Автор Тема: как обьяснить успех индусов в штатах?  (Прочитано 893 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Offline Комашки

• Ветеран форума
Re: как обьяснить успех индусов в штатах?
« Reply #30 : Жовтня 01, 2024, 01:06:32 01:06 »
Чорную пантеру смотрели?
Вкратце фильм представляет собой краткое пособие по построению успешного государства с помощью верчения жопой
Так вот. У индусов эмигрировавших в Штаты прямо противоположные способы хотьбы к успеху
Тут найсмішніше, що технічно гілка взагалі є трохи замаскованою бурудьбою пана Маджесті з примарними рагулямі. Просто всі змовилися, й на повному серйозі обговорюють все від колоніалізму до кар'єр, а пан Маджесті такий  :smilie11: як той кіт з інстаграму  :gigi:

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #31 : Жовтня 01, 2024, 07:03:47 07:03 »
Та може й помиляюся (щодо того, що саме ви мали на увазі про геноциди й так далі). Щодо Гранбретоні, це здається з "хронік Хокмуна", фентезі. Там або парарельний світ, або наш, але за тисячі років в майбутнє, після низки катастроф (між іншим, герої там й біля Одеси ходили по розвалинах веселкового мосту  :Prapor2:).
Кхєтай, до речі, з якихось там продовжень Конана-варвара, можливо Спрег де Камповських або Джордановських, але це не точно. Ви таке не читаєте :)

По норвезьких назвах, чесно кажучи, нічого складного, бо в школі в мене був дойч, а там така саме техніка поєднання слів в одне велике. Тому всякі ці skatteoppkreveren не особливо муляють

Фентезі не читаю. Фантастику теж.
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #32 : Жовтня 01, 2024, 07:12:41 07:12 »

Бай зе вей, не скажу за всю Одесу, але є таке враження, що окрім сандинавії той інгліш вчать на розмовному рівні хіба що в Гранбретонії. Може ще в Нідерландах. По всіх інших мажорних країнах, припрешся бува на якусь столічну залізницю, дик на тому інгліші нуль з половиною написів, й хрін хто розмовляє  :gigi:

Повна маячня.
В усіх країнах, де доводилось бувати, а це майже усе середземномор'є (окрім Африки), усі пов'язані з туризмом володіють англійською. Готелі, квартироздавці, продавці, хазяї прогулянкових яхт, офіціанти, ...
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #33 : Жовтня 01, 2024, 10:16:58 10:16 »
Фентезі не читаю. Фантастику теж.
Я знаю, тому й пояснюю, в чому прикол. Марка Аврелія я ж вам не пояснюю ;)

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #34 : Жовтня 01, 2024, 10:23:45 10:23 »
Повна маячня.
В усіх країнах, де доводилось бувати, а це майже усе середземномор'є (окрім Африки), усі пов'язані з туризмом володіють англійською. Готелі, квартироздавці, продавці, хазяї прогулянкових яхт, офіціанти, ...
Повна маячня починається, коли в дискусії про володіння мовами, зненацька вистрибує туризм.
Ви ж їздили в норвезькі гори, спілкувалися мабуть не на букмолі. Не могли не помітити, що інгліш знають буквально всі, хто старший за 60 років? Оце називається володіння мовою. А не те, що в Хорватії офіціянт вивчив як буде хеллоу.
Й такого, окрім скандинавських країн, мені ніде спостерігати не доводилося, хоча технічно ті самі німці мають ніби шпрехати інгліш всі як один (ну або хоча б розуміти, а не бекати-мекати).

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #35 : Жовтня 01, 2024, 05:58:35 17:58 »
Я знаю, тому й пояснюю, в чому прикол. Марка Аврелія я ж вам не пояснюю ;)

Дякую!

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #36 : Жовтня 01, 2024, 07:30:38 19:30 »
Тут найсмішніше, що технічно гілка взагалі є трохи замаскованою бурудьбою пана Маджесті з примарними рагулямі. Просто всі змовилися, й на повному серйозі обговорюють все від колоніалізму до кар'єр, а пан Маджесті такий  :smilie11: як той кіт з інстаграму  :gigi:

колония не колония
а индусы украицеа обставили в штатах