Так я вам уже привёл конкретику страницей вьіше. Или вьі не заметили?
По поводу "решения" - оно относилось к 2022 году и бьіло актуально тогда. И в принципе тогда решило для "коллективного Запада" некоторьіе проблемьі.
По поводу что отдавать Китаю, где я такое говорю? А впрочем уже поздно. Раньше надо бьіло думать с кем вести стратегическое партнёрство.Я всегда последовательно и аргументированно отстаивал ту точку зрения, что Украина совершила самоубийственньій вьібор в пользу стратегического партнёрства с Западом. И оказался прав. Хотя всё лежало на поверхности.
По поводу каких-то мешков и трупов:
А сейчас что?
Что Україна получила в результате партнёрства и заигрьівания с Западом?
Потерю трети территории.
Сотни тьісяч трупов и миллионьі беженцев.
Разрушенную экономику.
В ближайшем будущем потерю суверинетета и ликвидацию государственности.
И для примера за Припятью - Беларусь!
И да, что-то я не наблюдаю толпьі беларусов в мясньіх штурмах Украиньі.
Ви пишете про "конкретику" та "рішення", але на першому ж питанні конкретика зводиться до того, що Україні проти кацапстану воювати важко (безумовно, але навряд чи ви думку
такої глибини тут доносите?), а рішення перетворюються то в щось типу "2022 рік,
деякі проблеми", то в щось типу що за ітогом "рішення" ви ламаного гроша не дасте за його "результат".
Про "щось віддавати Китаю" ви казали в гілці "Україні потрібен Китай". Якщо не казали - нуль проблем, тоді знов вертаємося до питання, напуркуа Китаю Україна, й напуркуа Україні Китай, котрому не вперлася Україна.
Під послідовною аргументацією "самогубчого вибору" особисто я розумію здатність чітко й зрозуміло написати про альтернативний вибір. От конкретно що робити (чи треба було робити), й що тоді на вашу думку буде десь на протязі ну хоча б 20 років.
На поточний момент, погодьтеся, ваш основний аргумент полягає в тому, що ви конкретно зараз не бачите на м'ясних штурмах білорусів. Ок, і далі що, є якісь думки з приводу того, чому саме їх не буде на м'ясних штурмах на протязі наступних 20 років? За це ви ламаного гроша даєте, це тільки центральній ойропці так не пощастило?

Погодьтеся, я ж не маю за вас це вигадувати. Якщо ви наприклад вважаєте, що можна було просто з кайфом здатися руснє ще при янику, потім русня б без жодного пострілу дійшла б до ламаншу, й настав би рускій мір на 200 років - ну напишіть, можна погоджуватися чи ні, але буде хоча б щось зрозуміло. А без цього - це просто констатація факту, що Україна б'ється з переважаючою силою ворога, й що союзники, котрих маємо в наявності - такі собі. Ну, я ніби в курсі

Але якісь там рішення, непокарність кацапстану та вічне життя білорусів - це трохи інше.