Що я "побачу"? Давай конкретніше, без туману.
Якщо Зебілові в який-завгодно спосіб вдасться уникнути російського військового вторгнення в Україну, то на виборах до ВР в жовтні 2023 р. партія "Слуг єврейського народу" знову буде в фаворі і займе якщо не 1-ше місце - то 2-е.
В будь-якому випадку Держдеп США+українське єврейство+український (а фактично етнічно-єврейський і русофільский) олігархат в Україні створять і розкрутять іншу полібну партію (наприклад, на основі Разумкова).
Хто з них буде перший чи другий (яка партія) не так і важливо. На їх основі створиться коаліція в нові Верховній Раді. Якщо голосів не вистачатиме - то підрозкрутять "Голос" . І такі депутатські фракції як "Довіра" чи "За майбутнє" в новій ВР обов"язково теж будуть. Голоси для коали завжи знайдуться.
Ні ЄС, ні Батьківщина в новій коаліції вже не будуть.
Чому? Тому що Україна вже давно (з2014 р.) під зовнішнім управлінням і тому ДержДеп США віжки з рук (в Україні) вже не випустить.
Бо інакше, навіщо ж тоді проводили всі оті рехворми (пенсійна, медична, земельна) ?
Щоб отак от "на раз два" знову втатити контроль над Україною ?
Тому ні ЄС, ні Батьківщина чи наприклад "Свобода" вже ніколи не матимуть тієї кількості голосів в ВР, які матимуть хоч якийсь вплив на прийняття рішень.
.....................
Наступним Президентом буде або Зеля, або спадковий бердичівський жид Разумков, або хтось інший (навіть дуже екзотичний - Найєм, Беленюк, тощо) але це буде особа,яка буде 100%-но піднаглядна і підлегла ДержДепові США.
....................................
Це все я маю на увазі, якщо не станеться російського військового вторгнення і Україна збережеться в сьогоднішніх своїх межах.
Якщо станеться - то я не Глоба і не Нострадамус.
....
Але якщо це й станеться і Україна хоча б на якійсь частині своєї території збереже свій суверенітет, то вся влада в Україні і внутрішня й зовнішня політика буде яскраво-проамериканська і ДержДепу США повністю підпорядкована.