Причому це не допомога від "чуваків, котрих взагалі то не стосується, й вони чисто так" - а вклад в спільну невдячну справу зупинки процесів, що ведуть до треьої світової, при тому що вклад України наразі принципово більший.
Ну а ви, звісно, можете розсипатися у вдячності пані Меркель. Вона ж все-таки з Європи 
Все ж таки поганенько з логікою і математикою.
Кацапам дали можливість схарчити частину Молдови і третя світова не розпочалася.
Потім вони захопили частину Грузії, і знову нічого не трапилося.
Як би їм віддали Україну, третя світова теж не розпочалась би.
І як що б вони (наші союзники) свої гроші витрачали на своє переозброєння, і їх могутність зростала, і врази перевищувала кацапське, то ніякої третьої світової не було б.
Усі розуміють, що росія деградує, і як би вони захопили Україну, швидкість деградації лише б збільшувалася.
А як щоб ще й запустили економічну Анаконду, то взагалі б була дупа, а не третя світова.
Стосовно Меркель, так тупа прохуйловська тварюка. І навіть сама все це визнала.
Але прохуйловських багато, це і Орбан, і Берлусконі, і Кнайсель, і жабоїд дупою крутить, ...
Але собака гавкає, а караван їде, і все це завдячуючи трьом речам - ЗСУ, Народу України і Нашим партнерам з Європи і США, Канади, Австралії, ...
Моя безмежна вдячність нашим партнерам!!!
А з приводу зброї - так, я хочу більше зброї!
А ще я би хотів, щоб НАТО вступило у війну на нашому боці, розхуярила Томагавками кацапів за тиждень, і почався мир і щастя!
Але я реаліст.
А ви мрійники!
Я теж мрійник. Я хочу після війни відправитися в подорож на каяку, можливо аж до Херсону.
І моя мрія реальна.
А виші облудні.