Володимир Мартинюк
1 h
·
Мій попередній пост акцентував увагу на неадекватності механізму нашої державної влади.
Це якась дивна машина, яка зовні виглядає ніби як державна - але вона тоді як у при цьому не може виконувати абсолютної більшості функцій які виконує абсолютна більшість держав у світі.
Не хочу перелічувати всі функції, які не виконує наша держава, через що ці ф то то приункції змушені надолужувати Майдани та схожі народні протести.
Я це все, достатньо зрозуміло описав у своєму попередньому постійна прикладі "держаного саботажу" теми виробництва і закупівлі дронів.
Я серйозно задумався над тим звідки ж взявся цей сюрреалістичний цинізм і лицемірство нашої влади?
А відповідь то дуже і, навіть, елементарно проста - та це ж "совок", тобто советская "власть", тобто "вся власть Совєтам", тобто геніальна імітація "тотальної демократії" при реальної повній відсутності такої.
Бо державний устрій України сьогодні ані трішечки не відрізняється від того, який у 20-х роках заснували-запровадили в Україні армії Муравйова та йому подібних садистів-авантюристів.
Тому що наш державний устрій, попри всі наші революції і Майдани і надалі називається "Совок" тобто "вся власть Совєтам" - тобто ... нікому, тобто тобто бандам анонімних, законсервованих авантюристів..
Нам зараз конче потрібна десовкізація і десов'єтизація.
Тобто повернення до тих стандартів народовладдя і демократії які проявили себе у Європі, США та всіх інших демократичних, цивілізованих і ...багатих державах
Тому що економічна суть "совка" - це бідність, колоніальна бідність, яка дозволяє не ділитися багатствами народу з цим народом, а вивозити цв багатства туди, де їх можна собі присвоїти - тобто туди де шанується і охороняється приватна власність.
Тобто нам, тобто - Україні, зараз потрібна "десовкізація" - дуже грунтова, серйозна - і дуже принципова.
А тепер я скажу те, що я кажу протягом всіх років нашої незалежності:
Нам потрібні:
- Двохпалатний парламент;
- Суд Присяжних.
Це все для початку.
А далі буде - тобто саме піде...