Так, чувіха!
Я тобі!
Твої дурні тези, про своєю головою, начеб то і нема сенсу спростовувати, бо вони дурні.
В торгівлі зерном я абсолютний нуль, тому слухаю експертів.
А ті хто своєю головою про космос, зброю, літаки, операції на серці, оперний спів і балет, називаються ділетанти!
А от мінет, ти дійсно своєю головою можеш робити, але лише за бажанням..
Чуваак! Дуже круто, що ти відростив яйця, може навіть навчишся ім'я співбесідників цитувати. Ти не бійся, з монітору поморднік не прилетить
Спростувати ти нічого не можеш з тієї причини, що я зазвичай описую дуже прості й очевидні речі. Єдина проблемка з цими речами - вони тобі дуже не подобаються. Тому ти від них тікаєш як чорт від ладану, з істеричним вереском "дура, дура!!11" та "а вот посмотрім! навєрноє Байденг всьо-такі видаст анаконду!".
Очевидні речі, які я описую, не потребують жодної компетенції по торгівлі.
Ну й на засипочку, полемісте, тримаю в курсі - звідки в тебе така бомбєзна звичка щось там патякати про міньєти, баб та інше.
Культурно, в Україні є буквально два місця, де можна нахапатися патріархального неадеквату. Перше це Закарпаття, де жінки та люди - дві різних множини. Друге - це кацапські помоєчкі, де можна нормально так нахапатися лайна в клювік.
Ми з тобою чудово розуміємо, що зміст твого клювіку не з Закарпаття
Тому я вдесяте повторюю, зав'язуй ти бігати по кацапському інету, й підхоплювати в іпаной русні моделі поведінки.
Так, історично склалося що іпана русня в себе там заливає очі водярою, б'є тих хто слабший (дітей та жінок, звісно), й щось там варнякає своїм руснявим хлєбалом про міньєти (ну це після того як їх Наполеон навчив концепту). Але ти тут до чого? Хто тобі сказав, що це круто, задорно?
Те саме питання є до Маджесті з його нав'язливою темою про "мать іпал".
Скинути стрес, профілактично пославши один одного - це окей. Бігати й намагатися ініціювати типово кацапські разборочкі - це свідчення значної інтоксикації руснявим міром.
Переставайте там копирсатися.