Автор Тема: Уже просто не знаю.Может и фейк  (Прочитано 754 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline cdecdc Put

• Ветеран форума
Уже просто не знаю.Может и фейк
« : Квітня 29, 2014, 01:24:44 13:24 »
Сепаратисти рвонули на Харків. Першу атаку відбито ПІК  -   29.04.2014  |   39 коментарів  |    1  15 У соцмережах  з’явились відомості про сьогоднішню спробу озброєних сепаратистів захопити райцентр в Харківській області Загони проросійських бойовиків начебто проникли у Балаклею – невеличке містечко на південь від Харкова. Вони планували провести у райцентрі мітинг із переходом у захоплення адмінбудівель за сценарієм, що був неодноразово реалізований у Донецькій та Луганській областях. Цей населений пункт дещо схожий на Слов’янськ (де, як відомо, є поклади сланцевого газу), адже є центром Шебелінського газового родовища. Тут видобувається понад 60 відсотків українського природного газу. Повідомляється, що атаку сепаратистів відбито силами місцевої самооборони за допомогою СБУ. Власне, підтверджуються побоювання, що після замаху на мера Харкова Геннадія Кернеса, з боку прибічників федералізації відбудуться активні спроби дестабілізувати обстановку в Харкові на травневі свята.  1  15 - See more at: http://www.pic.com.ua/separatysty-rvonuly-na-harkiv-pershu-ataku-vidbyto.html#sthash.71JDMmxR.c3sxxT6s.dpuf
Модер,всем вышесказанным можешь пренебречь.Пеця халосый.

Offline UnionJack

• Hero Member
  • я T.Blair. з ФУПу
Re: Уже просто не знаю.Может и фейк
« Reply #1 : Квітня 29, 2014, 01:35:43 13:35 »
якщо не знаєш чи фейк то нєх** і постити
вийди в реал і зроби щось корисне, а не пости що попало