Автор Тема: Как понять, кто из сотрудников плохо работает?  (Прочитано 4423 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Offline Йокич

• Newbie
  • *
Обратитесь в рекрутинговую компанию https://viphr.com.ua/ua/sistematizacziya-biznesu/ и она сделает вам аудит. Увольнять всегда сложно, но и тянуть на себе ленивых сотрудников, которые не хотя  развиваться, тоже. С начала войны я уволил троих и взять пятерых. Не смотря на то, что я стал больше платить, моя прибыль существенно увеличилась. Кадры решают. Это аксиома.

Offline IvannaBishop

• Full Member
Re: Как понять, кто из сотрудников плохо работает?
« Reply #1 : Березня 17, 2025, 10:29:46 22:29 »
Цікаве питання, дійсно. Ось раджу почитати як провести опитування  задоволенності персоналу блог радить. Зазвичай цього лише замало, важливо правильно використати його результати. У нас у компанії перше опитування дало багато корисної інформації, але нічого не змінилося, і люди перестали сприймати його серйозно. Виправити ситуацію допомогло впровадження реальних дій: якщо співробітники скаржаться на комунікацію – покращуємо її, якщо говорять про брак навчання – запускаємо курси. Також важливо робити опитування регулярними, щоб відстежувати динаміку. Автоматизація цього процесу через HRM-систему допомогла зменшити бюрократію та підвищити довіру до опитувань. Головний висновок: люди стають залученими, коли бачать, що їхня думка реально щось змінює.