Йобані західні союзнички зараз роблять УСЕ щоб заморозити війну, і їм ПОХУЙ які території будуть окуповані, і скільки українців буде вбито кацапами. Їм потрібно просто все зупинити - це єдине пояснення, чому надають зброю дозовано, бо хочуть зупинки, а не успішного наступу ЗСУ.
як можна бути таки тупорилим і брехливим одночасно? Ну чому це єдине поснення- ях набагато більше й не такі тупі
1) такої кількості зброї та боєприпасів, які потрібні для цієї війни, ще не виготовлено, бо Захід займався економікою та соціальними програмами для своїх виборців, а не підготовкою до війни
2) яку війну Ви хочете зупинити? Ту, до якої не був готовий й противник, де українці воюють значно ефективніше, ніж кацапи? Припустимо, Україна перемагає в найкоротші терміни, виганяє кацапів зі своєї території. Ті уходять і починають готовутись до нової, вже з урахуванням помилок і з наміром застосувати ядерну зброю, якщо Україна не здасться. Вже не буде недооцінки противника, буде бульше ударних безпилотників у росіян, більше ракет, більше високоточної зброї. При цьому навіть під час підготовки, коли війни начебто не буде, будуть обстрілювати ракетами Україну, щоб розвивати виробництво своєї зброї, вдосконалюючи її на практиці. Ви цього хочете? Я- ні. Якщо заради того, щоб не було такого сценарію, загине трохи більше таких довбнів, як ТС,- я не лише не буде переживати, я скажу- саме такі люди разом із москалями привезли на цю війну, бо крім агентури кацапів є ще користі ідіоти, які їм теж допомагали. Отже, немає жодного сенсу давати все й відразу, навіть якби воно було. Москалі треба давити до останнього людожера та їхньої агентури, платної чи ідіотської
3) можливість застосування ЯЗ москалями, якщо вони раптово усвідомлять, що програють надто різко й швидко, з великими шансами втратити владу й життя- також потрібно враховувати. Москалів треба варити, як ропуху, занурюючи в холодну воду й повільно нагріваючи, щоб вони чіплялись за кожний день, сподіваючись на те, що "ґенерал Венк ось-ось прийде й всіх нас врятує"
3)