Хоча все ж маю думку, що це просто наступна провокація Профілактика.
Тільки не відповідай.
Оскільки ви, пане ЮАР, останнє прохання адресували не мені, то дозволю прокоментувати. Не заперечуєте?
Колись давно — коли я ще зазирав на ФУП, там хтось проводив опитування, з метою виявлення найкращого фотографа.
Я,—тоді — віддав перевагу вам. Мені направду цікаві ваші фотороботи. Особливо — «репортажні». З місця подій. Ви дійсно, дуже часто ловите емоційно насичені моменти. Окрім того, вам — зазвичай — вдається в ці лічені секунди, знаходити правильні композиційні рішення...
Але мені, часом, видається що у вас подібне сприйняття/реакція на дописи ( хоча я сам керуюся, якраз, «первинним відчуттям») переноситься на особу, як її стабільна риса характеру.
От, умовно кажучи, якою ви побачили людину « натискаючи на спуск» — такою вона і « проявилася», «надрукувалася» та залишилася у «фотоальбомі характеристик».
Про автора цієї теми, у мене ( теж з часів відвідин ФУПу )—склалося враження як про «павича», для якого головне — «розпускати пір’я», до нескінченності полемізувати, товкти воду в ступі, бути будь-якою ціною «в фокусі». Можливо це не зовсім так, оскільки зробивши такий висновок я вже —надалі — ігнорував всі його дописи...
Якщо мої давні спостереження вірні, а бажання «бути на слуху» спонукає людину до опанування української (без просування шкідливих наративів) — то чом би й ні?