публика тут самодостаточная бютовский дурачрк
в финансовом и интеллектуаном плане
да и сам форум за деньги форумчан
а процентов 30% добровольцами ушли в зсу
вот такая нам Украина нужна
а не украина ничтожесив типа тебя
а еще зуже любителей кацапского мироустррйтсва
привед зятю косатой
я то знаю какая ему Украина нужна
писи
если шо ни сороса ни так назсоросят в глаза не
а вовидел
а вот косатую встречал и не раз
ну много кого еще
Я не знаю чи добре ти пам"ятаєш совок, а я його добре пам"ятаю.
Бо в 1991 році я вже тоді майже закінчив інститут. І вже почав працювати.
В совку постійно впарювали манюпасам в голови, що ми працюємо, нам важко, але треба працювати ще більше, бо тоді збудуємо комунізм і тоді вже ми "заживйом"
Така ідеологія закінчилась тільки в 1985 році, з початком горбачовської перестройки.
Ну так от. Сьогодні в Україні дуже схожий стиль ідеології: Нам треба затягнути пояски, катіржно працювати, не проявляти популізму, тоді нас приймуть в Євросоюз, а , потім - і в НАТО, оттоді ми - заживйом.
Як в СРСР совєцький народ заманювали в комунізм наче
"козла морковкой", так і сьогодні вже в Україні громадян України теж заманють "в світле європейське майбутнє"наче
"козла корковкой"АНАЛОГІЯ - ПОВНА.
ЗІ: Тільки Україні,, щоб потрапити в Євросоюз, ще треба дати розпродати всю землю, роздерибанити всі ще існуючі держпідприємства і прийняти на ПМЖ до себе декілька мійонів афроазійських мігрантів. Бо без цього в Євросоюз - ні-ні.
ЗІ№2: Я абсолюно не маю ностальгії за совком. Але при совку прайм-паради не відбувались, ніколи.
Після провалу серпневого путчу 1991 року, одною з перших змін в Кримінальному Кодексі РСФСР було скасування кримінальної статті за педерастію. Я не знаю коли в Кримін Кодексі УРСР теж була скасована та стаття, не цікавився.
Совка давним давно нема, але в Україні підарні прайм-паради почали вільно проводитись з 2014 року, при Порошенкові.
...В мене нема особисто до Порошенка ніяких претензій, пов"язаних з цим і я ні нащо не натякаю