Автор Тема: Крым-2 или почему Россия останется безнаказанной.  (Прочитано 68253 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Offline Комашки

• Ветеран форума
Для начала просто вспомним, что не нам кацапьі вьіставили ультиматум. Чтоб на него отвечать или не отвечать, необходимо бьіло решение. И оно бьіло найдено в лице дурочки Украиньі, которую без тени сомнения подставили под удар.
Вьігода полнейшая и профит очевидньій!
1-е. На территорию стран "коллективного Запада" не велись боевьіе действия!
2-е. Ни один солдат "коллективного Запада" не погиб (добровольцьі не в счёт).
3-е. Угроза утратила большую часть потенциала и эффект внезаптности.
4-е. Время.
5-е. Размародёривание ресурсов воюющих сторон и сверх доходьі на войне!

Это только то, что на поверхности.
Ні, все ж з конкретикою, будь-ласка. Ультиматум виставлено по всій східній та центральній європі. Він лишається незмінним. Про яке ще "рішення" йде мова? Щось вирішилося, кацапстан займає центральну європу? :) Кацапстан здається й не займає центральну європу? Все клянуться на святій книжці що на території країн "колективного заходу" не будуть вестися бойові дії, а божинька висить зверху в якості свідка?

Offline Йожин з бажин

• Ветеран форума
  • Be my guest
Ні, все ж з конкретикою, будь-ласка. Ультиматум виставлено по всій східній та центральній європі. Він лишається незмінним. Про яке ще "рішення" йде мова? Щось вирішилося, кацапстан займає центральну європу? :) Кацапстан здається й не займає центральну європу? Все клянуться на святій книжці що на території країн "колективного заходу" не будуть вестися бойові дії, а божинька висить зверху в якості свідка?
Яку конкретику ви ще хочете? Ви можете дати їй визначення? Можливо я дам вам відповідь.
Щодо ультиматуму, то він виставлений не по "східній та західній Європі", а "колективному Заходу" в особі США.
Відповіддю на ультиматум було рішення підставити під удар Україну. Тому кацапстан поки не займає центральну Європу фізично, а лише політично і то частково.
На подальшу недоторканість отвору Європи, я би зараз і ломаного гроша не поставив би
No money No honey

Offline Комашки

• Ветеран форума
Яку конкретику ви ще хочете? Ви можете дати їй визначення? Можливо я дам вам відповідь.
Щодо ультиматуму, то він виставлений не по "східній та західній Європі", а "колективному Заходу" в особі США.
Відповіддю на ультиматум було рішення підставити під удар Україну. Тому кацапстан поки не займає центральну Європу фізично, а лише політично і то частково.
На подальшу недоторканість отвору Європи, я би зараз і ломаного гроша не поставив би
Хоч якусь. Ну наприклад ви навели типу "рішення", тепер самі пишете що за подальшу недоторканість отвору ойропи не дасте й копійки. Я не думаю, що в нас настільки різне розуміння слова "рішення" :)
Так само з Китаєм та Бєларуссю в інших гілках. То віддати Китаю все що можна у вас рішення (а за подальшу недоторканість, ну коли віддамо, ви мабуть теж не даєте ламаних копійок :) ), то лягти в 40 000 +++++ мішків для трупів та вдавати з себе русню для вас рішення (й теж мабуть погоджуєтеся, що тимчасово живі білоруси з українцями будуть першими в м'ясних штурмах неумовної Польщі).

Offline Йожин з бажин

• Ветеран форума
  • Be my guest
Хоч якусь. Ну наприклад ви навели типу "рішення", тепер самі пишете що за подальшу недоторканість отвору ойропи не дасте й копійки. Я не думаю, що в нас настільки різне розуміння слова "рішення" :)
Так само з Китаєм та Бєларуссю в інших гілках. То віддати Китаю все що можна у вас рішення (а за подальшу недоторканість, ну коли віддамо, ви мабуть теж не даєте ламаних копійок :) ), то лягти в 40 000 +++++ мішків для трупів та вдавати з себе русню для вас рішення (й теж мабуть погоджуєтеся, що тимчасово живі білоруси з українцями будуть першими в м'ясних штурмах неумовної Польщі).
Так я вам уже привёл конкретику страницей вьіше. Или вьі не заметили?
По поводу "решения" - оно относилось к 2022 году и бьіло актуально тогда. И в принципе тогда решило для "коллективного Запада" некоторьіе проблемьі.
По поводу что отдавать Китаю, где я такое говорю? А впрочем уже поздно. Раньше надо бьіло думать с кем  вести стратегическое партнёрство.Я всегда последовательно и аргументированно отстаивал ту точку зрения, что Украина совершила самоубийственньій вьібор в пользу стратегического партнёрства с Западом. И оказался прав. Хотя всё лежало на поверхности.
По поводу каких-то мешков и трупов:
А сейчас что?
Что Україна получила в результате партнёрства и заигрьівания с Западом?
Потерю  трети территории.
Сотни тьісяч трупов и миллионьі беженцев.
Разрушенную экономику.
В ближайшем будущем потерю суверинетета и ликвидацию государственности.
И для примера за Припятью - Беларусь!
 И да, что-то я не наблюдаю толпьі беларусов в мясньіх штурмах Украиньі.

No money No honey

Offline Йожин з бажин

• Ветеран форума
  • Be my guest
Втрата Україною території буде зафіксована в спеціальній угоді, але Києву не обов’язково це визнавати, — Кіт Келлог.
No money No honey

Offline Комашки

• Ветеран форума
Так я вам уже привёл конкретику страницей вьіше. Или вьі не заметили?
По поводу "решения" - оно относилось к 2022 году и бьіло актуально тогда. И в принципе тогда решило для "коллективного Запада" некоторьіе проблемьі.
По поводу что отдавать Китаю, где я такое говорю? А впрочем уже поздно. Раньше надо бьіло думать с кем  вести стратегическое партнёрство.Я всегда последовательно и аргументированно отстаивал ту точку зрения, что Украина совершила самоубийственньій вьібор в пользу стратегического партнёрства с Западом. И оказался прав. Хотя всё лежало на поверхности.
По поводу каких-то мешков и трупов:
А сейчас что?
Что Україна получила в результате партнёрства и заигрьівания с Западом?
Потерю  трети территории.
Сотни тьісяч трупов и миллионьі беженцев.
Разрушенную экономику.
В ближайшем будущем потерю суверинетета и ликвидацию государственности.
И для примера за Припятью - Беларусь!
 И да, что-то я не наблюдаю толпьі беларусов в мясньіх штурмах Украиньі.
Ви пишете про "конкретику" та "рішення", але на першому ж питанні конкретика зводиться до того, що Україні проти кацапстану воювати важко (безумовно, але навряд чи ви думку такої глибини тут доносите?), а рішення перетворюються то в щось типу "2022 рік, деякі проблеми", то в щось типу що за ітогом "рішення" ви ламаного гроша не дасте за його "результат".

Про "щось віддавати Китаю" ви казали в гілці "Україні потрібен Китай". Якщо не казали - нуль проблем, тоді знов вертаємося до питання, напуркуа Китаю Україна, й напуркуа Україні Китай, котрому не вперлася Україна.

Під послідовною аргументацією "самогубчого вибору" особисто я розумію здатність чітко й зрозуміло написати про альтернативний вибір. От конкретно що робити (чи треба було робити), й що тоді на вашу думку буде десь на протязі ну хоча б 20 років.

На поточний момент, погодьтеся, ваш основний аргумент полягає в тому, що ви конкретно зараз не бачите на м'ясних штурмах білорусів. Ок, і далі що, є якісь думки з приводу того, чому саме їх не буде на м'ясних штурмах на протязі наступних 20 років? За це ви ламаного гроша даєте, це тільки центральній ойропці так не пощастило? :) Погодьтеся, я ж не маю за вас це вигадувати. Якщо ви наприклад вважаєте, що можна було просто з кайфом здатися руснє ще при янику, потім русня б без жодного пострілу дійшла б до ламаншу, й настав би рускій мір на 200 років - ну напишіть, можна погоджуватися чи ні, але буде хоча б щось зрозуміло. А без цього - це просто констатація факту, що Україна б'ється з переважаючою силою ворога, й що союзники, котрих маємо в наявності - такі собі. Ну, я ніби в курсі :) Але якісь там рішення, непокарність кацапстану та вічне життя білорусів - це трохи інше.

Offline Йожин з бажин

• Ветеран форума
  • Be my guest
Ви пишете про "конкретику" та "рішення", але на першому ж питанні конкретика зводиться до того, що Україні проти кацапстану воювати важко (безумовно, але навряд чи ви думку такої глибини тут доносите?), а рішення перетворюються то в щось типу "2022 рік, деякі проблеми", то в щось типу що за ітогом "рішення" ви ламаного гроша не дасте за його "результат".

Про "щось віддавати Китаю" ви казали в гілці "Україні потрібен Китай". Якщо не казали - нуль проблем, тоді знов вертаємося до питання, напуркуа Китаю Україна, й напуркуа Україні Китай, котрому не вперлася Україна.

Під послідовною аргументацією "самогубчого вибору" особисто я розумію здатність чітко й зрозуміло написати про альтернативний вибір. От конкретно що робити (чи треба було робити), й що тоді на вашу думку буде десь на протязі ну хоча б 20 років.

На поточний момент, погодьтеся, ваш основний аргумент полягає в тому, що ви конкретно зараз не бачите на м'ясних штурмах білорусів. Ок, і далі що, є якісь думки з приводу того, чому саме їх не буде на м'ясних штурмах на протязі наступних 20 років? За це ви ламаного гроша даєте, це тільки центральній ойропці так не пощастило? :) Погодьтеся, я ж не маю за вас це вигадувати. Якщо ви наприклад вважаєте, що можна було просто з кайфом здатися руснє ще при янику, потім русня б без жодного пострілу дійшла б до ламаншу, й настав би рускій мір на 200 років - ну напишіть, можна погоджуватися чи ні, але буде хоча б щось зрозуміло. А без цього - це просто констатація факту, що Україна б'ється з переважаючою силою ворога, й що союзники, котрих маємо в наявності - такі собі. Ну, я ніби в курсі :) Але якісь там рішення, непокарність кацапстану та вічне життя білорусів - це трохи інше.

У нас получается диалог глухого с немьім.

Я не понимаю, какую конкретику вьі хотите?

Я вам ответил на вопрос:
...........
Ну, наскільки я пам'ятаю, кожного разу коли доходило до розкриття інтриги, що ж там за "питання" такі та "план" такий - то конкретики було не більше, ніж в середньостатистичній анаконді  :shuffle:
..........
Потом вьі уточнили:
..........
Ну, хоч якоїсь :) Питання наприклад, які саме там повирішували? Відстрочки трумпа в хуйла, чи атаки на хрєнландію? ))
Й так далі.
...........

Я ответил:
..............
Для начала просто вспомним, что не нам кацапьі вьіставили ультиматум. Чтоб на него отвечать или не отвечать, необходимо бьіло решение. И оно бьіло найдено в лице дурочки Украиньі, которую без тени сомнения подставили под удар.
Вьігода полнейшая и профит очевидньій!
1-е. На территорию стран "коллективного Запада" не велись боевьіе действия!
2-е. Ни один солдат "коллективного Запада" не погиб (добровольцьі не в счёт).
3-е. Угроза утратила большую часть потенциала и эффект внезаптности.
4-е. Время.
5-е. Размародёривание ресурсов воюющих сторон и сверх доходьі на войне!

Это только то, что на поверхности.
................
Что еще конкретней ответить?
Или как вьі можете описать конкретику, которую ожидаете увидеть?
No money No honey

Offline Йожин з бажин

• Ветеран форума
  • Be my guest

Можете пример привести?
No money No honey

Offline Йожин з бажин

• Ветеран форума
  • Be my guest
......................

......................

Альтернативний вибір - политика многовекторности, которую обосрали еще при Кучме и лавирования как у Лукашенко. Бьіл бьі шанс спасти страну.
А что будет через 20 років - не корректно поставленньій вопрос. Он из области знахарства и вангования.
No money No honey

Offline Йожин з бажин

• Ветеран форума
  • Be my guest
.................

Вот именно! И єто не мой основной аргумент и не только я вижу, что беларуссов нет в мясньіх штурмах. Людей интересует сейчас и сегодня. Их интересуют очень простьіе вопросьі. Почему Беларусь целая, а Украина перетирается в порошок?
Какого хуя? Чтобьі что? Чтоб в итоге получить, то что мьі получим на днях?
Что там будет через 20 лет людей меньше всего интересует. Их интересует сегодняшний день, а не та хуета, которую нам впарили под видом ценностей и ради которой люди потеряли родньіх и близких.

Ну, а по поводу того, почему кацапстан останется ненаказанньім я думаю достаточно подробно написал в стартопике в 2022 году.  И єто уже тогда бьіло очевидньім.
No money No honey

Offline Комашки

• Ветеран форума
Можете пример привести?
Так, отут дискусія. Ви надаєте перелік, до чого Китай проявляв цікавість. Я не розумію, ну припустимо ми все це віддали Китаю, що його втримує від "дякую, покєда" й повернення до подальшого діалогу з кацапстаном.
https://ukrpravda.net/index.php?topic=69166.msg1545527#msg1545527
Якщо це все в секундному форматі "тут і зараз" - ну тоді, звісно, йой.

Offline Комашки

• Ветеран форума
Альтернативний вибір - политика многовекторности, которую обосрали еще при Кучме и лавирования как у Лукашенко. Бьіл бьі шанс спасти страну.
А что будет через 20 років - не корректно поставленньій вопрос. Он из области знахарства и вангования.
Ну про це вам теж писалося, що ті часи минули, й кацапстан намагається все окупувати назад. Те, що Україна просто перша й головна їхня ціль - теж не від України залежить, ну так вже вийшло що саме ми їм потрібні в першу чергу, й саме після окупації України вони справедливо очікують, що всі інші самі приповзуть.
Якщо, знов-таки, все що ви пишете про багатовекторність, то план на три з половиною місяці, а там далі от прям знахарство та вангування (а не передбачувані фільтраційні заходи. До речі, ви їх не бачили у Білорусі? Якщо цікавитеся, то вони там вже є, а кацапи "ще й не починали" (тм) )...

Offline Йожин з бажин

• Ветеран форума
  • Be my guest
Так, отут дискусія. Ви надаєте перелік, до чого Китай проявляв цікавість. Я не розумію, ну припустимо ми все це віддали Китаю, що його втримує від "дякую, покєда" й повернення до подальшого діалогу з кацапстаном.
Якщо це все в секундному форматі "тут і зараз" - ну тоді, звісно, йой.

Так, я так и говорил, что проявлял интерес. Я ни словом не обмолвился, что надо бьіло все отдать за просто так. На основе интереса можно бьіло бьі развивать двусторонние отношения. Строить стратегическое партнерство.

Но! Поезд уже ушел. Какой смьісл обсуждать привидение отца Гамлета стратегические двусторонние интересьі?
Все умерло.
No money No honey

Offline Комашки

• Ветеран форума
Вот именно! И єто не мой основной аргумент и не только я вижу, что беларуссов нет в мясньіх штурмах. Людей интересует сейчас и сегодня. Их интересуют очень простьіе вопросьі. Почему Беларусь целая, а Украина перетирается в порошок?
Какого хуя? Чтобьі что? Чтоб в итоге получить, то что мьі получим на днях?
Что там будет через 20 лет людей меньше всего интересует. Их интересует сегодняшний день, а не та хуета, которую нам впарили под видом ценностей и ради которой люди потеряли родньіх и близких.

Ну, а по поводу того, почему кацапстан останется ненаказанньім я думаю достаточно подробно написал в стартопике в 2022 году.  И єто уже тогда бьіло очевидньім.
Тому, що саме Україну, а не Грузію чи Білорусь кацапстан має захопити, аби всі інші республіки здалися, й почалася підготовка до нахилу центральної ойропи. Окупація Точікістона такого враження не справить.
Ну і якщо "людей" не цікавить що там через 20 років, а цікавить те що зараз - тоді все взагалі в ажурі. Тим "людям" вже три роки життя дали. А якщо основний аргумент людини, що оті мішки для трупів були не для неї й не для її рідних, й що тими мішками все б закінчилося - то давайте мабуть та людина сюди прийде, навчить як їй це вдається. В мене, наприклад, залізобетонна 200% певність, що особисто мені та більшій частині рідних в окупованому Донецьку світив підвал. Вся історія 20 сторіччя демонструє те, що завдяки кацапам жодна сім'я в Україні цілою не залишилася.
А чому "безкарним" не лишиться ніхто, від мене відповідь висить в тому самому 2022. Очевидно то було чи ні - не знаю, але щось от тепер, у 2025, досить велика частина написаного вже стала реальністю, а подібні очікування - мейнстрімом.

Offline Комашки

• Ветеран форума
Так, я так и говорил, что проявлял интерес. Я ни словом не обмолвился, что надо бьіло все отдать за просто так. На основе интереса можно бьіло бьі развивать двусторонние отношения. Строить стратегическое партнерство.

Но! Поезд уже ушел. Какой смьісл обсуждать привидение отца Гамлета стратегические двусторонние интересьі?
Все умерло.
Сенс в тому, щоб взагалі розуміти, що це у вас таке - стратегічне партнерство з чуваками, котрі вас сприймають як провінцію кацапстану, й котрим цікаві пара технологій та якісь копалини. Ви кажете, що не треба було за просто так. А за що конкретно? Шанхайський мумурандум? Кілька ракет китайського виробництва? 10-20 літаків попереднього покоління? Ну дик погодьтеся, все це Україна отримала від заходу. Ще щось?

Offline Йожин з бажин

• Ветеран форума
  • Be my guest
Ну про це вам теж писалося, що ті часи минули, й кацапстан намагається все окупувати назад. Те, що Україна просто перша й головна їхня ціль - теж не від України залежить, ну так вже вийшло що саме ми їм потрібні в першу чергу, й саме після окупації України вони справедливо очікують, що всі інші самі приповзуть.
Якщо, знов-таки, все що ви пишете про багатовекторність, то план на три з половиною місяці, а там далі от прям знахарство та вангування (а не передбачувані фільтраційні заходи. До речі, ви їх не бачили у Білорусі? Якщо цікавитеся, то вони там вже є, а кацапи "ще й не починали" (тм) )...

Ну, Ок. Предположим, что Украина первая и главная цель. Хотя откуда мьі ето знаем? Почему не Белорусь первая? Или там Казахстан?
Тогда тем более! Если мьі об етом знали, а с другой стороньі мьі имели пидарасов, которьіе НИКОГДА не считали своей цивилизационной частью, а взбунтовавшейся провинцеей кацапии, то какого хера строить стратегию развития на столь зьібкой почве?
Зачем самим себе усугублять положение? У Украиньі прослеживалась суицидальная модель поведения с серединьі 90-х. Вторая Франция, блядь! Кому мьі там на Западе нахер бьіли нужньі со своей второй Францией.
Украину как осла с морковкой вели к логическому концу. И привели.

А по поводу Белоруси... у вас там живут родньіе, близкие, знакомьіе?
No money No honey

Offline Комашки

• Ветеран форума
Что еще конкретней ответить?
Или как вьі можете описать конкретику, которую ожидаете увидеть?
Коли мені кажуть, що можна було теоретично отримати щось від Китаю, мені цікаво - що конкретно, як конкретно.
Коли кажуть, що був план реакції на ультиматум хуйла - теж цікавить, що це за план. Як він виглядав. Ви просто кажете, що всі події 2022-2025 - то типу план і був. Це зручно, але план має бути якимось, ну, що коли навіть Україну кидають та тягнуть час, то за той час в тій самій ойропці бодай щось робиться в сенсі оборони, туди звозяться наприклад війська США окрім власних, котрі на низькому старті на східному кордоні, ну й тому типу кацапський ультиматум смокче.
Ви самі кажете, що безпека центральної ойропи це анекдот.
Тобто, це план такий був? :)
Або там знищення наступального потенціалу русні. Це проти такої країни як Україна в русні наступального потенціалу не вистачає (як доводить реальність. це не "план" русні, битися місяцями за кілька кілометрів землі). Для ойропкі, особливо центральної, в русні того потенціалу - йой.

Тому або в нас з вами якесь дуууууууже різне уявлення про плани, або все ж якось конкретики в "підступних планах заходу" я не бачу.
Довпоіпізм, пробачте, деяких західних достойників - це не план. Це більше як життєвий стиль.

Offline Йожин з бажин

• Ветеран форума
  • Be my guest
Тому, що саме Україну, а не Грузію чи Білорусь кацапстан має захопити, аби всі інші республіки здалися, й почалася підготовка до нахилу центральної ойропи. Окупація Точікістона такого враження не справить.
Ну і якщо "людей" не цікавить що там через 20 років, а цікавить те що зараз - тоді все взагалі в ажурі. Тим "людям" вже три роки життя дали. А якщо основний аргумент людини, що оті мішки для трупів були не для неї й не для її рідних, й що тими мішками все б закінчилося - то давайте мабуть та людина сюди прийде, навчить як їй це вдається. В мене, наприклад, залізобетонна 200% певність, що особисто мені та більшій частині рідних в окупованому Донецьку світив підвал. Вся історія 20 сторіччя демонструє те, що завдяки кацапам жодна сім'я в Україні цілою не залишилася.
А чому "безкарним" не лишиться ніхто, від мене відповідь висить в тому самому 2022. Очевидно то було чи ні - не знаю, але щось от тепер, у 2025, досить велика частина написаного вже стала реальністю, а подібні очікування - мейнстрімом.

На чем основана ваша безапеляционность, что именно Украина? Как оказалось, что даже пока без полной оккупации Украиньі вся западная блядота на коленях приползла в желании поставить сапог хуйла себе на голову. А светоч демократии оказался в первом ряду. Попахивает украиноцентризмом, а єто деструктивно.

По поводу мешков и подвалов, то вашу теорию ставит под сомнение 150 тьісяч украинцев, вернувшихся под оккупацию, а также работающие школьі и роддома в Луганске, Донецке, Мелитополе, Бердянске, молчу за Крьім.

А по поводу "безнаказанности", то мейнстрим - не свершившийся факт. По факту в кремле пьют шампанское.
No money No honey

Offline Йожин з бажин

• Ветеран форума
  • Be my guest
Сенс в тому, щоб взагалі розуміти, що це у вас таке - стратегічне партнерство з чуваками, котрі вас сприймають як провінцію кацапстану, й котрим цікаві пара технологій та якісь копалини. Ви кажете, що не треба було за просто так. А за що конкретно? Шанхайський мумурандум? Кілька ракет китайського виробництва? 10-20 літаків попереднього покоління? Ну дик погодьтеся, все це Україна отримала від заходу. Ще щось?

Какой смьісл обсуждать то чего нет? Ответьі на ваши вопросьі находятся в параллельной вселенной, где Украина и Китай развивали стратегическое партнерство.
No money No honey

Offline Комашки

• Ветеран форума
Ну, Ок. Предположим, что Украина первая и главная цель. Хотя откуда мьі ето знаем? Почему не Белорусь первая? Или там Казахстан?
Тогда тем более! Если мьі об етом знали, а с другой стороньі мьі имели пидарасов, которьіе НИКОГДА не считали своей цивилизационной частью, а взбунтовавшейся провинцеей кацапии, то какого хера строить стратегию развития на столь зьібкой почве?
Зачем самим себе усугублять положение? У Украиньі прослеживалась суицидальная модель поведения с серединьі 90-х. Вторая Франция, блядь! Кому мьі там на Западе нахер бьіли нужньі со своей второй Францией.
Украину как осла с морковкой вели к логическому концу. И привели.

А по поводу Белоруси... у вас там живут родньіе, близкие, знакомьіе?
Ну це ніби очевидно. Окупація Білорусі не справляє враження ні на кого. Окупація Ічкерії ж не справила, правда? Та й Тбілісі за три дні теж. Окупація Казахстану? Прямий кордон з Китаєм :) явна неруснявість казахів, а головне - ну вам спало б на думку йти здаватися кацапстану після новин по такій окупації? Враховуючи ментальну неспроможність кацапів до сприйняття українців (ми для них йужнорускоє бидло з концентрацією якихось бандерівців в районі Маріуполя, відповідно абсолютно щирий ПЛАН був в рівнянні Маріуполя з землею, удар аналогічної жорсткості через Гостомель, все інше за тиждень з хлібом-сіллю та гвалтуванням прикольних хахлушек) - окупація України це очевидний вибір.

По ситуації вибору між непоганими людьми з (такою ж як в нас) придур'ю, та чортами котрі українців сприймають як екзистенційного ворога з усіма витікаючими, ніби теж були розмови. Теж щось багато тексту про франції та ослів, але мало якось конкретики з альтернативами. Причому не рівня "ну от конкретно зараз конкретно білорусів не женуть на м'ясо, а далі трьох наступних секунд все вангування та знахарство".

По Білорусі здебільшого жили там знайомі, й вже не живуть. Але скільки там хоча б офіційно наріду сидить по політтемі, ви ж знаєте? Новини про затримання за білоруську пісню в транспорті або там за хустку з білим та червоним кольорами вам зустрічалися? Питань по тому, що з такими людьми стає, мабуть у вас все ж нема? Й це, підкреслюю, реально ще нічого не починали там.

Offline Комашки

• Ветеран форума
Какой смьісл обсуждать то чего нет? Ответьі на ваши вопросьі находятся в параллельной вселенной, где Украина и Китай развивали стратегическое партнерство.
Ну, просто якщо ви не здатні навіть на рівні паралельного всесвіту відповісти на питання, от як так їх можна було б розвинути - дик це все, що треба розуміти про вашу ідею з потрібним Китаєм.
Я розумію там наївних якихось людей, але ж ви ніби навпаки. Гострий критик стратегічних партнерств з країнами, які сприймали/сприймають Україну як провінцію кацапстану. Й тут, зненацька, виявляється, що якщо ця країна не американська й не європейська, а такий собі Китай - то тоді зовсім інша справа.
Мені цей момент не є зрозумілим, й там теж був такий самий запит на конкретику.
Знов-таки, якщо партнерство рівня "ну ми віддали, чемно попросили, а там як пощастить" - то зрозуміло, але так і треба писати.

Offline Комашки

• Ветеран форума
На чем основана ваша безапеляционность, что именно Украина? Как оказалось, что даже пока без полной оккупации Украиньі вся западная блядота на коленях приползла в желании поставить сапог хуйла себе на голову. А светоч демократии оказался в первом ряду. Попахивает украиноцентризмом, а єто деструктивно.

По поводу мешков и подвалов, то вашу теорию ставит под сомнение 150 тьісяч украинцев, вернувшихся под оккупацию, а также работающие школьі и роддома в Луганске, Донецке, Мелитополе, Бердянске, молчу за Крьім.

А по поводу "безнаказанности", то мейнстрим - не свершившийся факт. По факту в кремле пьют шампанское.
Воу, воу, воу. Якщо ви з тих, хто сумнівається що після окупації кацапстаном вам/нам/ним не буде ні мішка не підвала, то, хаха, тоді пробачте, нам немає про що розмовляти.

Offline Йожин з бажин

• Ветеран форума
  • Be my guest
Коли мені кажуть, що можна було теоретично отримати щось від Китаю, мені цікаво - що конкретно, як конкретно.
Коли кажуть, що був план реакції на ультиматум хуйла - теж цікавить, що це за план. Як він виглядав. Ви просто кажете, що всі події 2022-2025 - то типу план і був. Це зручно, але план має бути якимось, ну, що коли навіть Україну кидають та тягнуть час, то за той час в тій самій ойропці бодай щось робиться в сенсі оборони, туди звозяться наприклад війська США окрім власних, котрі на низькому старті на східному кордоні, ну й тому типу кацапський ультиматум смокче.
Ви самі кажете, що безпека центральної ойропи це анекдот.
Тобто, це план такий був? :)
Або там знищення наступального потенціалу русні. Це проти такої країни як Україна в русні наступального потенціалу не вистачає (як доводить реальність. це не "план" русні, битися місяцями за кілька кілометрів землі). Для ойропкі, особливо центральної, в русні того потенціалу - йой.

Тому або в нас з вами якесь дуууууууже різне уявлення про плани, або все ж якось конкретики в "підступних планах заходу" я не бачу.
Довпоіпізм, пробачте, деяких західних достойників - це не план. Це більше як життєвий стиль.
Немного не так. План бьіл, но о нем предпочитают молчать, так как он демонстрирует полную никчемность и профнепригодность разведьівательньіх спецслужб "коллективного Запада" начиная от ЦРУ и заканчивая румьінской Сикуритате.
По рассчетам главньіх действующих лиц на тот момент, а главньім, естесственно, бьіл главпиндос Байден, то кацапня должна бьіла оккупировать Украину за три дня, Зеленский должен бьіл вьіехать за границу и возглавить маппет-шоу украинского правительства в изгнании, коллективньій Запад должен бьіл бьі грозно хмурить брови, заседать, виявляти стурбованість, вводить санкции "из ада" образца 2014-21 годов, иногда подкидьівать кое какую амуницую украинским партизанам в карпатских горах, в режиме афганских басмачей. Кацапстан в свою очередь обязьівался удавить не очень большое количество украинских активистов и занятся строительством русского мира на вновь приобретенньіх территориях.
При єтом пиндосьі договорились с кацапами, что первьіе будут закрьівать глаза на перегибьі на местах и не сильно рьяно поддерживать партизан и маппет-шоу изгнанного правительства справедливо рассчитьівая, что переваривание Украиньі займет у кацапов неопределенно долгий срок, а кацапьі должньі бьіли не ставить под сомнение "задній отвір нато", известньій как "защита каждого инча".

Украина поломала все!

Как вьі успели заметить "коллективньій Запад" в итоге, оказался ведомьім. Первоначальньій план полетел в дрьізг и реагировали они ситуативно с основной задачей тянуть время. Ну, такой хуевьій у них план.
Ну, дотянулись. 
No money No honey

Offline Йожин з бажин

• Ветеран форума
  • Be my guest
Ну це ніби очевидно. Окупація Білорусі не справляє враження ні на кого. Окупація Ічкерії ж не справила, правда? Та й Тбілісі за три дні теж.
.................
А Белорусь кто-то пробовал оккупировать, что можно говорить уверенно, что оккупация Белоруси не произвела бьі впечатления? Ичкерия - по всем положениям и договорнякам - законная территория РФии. Тбилиси взяли мирньім путем и не за три дня.

Окупація Казахстану? Прямий кордон з Китаєм :) явна неруснявість казахів, а головне - ну вам спало б на думку йти здаватися кацапстану після новин по такій окупації?

Почему нет? Огроменная территория, куча активов, а гранца с Китаем и сейчас есть. В чем проблема? А на неруснявость казахов кто когда смотрел?

Враховуючи ментальну неспроможність кацапів до сприйняття українців (ми для них йужнорускоє бидло з концентрацією якихось бандерівців в районі Маріуполя, відповідно абсолютно щирий ПЛАН був в рівнянні Маріуполя з землею, удар аналогічної жорсткості через Гостомель, все інше за тиждень з хлібом-сіллю та гвалтуванням прикольних хахлушек) - окупація України це очевидний вибір.

А теперь ответте себе чесно: бьіло бьі все єто возможно, если бьі в Украине бьіл у власти условньій Лукашенко в лице условного Окуновича?

По ситуації вибору між непоганими людьми з (такою ж як в нас) придур'ю, та чортами котрі українців сприймають як екзистенційного ворога з усіма витікаючими, ніби теж були розмови. Теж щось багато тексту про франції та ослів, але мало якось конкретики з альтернативами. Причому не рівня "ну от конкретно зараз конкретно білорусів не женуть на м'ясо, а далі трьох наступних секунд все вангування та знахарство".

Ну, вот такой вьібор привел к известньім результатам.

По Білорусі здебільшого жили там знайомі, й вже не живуть. Але скільки там хоча б офіційно наріду сидить по політтемі, ви ж знаєте? Новини про затримання за білоруську пісню в транспорті або там за хустку з білим та червоним кольорами вам зустрічалися? Питань по тому, що з такими людьми стає, мабуть у вас все ж нема? Й це, підкреслюю, реально ще нічого не починали там.

Другими словами: обьективной целостной картиньі о реальном положении дел там вьі не имеете.
No money No honey

Offline Йожин з бажин

• Ветеран форума
  • Be my guest
Ну, просто якщо ви не здатні навіть на рівні паралельного всесвіту відповісти на питання, от як так їх можна було б розвинути - дик це все, що треба розуміти про вашу ідею з потрібним Китаєм.
Я розумію там наївних якихось людей, але ж ви ніби навпаки. Гострий критик стратегічних партнерств з країнами, які сприймали/сприймають Україну як провінцію кацапстану. Й тут, зненацька, виявляється, що якщо ця країна не американська й не європейська, а такий собі Китай - то тоді зовсім інша справа.
Мені цей момент не є зрозумілим, й там теж був такий самий запит на конкретику.
Знов-таки, якщо партнерство рівня "ну ми віддали, чемно попросили, а там як пощастить" - то зрозуміло, але так і треба писати.

Ну, почему нездатен?

Вьі же сами нашли ветку и ответ в ней:
No money No honey

Offline Йожин з бажин

• Ветеран форума
  • Be my guest
Воу, воу, воу. Якщо ви з тих, хто сумнівається що після окупації кацапстаном вам/нам/ним не буде ні мішка не підвала, то, хаха, тоді пробачте, нам немає про що розмовляти.
Тем, кому грозит мешок, подвал, яма необходимо изучать опьіт генерала Де Голля.

И то не факт!

Например: Приазовское Управление МВС Украиньі в полном составе перешло на службу РФии. На подконтрольную территорию Украине вьішло 2 (ДВА) человека!

И вьі все таки не ответили в отношении работающих школ, детсадов и роддомов в Луганске, Донецке, Бердянске, Мелитополе (молчу зв Крьім), а равно о 150 тьісячах вернувшихся под оккупацию украинцев?
No money No honey

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума

Ви що не бачите що то тупо найкондовіша вата.... Ще й ждун виявляється... Зрозуміло тепер що його мотивує на ці прояви  звірячої ненависті .

До речі у іншого тутешнього гарадського самашедшего така сама особливість.

Хоча з іншого боку досить цікаво спостерігати за цим зоопарком

Offline Йожин з бажин

• Ветеран форума
  • Be my guest
Ви що не бачите що то тупо найкондовіша вата.... Ще й ждун виявляється... Зрозуміло тепер що його мотивує на ці прояви  звірячої ненависті .

До речі у іншого тутешнього гарадського самашедшего така сама особливість.

Хоча з іншого боку досить цікаво спостерігати за цим зоопарком
Мой брат погиб 27 апреля 2023 года в Харьковской области.  Его по кускам собирали в винницком морге, чтоб похоронить. Я мать вьітаскивал из могильі, когда она туда бросалась.
Из группьі в 5 человек вьіжило двое. Один инвалид - оторвало ногу, второй списан из-за ранения в тьіл.

Какое тьі имеешь право , мразь подпиндосская, без роду племени, обвинять меня в, ватности и ждунстве? Тьі - падаль лицемерная!
Он бьіл бьі жив если бьі хотя бьі передвигался на Хаммере, которьіе вьі, суки зажали!
А с ним бьіли бьі живьі тьісячи наших солдат, которьіе погибли так и не дождавшись помощи!

Сдохни мразь!
No money No honey

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
За брата шана і співчуття.
Твого брата вбили не люди зза океану, і на хамер зажали не вони.... думай  :smilie9:

Offline Комашки

• Ветеран форума
Тем, кому грозит мешок, подвал, яма необходимо изучать опьіт генерала Де Голля.

И то не факт!

Например: Приазовское Управление МВС Украиньі в полном составе перешло на службу РФии. На подконтрольную территорию Украине вьішло 2 (ДВА) человека!

И вьі все таки не ответили в отношении работающих школ, детсадов и роддомов в Луганске, Донецке, Бердянске, Мелитополе (молчу зв Крьім), а равно о 150 тьісячах вернувшихся под оккупацию украинцев?
Так а що тут відповідати, особливо комусь, хто не з Австралії? За будь-яких війн та геноцидів, принаймі того рівня що були в історії людства до поточного моменту, нікому не вдавалося вбити під нуль націю, розміром з українську. Це означає, що з умовної цифри в сто тисяч, припустимо половина лишиться живою, стукаючу один на одного, тремтячу перед думкою про підвал або мішок. Це ж все було, й навіть русня з цього ніякої таємниці не робить. Звісно, що кожен з тих, хто подібне собі обирає навіть в теорії, посиленно вважає що конкретно його та сім'ю це омине. Це властивість психіки; щось подібне демонструють мешканці заходу. Й, власне, тому розмови з такими людьми не мають жодного практичного сенсу - вони не обговорюють реальність, вони просто захищають своє право на подібні фантазії. Якщо вони знаходяться в Україні, реальність тисне на них занадто сильно, й фантазувати що конкретно їх рідних це омине - важко. Тому фантазують або про мирну угоду, або про райське життя в окупації, або ще про щось. Причому, коли попадають під окупацію, то чомусь швиденько згадують майже втрачену після розвалу совка звичку дуже, дуже серйозно фільтрувати розмови - навіть типу приватні, навіть типу з рідними. Воно й зрозуміло - від цього залежить життя. Русня за таке вбиває.

Тому, повторююся, якщо хтось таке пише від щирого серця - ну, то або австралієць, котрий просто шарить за реаліх десь як я за Індонезію, або людина мрій та фантазій. Ви гостро критикуєте людей, котрі мають щось подібне щодо інтеграції з західним світом. Відповідно, як це сприймати, коли отака фраза
Цитувати
Ну, идеально было бы подписание союзнического договора между США/ЄС и Украиной, в котором США/ЕС гарантировали нишу безопасность, территориальну целостность, признал независимость и суверенитет.  Это дало бы США/ЕС рост политического веса к статусу сверхдержавы.
викликає гостру критику, але отака фраза
Ідеальні взаємовідносини?

Ну, идеально было бы подписание союзнического договора между Китаем и Украиной, в котором Китай гарантировал нишу безопасность, территориальну целостность, признал независимость и суверенитет.  Это дало бы Китаю рост политического веса к статусу сверхдержавы.
це типу серйозна пропозиція та альтернатива?

Те саме стосується Білорусі. Нема потреби доводити мені, що я ну от прям зовсім не знаю за Білорусь, й тому там не все однозначно (тм). Якщо це просто питання втечі від реальності, то які проблеми. Якщо б ви паралельно не висміювали таких самих втікачів в іншому напрямку, то й питань від самого початку б не стояло.