Автор Тема: Союзнички кажуть, що "будуть з нами до кінця"...  (Прочитано 13256 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
Re: Союзнички кажуть, що "будуть з нами до кінця"...
« Reply #510 : Травня 19, 2023, 08:42:37 20:42 »
Генерал Ходжес їбе їбателів муму:

Offline гей-гопп-ляляля

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • клінічний зрадойоб
« Reply #511 : Травня 19, 2023, 09:14:05 21:14 »
США та їхні союзники планують надати Україні винищувачі F-16 в межах довгострокових зусиль зі зміцнення безпеки Києва.

Про це високопосадовець Білого дому заявив у коментарі NBC News, пише "Європейська правда".

За словами джерела телеканалу, наразі терміни надання Україні сучасних винищувачів не встановлені, але вони не будуть використовуватися під час прийдешнього контрнаступу України проти російських сил.

Союзнички своєю поведінкою прямо зі шкури лізуть, щоб дати часову можливість закопатися свинособакам на окупованих територіях. Сцуко, чого не давать озброєння ще рік назад?  :fp2

Хоча про що це я... Ще і абрамси не доїхали :fp2

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #512 : Травня 20, 2023, 12:17:28 00:17 »
За словами джерела телеканалу, наразі терміни надання Україні сучасних винищувачів не встановлені, але вони не будуть використовуватися під час прийдешнього контрнаступу України проти російських сил.
Ну власне Ф-16 можуть в ЗСУ зʼявитися не раніше як за 6 місяців після початку навчання пілотів (курс щонайменш 4 місяці ніби). В терміни це очевидно не вкладається.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
« Reply #513 : Травня 20, 2023, 12:20:51 00:20 »
Ну власне Ф-16 можуть в ЗСУ зʼявитися не раніше як за 6 місяців після початку навчання пілотів (курс щонайменш 4 місяці ніби). В терміни це очевидно не вкладається.

З іншого боку, чим пілот-доброволець з Іноземного легіону принципово відрізняється від, скажимо, добровольця-кулеметника з тієї ж організації?  :eyes: А останні є і воюють.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #514 : Травня 20, 2023, 12:46:44 00:46 »
З іншого боку, чим пілот-доброволець з Іноземного легіону принципово відрізняється від, скажимо, добровольця-кулеметника з тієї ж організації?  :eyes: А останні є і воюють.
Ну, такі речі взагалі хоч завтра робляться, було б бажання. Ще й Ф-35 з домашнього гаражу приперти можуть, разом з ровером (донецьким діалектом, правда, ровери називали дришпакАми, гадаю це важливий факт). Просто що такі кроки - не про чуваків, котрі навіть не свої МіГи мумлєлі та шольцували битий рік.

Offline гей-гопп-ляляля

• Hero Member
  • клінічний зрадойоб
« Reply #515 : Травня 20, 2023, 11:31:31 11:31 »
о... сцяні союзнички накидують :fp2

Білий дім назвав умову, за якої Україна отримуватиме F-16

Винищувачі F-16, які Україна отримає від союзників, надаватимуться за умови, що вони не використовуватимуть ся для ударів по Росії.

Про це, як повідомляє "Європейська правда", на брифінгу в п’ятницю заявив радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван.

Offline Tatus

• Hero Member
« Reply #516 : Травня 20, 2023, 03:14:35 15:14 »
Кацапському пропагандону-зрадойобу гоплі на ФУПі напхали повну пазуху фуїв за його ниття, то воно сюди прибігло зраду розганяти.  :fuck:

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #517 : Травня 20, 2023, 03:51:29 15:51 »
о... сцяні союзнички накидують :fp2

ЗАБАНЬТЕ ПІДАРАСА!
Бажано назавжди!

ДЯКУЮ!
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #518 : Травня 20, 2023, 04:39:49 16:39 »
ЗАБАНЬТЕ ПІДАРАСА!
Бажано назавжди!

ДЯКУЮ!

'ЗА' обома руками

Якесь воно убоге   :fp2

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #519 : Травня 20, 2023, 08:00:10 20:00 »

Нічого не змінюється!
Надали Леопарди, надали Петріоти, надали далекобійні Сторм Шедоу, надали мільйон снарядів і охуліард грошей, майже вирішили з F-16, ...
Надають все що нам потрібно.
А воно все скиглить, і скиглить, і скиглить...
Воно або ідіот, або кацап!
І я впевнений - ні з ідіотами, ні з кацапами ніхто спілкуватися не хоче!

ЗАБАНЬТЕ!
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #520 : Травня 20, 2023, 08:02:42 20:02 »
Навідала думка - Може воно такий ідіот, що думає, що Сторм Шедоу надали через його скиглення (ну типу як в Преферансі - Плач больше, карта слезу любит)

Offline гей-гопп-ляляля

• Hero Member
  • клінічний зрадойоб
« Reply #521 : Травня 20, 2023, 09:42:30 21:42 »
 :smiley14:

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
« Reply #522 : Травня 21, 2023, 08:32:47 08:32 »
Педрило з Пентагону на імʼя Колін Кал, котрий рвав сраку проти надання ЗСУ ф-16, пиздує нахуй з пляжу:

https://www.politico.com/news/2023/05/17/pentagon-official-colin-kahl-resigns-00097368

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #523 : Травня 21, 2023, 11:01:32 11:01 »
Педрило з Пентагону на імʼя Колін Кал, котрий рвав сраку проти надання ЗСУ ф-16, пиздує нахуй з пляжу:

https://www.politico.com/news/2023/05/17/pentagon-official-colin-kahl-resigns-00097368
Ключовим гравцем (тм) менше  :smiley24:

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #524 : Травня 21, 2023, 06:10:21 18:10 »
Взагалі таку чмироту, як гопля, я би вислав з берданкою на першу лінію десь в Бахмуті за ту всю херню, яку йому подібні творили 30 років, голосуючи за всіляких яників-тімашонок й лижучи їм сраку. Та й самим кацапам гоплєподібні холуї теж справно гузно пілставляли за першої-ліпшої нагоди.

Так щоб змогли поспілкуватись з тими кацапами поближче  тїєю зброєю, що обрані ними керманичі залишили країні.

Offline гей-гопп-ляляля

• Hero Member
  • клінічний зрадойоб
« Reply #525 : Травня 21, 2023, 06:17:10 18:17 »
Взагалі таку чмироту, як гопля, я би вислав з берданкою на першу лінію десь в Бахмуті за ту всю херню, яку йому подібні творили 30 років, голосуючи за всіляких яників-тімашонок й лижучи їм сраку. Та й самим кацапам гоплєподібні холуї теж справно гузно пілставляли за першої-ліпшої нагоди.

Так щоб змогли поспілкуватись з тими кацапами поближче  тїєю зброєю, що обрані ними керманичі залишили країні.

:fp2 :smiley14:

Offline гей-гопп-ляляля

• Hero Member
  • клінічний зрадойоб
« Reply #526 : Травня 21, 2023, 06:24:59 18:24 »
Я кажу, що так звані "союзнички" - сцяні уйобки, і роблять усе, щоб Україна не перемогла у цій війні, але щоб і не програла, саме на цей режим дають зброї рівно стільки скільки дають.

Більш того, в мене нема жодних претензій до нашої влади і військових. Працюють на 200%.

Задача у заходу (сцяних союзничків) щоб Україна врешті решт сіла за стіл перемовин, на лінії розмежування, яку зараз кацапи цементують в бетон. Кацапам саме для цього цементування і надають час, кволим постачанням зброї і її асортиментом.

Оце моя повна точка зору. Тому я і вважаю що так звані союзнички - сцяна мразота. От і все.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #527 : Травня 21, 2023, 06:34:15 18:34 »
ЗАБАНЬТЕ! :smiley23:

Offline гей-гопп-ляляля

• Hero Member
  • клінічний зрадойоб
« Reply #528 : Травня 21, 2023, 06:34:28 18:34 »
США не возражают против использования Киевом своего оружия для ударов по Крыму, заявил в интервью телеканалу CNN помощник президента США по национальной безопасности Джейк Салливан.

"Мы сказали, что не позволим Украине использовать американские и западные вооружения для ударов по России. А мы считаем, что Крым - это Украина", заявил Салливан.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #529 : Травня 21, 2023, 06:36:36 18:36 »
Я кажу...

Підарасе, твої союзнички - це кацапи, яким ти й тобі подібні десятиліттями лизали гузно.

Offline гей-гопп-ляляля

• Hero Member
  • клінічний зрадойоб
« Reply #530 : Травня 21, 2023, 06:48:27 18:48 »
Підарасе, твої союзнички - це кацапи, яким ти й тобі подібні десятиліттями лизали гузно.

Я, на відміну від тебе, за Януковича і йому подібних не голосував жодного разу. Я на віть за Зеленського не голосував.

Тож відповідь, хто "підорас" - очевидна :smiley14:

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #531 : Травня 21, 2023, 08:05:09 20:05 »
Оце моя повна точка зору.
Ну тобто ви вбачаєте не те що поодинокі країни, а весь колективний захід - чимось монолітним й охопленим однією окремою ідеєю, яку ви озвучили. Це, власне, і є дурня.
А якщо б ви розглядали країни заходу окремо, хоча б по основних напрямках зовнішньої політики стосовно нашої ситуації, та по рівню власних можливостей. Й дивилися б на їхні урядові розклади хоча б приблизно. То давно б окреслили собі ті групи, котрі дійсно педалюють озвучену вами ідею а можливо ще б й помітили, що саме це тут інші люди періодично обговорюють.

Offline гей-гопп-ляляля

• Hero Member
  • клінічний зрадойоб
« Reply #532 : Травня 21, 2023, 08:37:23 20:37 »
Ну тобто ви вбачаєте не те що поодинокі країни, а весь колективний захід - чимось монолітним й охопленим однією окремою ідеєю, яку ви озвучили. Це, власне, і є дурня.
А якщо б ви розглядали країни заходу окремо, хоча б по основних напрямках зовнішньої політики стосовно нашої ситуації, та по рівню власних можливостей. Й дивилися б на їхні урядові розклади хоча б приблизно. То давно б окреслили собі ті групи, котрі дійсно педалюють озвучену вами ідею а можливо ще б й помітили, що саме це тут інші люди періодично обговорюють.

Як Ірак окупував Кувейт, союзники максимально швидко вирішили всю справу. Півтора року не знадобилося. Відкрийте і подивіться хто приймав участь, і в які терміни повністю виконали поставлену задачу.

А тут країна, яка відмовилася від Ядерної Зброї чекає півтора року 31,5 танків Абрамс. І нарешті з'явилася обіцянка на навчання пілотів Ф16 (мова про передачу і терміни ще пока не йде, і це важливо).

Тут союзнички дали можливість кацапам окупувати (своїми діями напередодні війни - санкції зі сраки, північні потоки... Ембарго на зброю... тощо) і зараз дають можливість зацементуватися на окупованих територіях. Тож робіть висновки самі...

Ставлю 10 пляшок шампанського, кожному по пляшці з користувачів цього форуму (або гроші на карту на купівлю такої), Комашці даю право вибрати цих користувачів. Якщо до 20.12.2024 Україна звільнить хочаб Енергодар. В противному випадку від всіх цих користувачів попрошу перерахувати по сумі, рівнозначній пляшці шампанського моєму товаришу, який втратив ногу під Бахмутом. Реквізити надам 20-12-2024

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #533 : Травня 21, 2023, 10:40:34 22:40 »
Як Ірак окупував Кувейт, союзники максимально швидко вирішили всю справу. Півтора року не знадобилося. Відкрийте і подивіться хто приймав участь, і в які терміни повністю виконали поставлену задачу.
Погодьтеся, це не має ніякого стосунку до того, про що я пишу. А я пишу про те, що ваша думка базується на занадто спрощеній картині.

Offline гей-гопп-ляляля

• Hero Member
  • клінічний зрадойоб
« Reply #534 : Травня 22, 2023, 03:20:45 03:20 »
Те, про що ви пишете, немає жодного стосунку до реальності. Зі сторони так званих союзничків - чистісіньке балабольство з чітким планом, який видно неозброєним оком. От і все.

Дискусію закінчую, бо не хочу більше...і важко

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #535 : Травня 22, 2023, 07:37:28 07:37 »
Я, на відміну від тебе, за Януковича і йому подібних не голосував жодного разу. Я на віть за Зеленського не голосував.

Тож відповідь, хто "підорас" - очевидна :smiley14:

Не писти, підкацапник, тут хтось твої старі висери наводив.

Ти хіба що за мудачука ще міг голосити   :moskali: 

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #536 : Травня 22, 2023, 08:17:18 08:17 »
Я би цього підарка за одне лише слово забанив - "союзнички". :smiley23:

Offline гей-гопп-ляляля

• Hero Member
  • клінічний зрадойоб
« Reply #537 : Травня 22, 2023, 09:36:16 09:36 »

Да.да...точно... "сцяні" :super:

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #538 : Травня 22, 2023, 09:50:07 09:50 »
Те, про що ви пишете, немає жодного стосунку до реальності. Зі сторони так званих союзничків - чистісіньке балабольство з чітким планом, який видно неозброєним оком. От і все.

Дискусію закінчую, бо не хочу більше...і важко
Про що й мова. Набагато зручніше й комфортніше жити в "реальності" де Естонії головне щоб рашинька не програла, Орбан з Кісінжером це українські союзники, все видно неозброєним оком, неозброєні мізки солоденько відпочивають, й можна тупо накидати іншим дописувачам цієї хріні, кайфуючи з уваги до власної персони, й періодичними зойками "ну шо ви от ображаєте мене".
А все що складніше за це, вас банально виснажує за два дописи, й нецікавенько аж взагалі. От і все.

Offline гей-гопп-ляляля

• Hero Member
  • клінічний зрадойоб
« Reply #539 : Травня 22, 2023, 09:51:47 09:51 »

Як думаєш, чим закінчиться війна, коли союзнички не дозволяють використовувати їхню зброю по території кацапів? А кацапи будуть нарощувати виробництво ракет і щодян будуть удари?
Ну, чисто хочу знати Вашу думку з цього приводу. От яка у Вас відповідь на таке?

От сьогодні, наприклад, в Дніпрі з 16 ракет 12 прилетіло в ціль та/або куда попало.