Автор Тема: Кінець епохи. На кінець 2014-го Китай це найбільша економіка світу  (Прочитано 1851 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline outsider

• Ветеран форума
« Останнє редагування: Квітня 30, 2014, 06:39:56 18:39 від outsider »

Offline Who is John Galt?

• Hero Member
Міряли б у китайцях - було б ще більше. GDP PPP - не те за чим найбільша економіка визначається.
Держава є інститут пограбування та насильства.

Offline outsider

• Ветеран форума
Вітаю вас у новому світі панове. Він буде жорсткий і без соплей.

Offline outsider

• Ветеран форума
Міряли б у китайцях - було б ще більше. GDP PPP - не те за чим найбільша економіка визначається.

Я джерелу вірю. І це ще без масштаба тіньової економіки, яка в Китаї в рази більше ніж в Штатах

Offline dorosh

• Hero Member
я тоже хочу рассказать вам про шестую кнопку.
после первого img через пробел можно поставить width=500 или 600, чтобы влазило в форум.
[img width=размер]http://ссылка на картинку[/img]
600

500

Offline svo1973

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Ну і? Американці не в програші - адже вагома частина китайської економіки належить їм та працює на них.

Offline Who is John Galt?

• Hero Member

Я джерелу вірю. І це ще без масштаба тіньової економіки, яка в Китаї в рази більше ніж в Штатах
Ви хоч знаєте, що таке GDP PPP? Росія до речі десь 5та по цьому показникові.
Держава є інститут пограбування та насильства.

Offline buffer overflow

• Jr. Member
  • **
Не треба переоцінювати Китай,  це промисловий офшор Америки і не більше.
Він може тільки штампувати дешево те, що і так вже є, а справжню вартість створює тільки ініціатива.
Європа - єдиний можливий конкурент США, але дякуючи Рашці реальних шансів не має.

Offline outsider

• Ветеран форума

Ви хоч знаєте, що таке GDP PPP? Росія до речі десь 5та по цьому показникові.

Ну звідки мені такі речі знати? Я ж реднек з Х`юстона з лише двома вищими освітами.

Offline outsider

• Ветеран форума
Не треба переоцінювати Китай,  це промисловий офшор Америки і не більше.
Він може тільки штампувати дешево те, що і так вже є, а справжню вартість створює тільки ініціатива.
Європа - єдиний можливий конкурент США, але дякуючи Рашці реальних шансів не має.

Не просто дешево. У них кінцевий продукт продукт виходить дешевше ніж у мене просто сировина для цього продукта.

Offline Françoise

• Hero Member
  • No coffee - no life
якби китайці працювали як американці, то були б казна де по таких показниках. Графіки не враховують "витрат", у тому числі й людських.
Як станеться колись, що китайці припинять працювати вусмерть за миску рису то гепнеться та крива нафік
:)
Ничто так не бодрит по утрам, как не замеченный вовремя дверной косяк

Offline outsider

• Ветеран форума
я тоже хочу рассказать вам про шестую кнопку.
после первого img через пробел можно поставить width=500 или 600, чтобы влазило в форум.
[img width=размер]http://ссылка на картинку[/img]
600

500

Сенкс, на Ділі ці коди не працювали, то я й забив.  Перепрошую

Offline outsider

• Ветеран форума
якби китайці працювали як американці, то були б казна де по таких показниках. Графіки не враховують "витрат", у тому числі й людських.
Як станеться колись, що китайці припинять працювати вусмерть за миску рису то гепнеться та крива нафік

Ну хіба якщо американці почнуть. Вони публіка дуже своєрідна. Багато разів пояснював на прикладі Рєдкого.

Offline Françoise

• Hero Member
  • No coffee - no life
Я мала на увазі, коли китайці почнуть працювати хоча б на 50% з американським робочим розпорядком та хоча б на 20% американською платнею.
Ці "зашибісь" показники не викривають дешевої робочої сили... я якосб бачила підбірку "Шокуючі фото Китаю", можеш погуглити, якщо не бачив

Реверс китайських економічних успіхів.

Ну а шалений смог, причому настільки, що болять очі, я знаю сама з власного досвіду

Offline polemistes

• Hero Member

Вибачте, але ще ніхто не бачив, щоб якась країна раптом зубожіла, бо всі її жителі одночасно вирішили забити на роботу.

Offline Françoise

• Hero Member
  • No coffee - no life
Про зубожіння мова не йде. А ВВП (не кремлівський) та ВНП знизилися б суттєво

Offline outsider

• Ветеран форума
Про зубожіння мова не йде. А ВВП (не кремлівський) та ВНП знизилися б суттєво

Ех друже, головна проблема Америки це колосальний борг, який іде на те що б годувати рєдкіх нероб і прочих хитрозроблених. Ніяким зростом продуктивності праці цю ситуацію не виправити. Виключно зменшенням кількості нероб на державному довольстві