Автор Тема: Пора делать выбор  (Прочитано 16862 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline server error

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
Re: Пора делать выбор
« Reply #90 : Квітня 29, 2014, 07:05:06 19:05 »

Це Ваше трактування !  :smilie1:
Чому Україна, як папуга має копіювати форму правління інших країн ?

Чому в такій висококультурній і надзвичайно розвиненій країні, як Японія є імператор.

Перше -  Богдан Хмельницький  був - танунахом

Друге - Народ України  - танунахи    а  правляча  верхівка  України  - ахтунги - за рідким виключенням 
а ахтунги   не вміють нічого іншого робити  нім будувати монопіраміду влади

Найдіть танунаха  і поставте президентом - але щоб він не скурвився ... і не став ахтунгом і все буде добре ...

====
деякі уточнення і допомога
В даному випадку я  використовую   терміни з  "Расової теорії Українського імперіалізму"
« Останнє редагування: Квітня 29, 2014, 07:31:54 19:31 від server error »
І після цього, що ви тут прочитали, мені забороняють порпатись в носі !?

Offline Alex_A

• Full Member
« Reply #91 : Квітня 29, 2014, 07:18:31 19:18 »
кстате...

4.1 Нав'язливе і надмірне використання образливих назв політичних опонентів ("дрищі", "убюткі" тощо)
 4.2 Нав’язливе з’ясування стосунків чи зведення особистих порахнуків, надокучливе переслідуваня когось з користувачів

"У вас юлькизм головного мозга для того что бы бросаться подобными выводами?" (Цытата)

И эти люди запрещают мне ковыряться в носу :smilie10:

Offline Дрейк

• Ветеран форума
  • Всем недовольным можно идти жаловаться на ФУП
« Reply #92 : Квітня 29, 2014, 07:30:08 19:30 »
кстате...

4.1 Нав'язливе і надмірне використання образливих назв політичних опонентів ("дрищі", "убюткі" тощо)
 4.2 Нав’язливе з’ясування стосунків чи зведення особистих порахнуків, надокучливе переслідуваня когось з користувачів

"У вас юлькизм головного мозга для того что бы бросаться подобными выводами?" (Цытата)

Вас что-то не устраивает?
Я ведьма а Feral Catмой фамильяр )))

Offline Alex_A

• Full Member
« Reply #93 : Квітня 29, 2014, 07:33:23 19:33 »
кстате...

а вас ?

Offline server error

• Hero Member
« Reply #94 : Квітня 29, 2014, 07:33:58 19:33 »
кстате...

Дана тема  не призначена для  "розборок" - переходіть в приват ....
І після цього, що ви тут прочитали, мені забороняють порпатись в носі !?

Offline Дрейк

• Ветеран форума
« Reply #95 : Квітня 29, 2014, 07:38:45 19:38 »

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #96 : Квітня 29, 2014, 07:39:25 19:39 »
Порошенка треба і немає що розмазувати кашу по тарілці. Богомолець і Ярош нехай практикуються,проходять у владу. Щось покажуть - прапор в руки. Грицацуєв - нафіг з пляжу, самозакоханий павіан.

Петро заявляв, що бізнеси у випадку президентства продасть. Треба його трясти далі, щоби ще це підтвердив і насправді зробив.

Косату сплавити в утиль будь-якою ціною.

Десь так.  :smilie7:

Offline кноп

• Hero Member
« Reply #97 : Квітня 29, 2014, 07:39:54 19:39 »
Грицю  надо 100% гарантировать МО....(он бы согласился думаю)
Ляшко??? Знать бы кто его спонсирует?? тоже надо чего то обещать в правительстве....или в новом парламенте...плюс в списке 3-5 на выборы в раду...
богомолец? одни говорят...что она тех.кандидат...того же пороха оттянуть у юли голоса...другие утверждают шо она типа поддержала юльку на передаче у шустрого..я лично не слышал...юльки утверждают....
если порох действительно будет заниматься реформами то её конечно неплохо бы на министра здравохранения...она наверное всё же по крайней мере готова  провести реформу и уйти..

Offline outsider

• Ветеран форума
« Reply #98 : Квітня 29, 2014, 07:40:39 19:40 »
Не зовсім зрозумілі сумніви з приводу Петра Олексійовича через наявність російських бізнесів.  В тому сенсі що знайти в Україні людину яка ніколи не мала справу з Росією практично нереально.

Це хіба фігура на зразок Яроша. Тобто людина без жодного реального бізнесового досвіда і без навичок державного управління.

Хотілося б прикладів коли Петро Олексійович заплатив державними інтересами на користь своїх закордонних бізнесів.

Offline кноп

• Hero Member
« Reply #99 : Квітня 29, 2014, 07:41:44 19:41 »
Не зовсім зрозумілі сумніви з приводу Петра Олексійовича через наявність російських бізнесів.  В тому сенсі що знайти в Україні людину яка ніколи не мала справу з Росією практично нереально.

Це хіба фігура на зразок Яроша. Тобто людин абез жодного реального досвіда бізнесового досвіда і без навичок державного управління.

Хотілося б прикладів коли Петро Олексійович заплатив державними інтересами на користь своїх закордонних бізнесів.

по ярошу тоже не факт :laugh:

Offline Дрейк

• Ветеран форума
« Reply #100 : Квітня 29, 2014, 07:42:16 19:42 »
Ляшко??? Знать бы кто его спонсирует?? тоже надо чего то обещать в правительстве....или в новом парламенте...плюс в списке 3-5 на выборы в раду...
богомолец? одни говорят...что она тех.кандидат...того же пороха оттянуть у юли голоса...другие утверждают шо она типа поддержала юльку на передаче у шустрого..я лично не слышал...юльки утверждают....
если порох действительно будет заниматься реформами то её конечно неплохо бы на министра здравохранения...она наверное всё же по крайней мере готова  провести реформу и уйти..

Я тоже об этом подумала, но насколько от него будет толк на этой должности

Offline outsider

• Ветеран форума
« Reply #101 : Квітня 29, 2014, 07:44:14 19:44 »

Це хіба фігура на зразок Яроша. Тобто людин абез жодного реального досвіда бізнесового досвіда і без навичок державного управління.

по ярошу тоже не факт :laugh:

Поки підстав не довіряти Ярошу нема. В тому сенсі що своїми діями він таких підстав не надав. А те що навколо його імені багато спекуляцій річ цілком зрозуміла.

Offline outsider

• Ветеран форума
« Reply #102 : Квітня 29, 2014, 07:46:01 19:46 »

За які саме заслуги? Нинішній офіцерський корпус який не хоче і не вміє воювати не в останню чергу його спадщина.

Offline Bestия

• Hero Member
  • Постоять за себя - полежать за других
« Reply #103 : Квітня 29, 2014, 07:47:59 19:47 »

Не будет. Если есть знакомые из военнослужащих, поинтересуйтесь их мнением, каким он был МО. Высказываются о нем очень отрицательно.
Интеллектуалы делятся на два типа: одни поклоняются интеллекту, другие им пользуются

Offline dreamer

• Hero Member
« Reply #104 : Квітня 29, 2014, 07:52:39 19:52 »
Не зовсім зрозумілі сумніви з приводу Петра Олексійовича через наявність російських бізнесів. 

Да то больные, или провокаторы. Не нужно путать бизнес с распилом бюджетных денег, под видом бизнеса. У Пороха прозрачный бизнес никак не завязан на бюджетные деньги (тендеры, заказы,откаты). В отличие от всяких там Фирташей-Ахметовых...

В здоровом теле - здоровый дух: http://runnersclub.com.ua/

Offline Etobicoke Resident

• Hero Member
« Reply #105 : Квітня 29, 2014, 07:53:42 19:53 »
Цитувати
http://real-economy.com.ua/news/28564.html

Offline кноп

• Hero Member
« Reply #106 : Квітня 29, 2014, 07:55:41 19:55 »

та думаю....будет....
если реально дадут заняться реформой.....

с него и прёт это...он хочет этого....но ему нужны я так понимаю гарантии....что его через пол года не попрут.

ну и разумеется финансирование.....

если мы всё таки вылезем с нашей сегодняшней ситуации  без потерь територии (кроме крыма) и не будет полномаштабной войны....

он бы наверняка занялся бы этой темой.....
тем более повторю...если всё обойдётся ..на армию уже бабла жалеть не будут.

Offline outsider

• Ветеран форума
« Reply #107 : Квітня 29, 2014, 07:57:26 19:57 »
Не зовсім зрозумілі сумніви з приводу Петра Олексійовича через наявність російських бізнесів. 

Да то больные, или провокаторы. Не нужно путать бизнес с распилом бюджетных денег, под видом бизнеса. У Пороха прозрачный бизнес никак не завязан на бюджетные деньги (тендеры, заказы,откаты). В отличие от всяких там Фирташей-Ахметовых...

Так, поки аргументація іде в стилі що якщо ти чоловік то тебе треба судити за згвалтування з огляду на нявність прутня.  А самих фактів згвалтування не представлено.

Offline dreamer

• Hero Member
« Reply #108 : Квітня 29, 2014, 07:57:50 19:57 »

Ты такой же вальтонутый, как твой ник... Что там криминального в твоей ссылке? Или ты серонул в надежде, что никто не прочитает, но осадок останется?

Offline кноп

• Hero Member
« Reply #109 : Квітня 29, 2014, 07:58:54 19:58 »
Цитувати

а где там зрада??

там хотели избежать двойного налого обложения!не?

Offline outsider

• Ветеран форума
« Reply #110 : Квітня 29, 2014, 07:59:02 19:59 »
Цитувати

Скасування торгових бар`єрів з моєї точки зору це плюс а не мінус.

Offline кноп

• Hero Member
« Reply #111 : Квітня 29, 2014, 08:02:18 20:02 »

гы))
Кстати если все заметили гос заказ на новогодние подрки для деток были не рошеновские,а конти от хундаевича...(те которые под гос заказ попадали) :smilie3:

• Hero Member
« Reply #112 : Квітня 29, 2014, 08:04:45 20:04 »
Мінус що там вони докладали список фірм яким ці бар’єри скасовувались. Все в ручному режимі. І тільки тим бізнесам які були потрібні відповідним міністрам.
Цитувати
Міністр зазначив, що в цьому документі сторони визначили перелік підприємств України та Росії, які звільнятимуться від сплати мит на кордоні.

Offline outsider

• Ветеран форума
« Reply #113 : Квітня 29, 2014, 08:07:14 20:07 »
Мінус що там вони докладали список фірм яким ці бар’єри скасовувались. Все в ручному режимі. І тільки тим бізнесам які були потрібні відповідним міністрам.
Цитувати
Міністр зазначив, що в цьому документі сторони визначили перелік підприємств України та Росії, які звільнятимуться від сплати мит на кордоні.

Так, цікаво було б подивитися хто саме попав в список.

• Hero Member
« Reply #114 : Квітня 29, 2014, 08:11:20 20:11 »
Про здачу національних інтересів... Уряди Європи і північної Америки вводять санкції, скасовують співпрацю по багатьох напрямах, готуються до можливих війскових дій. А кандидат у презеденти веде бізнес в Росії. Як це розглядати як не зраду національних інтересів?

ПС: Так у другому турі коли буде можливий вибір, або він або хтось з пари Тимошенко/Тигипко, то вже можна буде переступити через деякі свої принципі і голоснути за нього. Але не бачу жодних причин обмежувати себе у першому турі. І поки ніхто жодних причин крім мого тупого ніку не назвав.
« Останнє редагування: Квітня 29, 2014, 08:14:27 20:14 від Etobicoke Resident »

Offline dreamer

• Hero Member
« Reply #115 : Квітня 29, 2014, 08:12:44 20:12 »
Про здачу національних інтересів...

Ты тут мОзги не запудривай. Список льготников в студию!

Offline outsider

• Ветеран форума
« Reply #116 : Квітня 29, 2014, 08:14:06 20:14 »
Про здачу національних інтересів... Уряди Європи і північної Америки вводять санкції, скасовують співпрацю по багатьох напрямах, готуються до можливих війскових дій. А кандидат у презеденти веде бізнес в Росії. Як це розглядати як не зраду національних інтересів?

А що, уряд України теж ввів якісь санкції?

• Hero Member
« Reply #117 : Квітня 29, 2014, 08:17:40 20:17 »
А що, уряд України теж ввів якісь санкції?
Тобто треба чим швидше замінии одного пацифіста, на іншого не провокатора? Причому так спішити зробити це на 3 тижні скоріше, що заливати все кругом жовчю?

Offline dreamer

• Hero Member
« Reply #118 : Квітня 29, 2014, 08:18:15 20:18 »
у другому турі коли буде можливий вибір, або він або хтось з пари Тимошенко/Тигипко, то вже можна буде переступити через деякі свої принципі і голоснути за нього. Але не бачу жодних причин обмежувати себе у першому турі.

Ну озвучь свою кандидатуру на 1 тур...

Offline Квітка

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
  • Там де зустрічаються два океани
« Reply #119 : Квітня 29, 2014, 08:18:43 20:18 »
Квітка, тоді певно за Царьова голосуйте чи що.

Я, давала Вам привід мене ображати ?  :smilie2:

Князівство, а потім Гетьманство в Україні знищили пращурі нелюда Псарьова.