Автор Тема: Поки дурні думкою багатіють, схоже , у нас ще один фронт з'явився  (Прочитано 6336 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline irpin

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
всі ці ігрища у "громадянську війнушку" не мають сенсу що минулого разу, що зараз. не видно воєнних цілей.
дрг працювала б скритно, партизанщина мала б спиратися на місцевих тощо. а цього нема.  зірвати вибори? - смішно.

але те, що воно полегшить мобілізацію - стовідсотково, бо з'явиться мотивація "свящєнності", це - раз. і стане замінником всіляким "волгодонськам" - це два.

все б нічого, але коли рдкашник з нашим прапором на рукаві, між іншим, розказує про те, що рейд - відплата за атаки на українські міста, то це викликає підозру про недолугу провокацію.  х.з.

Offline jia

• Hero Member
всі ці ігрища у "громадянську війнушку" не мають сенсу що минулого разу, що зараз. не видно воєнних цілей.
дрг працювала б скритно, партизанщина мала б спиратися на місцевих тощо. а цього нема.  зірвати вибори? - смішно.
але те, що воно полегшить мобілізацію - стовідсотково, бо з'явиться мотивація "свящєнності", це - раз. і стане замінником всіляким "волгодонськам" - це два.
все б нічого, але коли рдкашник з нашим прапором на рукаві, між іншим, розказує про те, що рейд - відплата за атаки на українські міста, то це викликає підозру про недолугу провокацію.  х.з.

Але ж не це головне... це шум і фон
Головне, що летить по всьому військовому в Білгороді і пригороді.
А то звикли по Харкову без відповіді...

Offline irpin

• Ветеран форума
Але ж не це головне... це шум і фон
Головне, що летить по всьому військовому в Білгороді і пригороді.
А то звикли по Харкову без відповіді...
і по одесі без відповіді, і по херсону, кривому, по сумах.. хочуть рдк кіпішувати? та на здоров'я! але прапори зніміть і броню полиште вдома.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
 Має сенс як відтягування сил і засобів, як знищення більш слабких сил, як акт помсти. Як десакралізація території кацапії - виявляється, що кацапів можна кормити лайном, а вони тільки мовчки його по рилу розмазують. Тут уже грає роль ненависть, бажання всеруйнування. Війна ж жива, вона їсти хоче

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
 Ми ж не бачимо всієї картини. От з точки зору Кабса та й моєї, у нас жопа але звідкись у нас беруться нові бригади (хоч і не дай Бог там служить) і глибина фронта ніфіга собі

Offline irpin

• Ветеран форума
Ми ж не бачимо всієї картини...

це правда.
але мене більше непокоїть втрата сіл і позицій в сумській області ніж захоплення дєрєвні ненашою рдк.
при тому, що про рдк не розказує лише лінивий, а про втрату містечок разом з українцями - тиша.
я не бачу не тільки всієї картини, але й смислу в такому розкладі.

і про бригади теж цікаво останнім часом, згоден. є про що, але не зараз.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
це правда.
але мене більше непокоїть втрата сіл і позицій в сумській області ніж захоплення дєрєвні ненашою рдк.
при тому, що про рдк не розказує лише лінивий, а про втрату містечок разом з українцями - тиша.
я не бачу не тільки всієї картини, але й смислу в такому розкладі.

і про бригади теж цікаво останнім часом, згоден. є про що, але не зараз.
Нема там ніякої втрати сіл і позицій, села просто артою і авіабомбами рівняють та й усе. Швидше за все - це реалізація хуйловської ідеї санітарної зони. А бої та обстріли, дрг, намагання прориву там постійні були з початку їх втечі але не настільки системні і масові. Мабуть, не знали, що робити, а от зараз вирішили, що раз не вдаєтся закошмарити Київ та інші великі міста, то можна закошмарити прикордоння. Це їх звичайна тактика, вона ще в 2022 році вгадувалася але почали реалізувати її тільки зараз

Offline jia

• Hero Member
це правда.

Як ти синхронно з моєю колиньою дружиною впав в стан "непокоїть"
Прямо ідеально в один час і з олними наративами.
Почав копать.
Дала посилання, де боти в інстаграм винять владу, за здаті села, за те, що там тепер кругом буча і що влада нічого не робить.

ІПСО кацапське дуже сильне, якщо навіть тебе вжарило.

Оскільки північний фланг РДК заходить з сумської - логічно, що по ць сторону кордону штаби і логістика.
Населення завчасно заставляли евакуюватись, бо готувались.

Кацапня гарно розводить істерію.
Зміщує увагу.

Бо 200КАБів по степовому за добу - то ОК, то можна, то війна
200КАБів по Роботине - то ж фронт...
А чим завинили села за 5км від кордону країни агресора?

Суть істерії в тому, що треба срочно забрать РДК з Білгородчини, відвести штаби з Сумщини і залишись ТРО в лісах як було до цього...
Кому це вигідно?

Offline div

• Ветеран форума
Як ти синхронно з моєю колиньою дружиною впав в стан "непокоїть"
Прямо ідеально в один час і з олними наративами.

Когда смотришь на такое со стороны аж страшно становится
Людей реально водят на поводке как баранов какихто. :smilie2:

Offline irpin

• Ветеран форума

барани на повідку одноголосно цибають навкруги потужного прориву до бнр, я ж проти течії питаю лишень, якого хєра воно має бути цікавішим за розпиздячення сумської області? мене цікавить, нахєра те дрг, начепивши наш прапор захоплює невідоме село в іншому боці? яка ціль другої серії "потужного" наступу, крім медійної?

жодного пояснення ще з минулого разу не озвучено, - зійшло на пси, та й всі вспокоїлись, але зраду мені таки встигли засинхронити.

Offline div

• Ветеран форума
барани на повідку одноголосно цибають навкруги потужного прориву до бнр, я ж проти течії питаю лишень, якого хєра воно має бути цікавішим за розпиздячення сумської області? мене цікавить, нахєра те дрг, начепивши наш прапор захоплює невідоме село в іншому боці? яка ціль другої серії "потужного" наступу, крім медійної?

жодного пояснення ще з минулого разу не озвучено, - зійшло на пси, та й всі вспокоїлись, але зраду мені таки встигли засинхронити.

Тебе уже jia подробно выше объяснил что ты тут "проты течии" уже пятый.
Тебе не муляет что вас "нонконформистов" так дохуя, не?
Не нада экалировать! Не дергайте тигра за усы! Рассия ишо не начинала! И тд и тп

Offline jia

• Hero Member

І це ми маємо хоча б який не який імунітет.
Бувша вона як мінімум сообразила спитати в мене, що коїться, не ретранслювала далі, хоча була на грані...
А Ірпінь вірус модифікував і той почав розмножатись через нього.

А що вже говорить про кацапню?
Читаю групу ремонтників електроніки. загалом глубінка. сидять в конурах 2 на 3 метри, дихають флюсом.
Кругозор не перевищує ці 2 на 3 метри

Спеціально навчені "учасники" регулярно переривають тематичні бесіди "короткими новинами", мемасиками з фронту як каталізатор...
І ПОЧИНАЄТЬСЯ...
Совок, діди, окупація Техасу, штурм Варшави, всіхпабедять

Але обовязково руками когось іншого, самі з конурки лізти не хочуть.
Мозок ложкою виїло начисто.

Я що зрозумів.
До них не дійде. Взагалі. Навіть коли біля його вікна ляже 155мм снаряд - не дійде.
Тобто інстинк самозбереження він слабщий за пропаганду

Дійде виключно, коли його дитина пару разів всім тілом відчує пневмоудар виходу-приходу ствольної арти і далі буде все життя шарахкатись впавгого зі столу ножа...
От іменно батьківський інстинкт ще може пробить пропоганду...

А так, що б не було - все по плану, всіх пабедять, америка розвалиться

Offline jia

• Hero Member

Тобто ти пропонуєш не провокувати, бо путєннападе?

Offline irpin

• Ветеран форума
Тебе уже jia подробно выше объяснил что ты тут "проты течии" уже пятый.
Тебе не муляет что вас "нонконформистов" так дохуя, не?
Не нада экалировать! Не дергайте тигра за усы! Рассия ишо не начинала! И тд и тп

діве, не приписуй мені того, чого я не сказав, добре? про тигрові вуса, то звертайся до того, хто вперше про них згадав.
відповідь юраса ціную з причини, що він там поряд і має рацію, допис джа про свою дружину пропущу повз вуха, бо не має в тому смислу.

але, якщо ти сформулюєш своє бачення в доцільності боїв за бєлгород, я радо послухаю.

Offline jia

• Hero Member
І да. Ще цікавий кацапський наратив.
ДРГ... то все ДРГ
Типу ДРГ зайшли, погуляли, а Сумщина зловила 200КАБів

Я не хочу посить відоси.
Але то НЕ ДРГ

То реальний ФРОНТ
Є відео, де легіонерів поклали десятків 3-4.
Техніки напалалили

Там Авдіївка, тільки штурмують легіонери, а з лиця землі зносяться кацапські села.
Те, що прилітає в Сумщину - це так, відлуння, фон того, що твориться на білгородчині зараз
Це як прильоти в сам Білгород це відлуння того, що летить в кацапів по ту сторону кордону

Offline div

• Ветеран форума
діве, не приписуй мені того, чого я не сказав, добре? про тигрові вуса, то звертайся до того, хто вперше про них згадав.
відповідь юраса ціную з причини, що він там поряд і має рацію, допис джа про свою дружину пропущу повз вуха, бо не має в тому смислу.

але, якщо ти сформулюєш своє бачення в доцільності боїв за бєлгород, я радо послухаю.

Я не буду тут ни про что рассказывать потому как не хочу выглядеть персонажем старой байки "каждый мнит себя стратегом видя бой со стороны"
Хотя существует самое банальное и очевидное объяснение которого никто как бы незамечает
Вопрос - сколько было обстрелов Харькова после начала "недоцильной операции" и сколько до?
И я тебе ничего не приписую.
Я просто логически завершаю тезу которую ты почемуто прервал на половине. И если ты дашь себе труд довести свои рассуждения до логического конца то увидишь в сухом остатке именно это - "не надо провоцировать".

Offline irpin

• Ветеран форума
..
Я просто логически завершаю тезу которую ты почемуто прервал на половине. И если ты дашь себе труд довести свои рассуждения до логического конца..

будь ласка, нагадай про яку, бо я гублюся..

Offline div

• Ветеран форума
будь ласка, нагадай про яку, бо я гублюся..

Цитувати

Offline irpin

• Ветеран форума
ну і?
патчі з нашим прапором світили? так. на броні з розпізнавальними знаками ЗСУ ганяють? так. про помсту на камеру говорили? так.

тому, цікавлюся, шановні, про доцільність такої демонстрації, з урахуванням того, що самі ж рдкашники (знову ж на камеру), визнають, що сили у них небагато і на москву вони не збираються?
чіпляйте свої знаки, малюйте на баштах свої прапори, готуйте підпілля тощо, прикидайтеся зеленими чоловічками, - питань нема. я навіть теплі носки вишлю, щоб не мерзли.

а так як є, у мене є питання: для кого кіно і чому воно таке важливе в стратегічному плані? бо поки що виглядає, як намагання встановити прапор на тендрівський маяк. шум.

Offline div

• Ветеран форума

прикидайтеся зеленими чоловічками,

Зачем?

Offline jia

• Hero Member
а так як є, у мене є питання: для кого кіно і чому воно таке важливе в стратегічному плані? бо поки що виглядає, як намагання встановити прапор на тендрівський маяк. шум.

Я й сам не розумію задумки, тому це добре... може й кацапи її не розуміють
Може цей шум іменно для запорєбріка?

Offline profilaktik

• Hero Member
ну і?
патчі з нашим прапором світили? так. на броні з розпізнавальними знаками ЗСУ ганяють? так. про помсту на камеру говорили? так.

тому, цікавлюся, шановні, про доцільність такої демонстрації, з урахуванням того, що самі ж рдкашники (знову ж на камеру), визнають, що сили у них небагато і на москву вони не збираються?
чіпляйте свої знаки, малюйте на баштах свої прапори, готуйте підпілля тощо, прикидайтеся зеленими чоловічками, - питань нема. я навіть теплі носки вишлю, щоб не мерзли.

Головне управління розвідки Міністерства оборони України допомагає добровольчим формуванням. Якщо ми говоримо про дії РДК і легіону "Свобода Росії", "Сибірського батальйону", то це, зокрема, обов'язок України. Ці люди прийшли на допомогу українцям звільнитися від російських окупантів і мужньо та героїчно себе проявляють на багатьох ділянках фронту, безпосередню участь у серйозних операціях. Тому, звичайно, і Україна має допомагати тим росіянам, які борються з путінським режимом звільнити росію від путіна

- сказав Юсов.

https://unn.ua/news/hur-dopomahaie-rosiiskym-dobrovolchym-formuvanniam-u-borotbi-z-putinskym-rezhymom-yusov

Offline irpin

• Ветеран форума
Зачем?
бо медійно вони існують як рдк, сібірь і ще якось, не пам'ятаю, то для чого випадати з амплуа?
заяви про те, що вони частина української армії з боку речників гш хочаб є? ні. може я пропустив, то поділіться, прошу.

якісь невиразні коментарі з боку умовних "світанів" для умовних баранів і на тому все.

Offline irpin

• Ветеран форума
..
- сказав Юсов.
..
а хто виступає проти допомоги? покажи, я в нього теж плюну.

коли рдк заявляє про боротьбу за світле майбутнє росії під своїм біло-синім, то у мене не виникає дисонансу, на відміну від їх шмаляння з кулемета по сільраді з бмп, на башті якого набитий козацький хрест.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline div

• Ветеран форума
бо медійно вони існують як рдк, сібірь і ще якось, не пам'ятаю, то для чого випадати з амплуа?
заяви про те, що вони частина української армії з боку речників гш хочаб є? ні. може я пропустив, то поділіться, прошу.

Ты не ответил в чем провокация
Цитувати
Провока́ция (лат. provocatio «вызов»): Провокация — вид психологической манипуляции, осуществляемой в интересах провокатора с целью побуждения оппонента к определённым действиям, влекущим для действующего лица негативные последствия.

Ответь. К чему, по твоему, такие действия побуждают Путина?

а хто виступає проти допомоги? покажи, я в нього теж плюну.

коли рдк заявляє про боротьбу за світле майбутнє росії під своїм біло-синім, то у мене не виникає дисонансу, на відміну від їх шмаляння з кулемета по сільраді з бмп, на башті якого набитий козацький хрест.

Ну не по сильради, а по сельсовету
А во вторых. В чем диссонанс?

Offline Комашки

• Ветеран форума

По-перше демонструється, що бої в блятьгородє можливі без істерик деяких західних країн. Минулого разу було до біса занепокоєних судьбінушкой святой рашинькі, а також тим фактом що вироблені по швейцарській ліцензії кулі перетнули кордон.
Це не те щоб мета операції, але момент який варто мати на увазі.
По-друге, це ініціатива. Кацапам звісно подобається кайфувати й шмаляти по східно-північних областях безкарно, концентруючи сили на м'ясних штурмах в тому чи іншому місці. Кайфувати вони наразі будуть явно менше.
Щодо вашої думки про кацапську мобілізацію та сакральність. Є взагалі-то прямо протилежна думка. Бої на території кацапів - це серйозний ДЕмотиватор для цього бидла. Ми схильні вважати інакше просто тому, що людям властиво робити проекцію власної ментальності на інших. Тобто для українців - так, вторгнення є серйозною мотивацією йти у військо та захищати своїх. Тому півфоруму у війську.
Для кацапів бої на території рашкі - це серйозний дзвіночок про те, що якось воно не по плану все йде. По плану - це приїхати, погвалтувати беззбройних, покайфувати, "хабар домой оттарабаніть". Здохнуть за родіну на території родіни, де ще прокуратура за мародерство потім раком поставить - це максимально нецікаво, тим більш що й противник такий, що явно не слабий якщо власне попер на святу кацапську зємлюшку. Того, чим їхні діди займалися з 41 по 43, вони повторювати максимально не хочуть. Вони хочуть тільки ту частину, де дришпак в німкені забирають.

Offline irpin

• Ветеран форума
..
Ответь. К чему, по твоему, такие действия побуждают Путина?
..

та ні до яких побуждєній це не веде.
бо не зменшує ні бомбардувань наших міст, ні припинення будівлі залізничної рокади вздовж азову, ні винищення сіл на сумщині.

а провокація - у підміні цілей при використанні форми. якщо рдкашники, або хто інший, мали на меті продемонструвати, як горить український танк на "ісконно руской зємлє", то це той самий випадок, що множить на нуль всі потуги змалювати картину "восстанія за свободу". і мій дисонанс грунтується саме на цьому - несприйнятті такого "походу" номер два.

Offline irpin

• Ветеран форума
..
 Є взагалі-то прямо протилежна думка...
тут згоден стовідсотково, бо на то існує форум. але мусимо почекати перебігу подій, щоби думки отримали будь-яке підгрунтя.
поки що смислу так і не заявлено, крім того, що ми підтримуємо якийсь рейд по ворожих тилах.

Offline div

• Ветеран форума
та ні до яких побуждєній це не веде.
бо не зменшує ні бомбардувань наших міст, ні припинення будівлі залізничної рокади вздовж азову, ні винищення сіл на сумщині.

а провокація - у підміні цілей при використанні форми. якщо рдкашники, або хто інший, мали на меті продемонструвати, як горить український танк на "ісконно руской зємлє", то це той самий випадок, що множить на нуль всі потуги змалювати картину "восстанія за свободу". і мій дисонанс грунтується саме на цьому - несприйнятті такого "походу" номер два.

Понимаешь Ирпинь, иногда банан это просто банан. Не плоди сущности