слушно. але інформаційна політика може вестися різними способами: а) реагувати на вкид і фейк. б) випереджати створення вкиду.
поки що ми бачимо перше. мало того, коментарі "речників" через засоби інформації першу добу були або неузгоджені, або просто ніякі.
Ну, як сказати. Взагалі інформаційна політика ведеться одним чином. Генерується власний "положняк" на внутрішньому інформаційному полі, обмежується здатність зовнішніх акторів вкидати щось на внутрішнє поле, й
нарід виховано так, що жере він здебільшого з внутрішнього поля.
Виділене є тим, що наріду, тобто нам, доведеться виробляти в себе самим, й чим раніше тим краще. Це ніякими фейкореакціями та випередженням не робиться, нарід має перестати їсти вороже лайно. Влада б звісно могла поробити якісь пропагандистські роліки, але взагалі-то я не знаю, який ролік може перевершити все те, що кацапи в реалі наробили за останній рік.
Жоден пересічний кацапський син лайна не піде читати українські новини, бо "читати хахольскій нахрюк це пазор".
Пересічний українець, при цьому, не вередує піти почитати кацапські ізвєстія: раніше це взагалі робилося ніби так і треба, зараз в пересічного заготовлені виправдання, але будемо відверті - то є просто пиздець, чисто концептуально. Читання кацапскіх новин має бути дуже маргінальною звичкою, типу читання китайських чи угорських новин, типу от є три з половиною дивака котрі це роблять. В нас це роблять мільйони, і це біда.
Ігри Зеленського, марафон, вкусниє русскіє нєвзорови та інше - це окремі проблемні теми. Які, звісно, заслуговують уваги. Але окремі.
P.S.
До речі, чесно кажучи, Зеленському особливо й не треба гратися якимось солдатиками, бо на думку його виборців він й зараз "батя", а Залужний - це типу такий пацан, хороший, наш, один з команди Зеленського. За аналогією, Миколаїв Кім захистив, й в кращому випадку там був якийсь, як там його звати, коротше військовий якийсь. З команди Кіма.
Я навіть не гіперболізую нічого, навмисно сиджу в одному чятіку з міллєніаламі
аби бачити, чим нарід дихає.