
скористався підказкою... податки він плате... всі платять, але ото і йде на мінімалку. а мене ще лайном обзиває.

суспільству бракує мужності сказати правду.
Скористаюся підказкою: це лише в уяві совка уравніловка, в житті все інакше.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #181 : Грудня 16, 2021, 09:24:06 21:24 »
Моя філософія проста - як на табличках у парку - НЕ КОРМІТЬ ДИКУ ПРИРОДУ. Має буди інстинкт виживання, ніщо не має даватися просто так. Виключення - гуманізм - тих что НЕ МОЖЕ працювати - необхідно утримувати на мінімумі. Але дійсно хворих інвалідів.
Не питання! Питання в іншому: як саме ви пропонуєте втілювати свою філософію.

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #182 : Грудня 16, 2021, 09:59:15 21:59 »
Знатно в 'філософа' бомбануло  :weep:

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #183 : Грудня 16, 2021, 11:28:55 23:28 »
Не питання! Питання в іншому: як саме ви пропонуєте втілювати свою філософію.
ніяк, вона ця філософія - це реальність сьогодення. питання як ви будете втілювати свою утопію у життя? оце цікаво

Offline Йожин з бажин

• Ветеран форума
  • Be my guest
« Reply #184 : Грудня 17, 2021, 06:44:37 06:44 »
:fp2

розкажіть мені про життя ветеранів в Україні і я вам розкажу про життя ветеранів у США.

:fp2

Прояввите добрую волю, расскажите о жизни ветеранів в США.
No money No honey

Offline Йожин з бажин

• Ветеран форума
  • Be my guest
« Reply #185 : Грудня 17, 2021, 06:54:37 06:54 »
мені здається ми вже давно перейшли до конкретики? бо з філософської точки зору ніхто не поділився своїми баченнями крім мене.

скажімо так ніхто не має сили бути чесним.

Ваше видение очень сильно напоминает воинствующийй Дарвинизм. Причём основан он, в большей степени, на вашем личном мировосприятии, которое является следствием того, что вьі относительно молодьі, здоровьі, у вас хороший аппетит и сон, есть некая стабильность и близкие вам люди имеют приблизительно тот же набор и не заставляют вас волноваться. При этом вьі ошибочно думаете что так будет всегда, и с вами ничего не случиться, тем более случайно.
Жизнь расставит всё на свои место, але то таке.....
No money No honey

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #186 : Грудня 17, 2021, 10:36:38 10:36 »
ніяк, вона ця філософія - це реальність сьогодення. питання як ви будете втілювати свою утопію у життя? оце цікаво
-філософська гілка
-питання звелося до особистої реакції якихось дописувачів на появу якоїсь голодної людини біля їх будинку
-але є філософія нашого майбутнього життя!
-але власне ні, нема. Воно з понтом само якось. Бо воно реальність сьогодення, й воно є добре.
-100500 гілок про реальність сьогодення й те, що воно якось недобре
Суворо  :super:

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #187 : Грудня 17, 2021, 10:40:49 10:40 »
Цей дохід грошовий ніяк не вирішує проблеми "відсутсність роботи = суіцид"
Ця "проблема" за сім гілок ні на що конкретне окрім фантазій про борщ не вилилася, а по назві несе десь стільки ж сенсу, як тезіс "відсутність роботи = інтел пєнтіум два".

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #188 : Грудня 17, 2021, 02:14:28 14:14 »
Ця "проблема" за сім гілок ні на що конкретне окрім фантазій про борщ не вилилася, а по назві несе десь стільки ж сенсу, як тезіс "відсутність роботи = інтел пєнтіум два".

Якщо абстрагуватись від дійсності то без соціального парашуту та допомоги оточуючих людина, яка не має доходу приречена на смерть, адже вона не має ніякої можливості здобути собі життєво необхідні ресурси.........
От в тому і філософське питання, чи це проблема, чи це навпаки, добре для суспільства,

Offline Йожин з бажин

• Ветеран форума
  • Be my guest
« Reply #189 : Грудня 17, 2021, 06:57:49 18:57 »
Якщо абстрагуватись від дійсності то без соціального парашуту та допомоги оточуючих людина, яка не має доходу приречена на смерть, адже вона не має ніякої можливості здобути собі життєво необхідні ресурси.........
От в тому і філософське питання, чи це проблема, чи це навпаки, добре для суспільства,
Ответ на этот вопрос определяет развитие и цивилизованность общества.
No money No honey

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #190 : Грудня 17, 2021, 07:02:17 19:02 »
що саме стало гірше ніж сторіччя назад?

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #191 : Грудня 17, 2021, 07:02:30 19:02 »

Это не вопрос, конечно плохо
Любая утрата субъектов общества это плохо для общества за немногочисленными исключениями типа уголовников и подобного.
Это как бои насмерть - приводят к утере лучших бойцов. Я уже молчу про утерю в силу случайных причин тех кто мог стать лучшим бойцом

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #192 : Грудня 17, 2021, 07:03:17 19:03 »
створіть гілку що набере стільки  сторінок на форумі де мало що рухається і тоді поговоримо.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #193 : Грудня 17, 2021, 07:03:20 19:03 »
Ой вей, так для того треба спочатку мати розуміння, що суспільства бувають різними. Що одне й те ж суспільство змінюється з впливом часом та зміною самих умов існування. Бачити, куди веде той чи інший вектор розвитку, й нащо він потрібен.
Тоді це почне трохи наближатися до філософського питання  :gigi:

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #194 : Грудня 17, 2021, 07:07:00 19:07 »
Тут може питання в тому що суспільство потреблядства вже багато кому обридло, обрид той же інтернет з безглуздими безкінечними стрічками новин, політика, війни... Людський мозок не пристосований до цього, людина має бігати, дихати свіжим повітрям. Люди хочуть жити тихо та спокійно - не прокидатися щоранку о шостій, не піздувати на роботу 5 днів на тиждень. Я наприклад заїбався вже. Але бути хазяйном бізнеса і з ранку купатися в басейні не всі можуть, чисто біологічно, бо люди не рівні. І от ті люди що так не можуть, вони кажуть - та єбісь воно все коньом, буди їсти картоплю, яку купити або дешево, або сам виростити можу, та увечорі гортати газету з кросвордами.

Та ще. Конкуренція на інетелектуальному ринку зросла до неможливості, щас щось створити унікальне майже неможливо, все вже придумано до нас або поки ми тут це пишемо, в ту секунду все придумується, тож нащо напрягатися.

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #195 : Грудня 17, 2021, 07:08:30 19:08 »
Ваше видение очень сильно напоминает воинствующийй Дарвинизм. Причём основан он, в большей степени, на вашем личном мировосприятии, которое является следствием того, что вьі относительно молодьі, здоровьі, у вас хороший аппетит и сон, есть некая стабильность и близкие вам люди имеют приблизительно тот же набор и не заставляют вас волноваться. При этом вьі ошибочно думаете что так будет всегда, и с вами ничего не случиться, тем более случайно.
Жизнь расставит всё на свои место, але то таке.....
да я считаю что Дарвинизм это честно, но вы абсолютно неправы про воинствующий. я же говорил что неработающие по причине невозможности работать должны поддерживатся обществом.

а теперь после того как вы меня обосрали, расскажите плиз про то какой такой альтруист вы являетесь? великий донор и благотворитель?

задаётся мне что вы ТОЛЬКО горазды ПИЗДЕТЬ.  а сами так же считаете деньги которых у вас немного и вместо отдать получку ветерану скорее купите себе жратвы или новый телефон.

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #196 : Грудня 17, 2021, 07:11:52 19:11 »
Просто Алі вважає що не хочу працювати це == взагалі не хочу працювати, а я бачу дещо інакше - працювати треба, то цікаво, але без тої потовижимальної системи. В Японії рівень самогубств високий, ну так кажуть. Бо побудували нікому не потрібне суспільство суцільной індустріалізації та пост-індустріалізації.

Моя мета дитинства - продавати пиріжки десь на Брайтоні, чи підмітати в макдональдсі - і мені б цього вистачило. А у вільний від такої роботи час я б створював щось для себе.

Тим більше, що то і є кінцева мета людства - перестати працювати, і зараз роботичні технології ведуть цивілізацію саме до цього.

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #197 : Грудня 17, 2021, 07:14:37 19:14 »
Тут може питання в тому що суспільство потреблядства вже багато кому обридло, обрид той же інтернет з безглуздими безкінечними стрічками новин, політика, війни... Людський мозок не пристосований до цього, людина має бігати, дихати свіжим повітрям. Люди хочуть жити тихо та спокійно - не прокидатися щоранку о шостій, не піздувати на роботу 5 днів на тиждень. Я наприклад заїбався вже. Але бути хазяйном бізнеса і з ранку купатися в басейні не всі можуть, чисто біологічно, бо люди не рівні. І от ті люди що так не можуть, вони кажуть - та єбісь воно все коньом, буди їсти картоплю, яку купити або дешево, або сам виростити можу, та увечорі гортати газету з кросвордами.

Та ще. Конкуренція на інетелектуальному ринку зросла до неможливості, щас щось створити унікальне майже неможливо, все вже придумано до нас або поки ми тут це пишемо, в ту секунду все придумується, тож нащо напрягатися.

downshifting - ваше все. купіть хату у карпатах та перейдіть на натуральне хозяйство  :laugh:

"Але бути хазяйном бізнеса і з ранку купатися в басейні не всі можуть" - з цим щось не так. або бізнес гівно, то "хазяїну" прийдеться басейен продавати, або насправді той хазяїн ще той іпаний раб свого бізнесу...

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #198 : Грудня 17, 2021, 07:16:37 19:16 »
Просто Алі вважає що не хочу працювати це == взагалі не хочу працювати, а я бачу дещо інакше - працювати треба, то цікаво, але без тої потовижимальної системи. В Японії рівень самогубств високий, ну так кажуть. Бо побудували нікому не потрібне суспільство суцільной індустріалізації та пост-індустріалізації.

Моя мета дитинства - продавати пиріжки десь на Брайтоні, чи підмітати в макдональдсі - і мені б цього вистачило. А у вільний від такої роботи час я б створював щось для себе.

Тим більше, що то і є кінцева мета людства - перестати працювати, і зараз роботичні технології ведуть цивілізацію саме до цього.

ну я зовсім не кажу що треба більше працювати... я просто про таких лінтяїв що сядяться на землю опускають руки і кажуть - корміть мене бо я помру.

я сам такий за work-life balance...

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #199 : Грудня 17, 2021, 07:23:34 19:23 »
downshifting - ваше все. купіть хату у карпатах та перейдіть на натуральне хозяйство  :laugh:

Я так не зможу, бо я гік. Для гіка жити в Карпатах то тюрма. Мабуть є якась модель суспільства, де я б був щасливий. Вільна творчисть, і хоча б мінімальний достаток щоб не померти з голоду, а все інше я придумаю для себе сам. Звісно, потрібна технічна, та й художня література, її має хтось для мене писати.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #200 : Грудня 17, 2021, 07:27:50 19:27 »

Насправді тобі б не вистачило.....  :gigi: хіба що ти асексуал..........

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #201 : Грудня 17, 2021, 07:35:50 19:35 »
да я считаю что Дарвинизм это честно, но вы абсолютно неправы про воинствующий. я же говорил что неработающие по причине невозможности работать должны поддерживатся обществом.

а теперь после того как вы меня обосрали, расскажите плиз про то какой такой альтруист вы являетесь? великий донор и благотворитель?

задаётся мне что вы ТОЛЬКО горазды ПИЗДЕТЬ.  а сами так же считаете деньги которых у вас немного и вместо отдать получку ветерану скорее купите себе жратвы или новый телефон.
:fp
 Алі, ветеран не жалюгідний безхатченко

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #202 : Грудня 17, 2021, 07:38:04 19:38 »
Я так не зможу, бо я гік. Для гіка жити в Карпатах то тюрма. Мабуть є якась модель суспільства, де я б був щасливий. Вільна творчисть, і хоча б мінімальний достаток щоб не померти з голоду, а все інше я придумаю для себе сам. Звісно, потрібна технічна, та й художня література, її має хтось для мене писати.

аналогічно. гік - помірний мінімаліст...

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #203 : Грудня 17, 2021, 07:38:44 19:38 »
Насправді тобі б не вистачило.....  :gigi: хіба що ти асексуал..........

Хіба баб таких нема?

Та людям дайте коноплю, світ зміниться міттєво.

Ну і до речі, мені як гіку і баби то й не особливо важливі  :weep:

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #204 : Грудня 17, 2021, 07:40:18 19:40 »
:fp
 Алі, ветеран не жалюгідний безхатченко

у мене дружина стикалися з ветеранами у США. у VA госпіталі тут у штатах. богадєльня, біднота там в основному. вони там у госпіталі довго живуть. усе для них безплатно. я ок з таким.

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #205 : Грудня 17, 2021, 07:40:31 19:40 »
аналогічно. гік - помірний мінімаліст...

Та в тебе в гаражі хіба що ферарі нема. Чи вже є?

А от у Кармака в 20 років був ферарі. Це супер-гік, ну гіки також бувають різні.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #206 : Грудня 17, 2021, 07:42:08 19:42 »
Хіба баб таких нема?

Та людям дайте коноплю, світ зміниться міттєво.

Ну і до речі, мені як гіку і баби то й не особливо важливі  :weep:

Ну мабуть є, але скоріш за все не дуже гарні та доглянуті, ще й асексуалки........

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #207 : Грудня 17, 2021, 07:43:20 19:43 »
Та в тебе в гаражі хіба що ферарі нема. Чи вже є?

А от у Кармака в 20 років був ферарі. Це супер-гік, ну гіки також бувають різні.

я міг би собі купить щось типу карвєта але навіщо? як припече - відьму в аренду покататися, далі воно нах не треба.

і більше того воно зайобує. стоїть - набридло вже - а змушений кататися. бо вклався. і ото їздиш по вихідним як дурник - вигулюєш

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #208 : Грудня 17, 2021, 07:45:53 19:45 »
Ну мабуть є, але скоріш за все не дуже гарні та доглянуті, ще й асексуалки........

Не знаю щодо Америки.. але там єбуться не гірше ніж у нас.

А до речі, доглянуті баби - це з штучними сіськами, та з губами як у мультику Оставайся мальчик с нами будеш нашим королем...

« Останнє редагування: Грудня 17, 2021, 07:49:24 19:49 від svit »

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #209 : Грудня 17, 2021, 07:51:19 19:51 »
А до речі, доглянуті баби - це з штучними сіськами, та з губами як у мультику Оставайся мальчик с нами будеш нашим королем...

то передоглянуті  :gigi:

Доглянуті - це не жирні, але і не занадто худі, мають гладеньку доглянуту шкіру, доглянуті зуби, непропиті - прокурені і тд.......