Автор Тема: Бидлану смоктати ...  (Прочитано 10645 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Re: Бидлану смоктати ...
« Reply #30 : Лютого 12, 2025, 03:25:45 15:25 »

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #31 : Лютого 12, 2025, 03:33:17 15:33 »
Є щось таке особливе, що ті ж німці чи французи не здатні виробляти ?

Тим більше, якщо Штати можуть чудити з поставками озброєння навіть союзникам (в чому, напевне, вже ніхто не сумнівається).

Ті ж французи, наприклад, завжди розраховували в основному на власне озброєння  :smilie7:

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #32 : Лютого 12, 2025, 03:37:03 15:37 »
ШТО ?

Як швидко, думаєш, європейцям вдасться налагодити випуск в необхідних кількостях снарядів, боєприпасів для хаймарса, різних варіацій авіаційних ракет, МРАПів, інженерної техніки, і тд і тп?

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #33 : Лютого 12, 2025, 03:50:05 15:50 »
Як швидко, думаєш, європейцям вдасться налагодити випуск в необхідних кількостях снарядів, боєприпасів для хаймарса, різних варіацій авіаційних ракет, МРАПів, інженерної техніки, і тд і тп?

"необходимые" понятие растяжимое
В тех объемах что поставляются США на данный момент вполне могут управится до конца года, если захотят конечно.
Загвоздка только в уникальных изделиях типа АТАКАМСов или ракет для Петриотов

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #34 : Лютого 12, 2025, 04:34:05 16:34 »
"необходимые" понятие растяжимое
В тех объемах что поставляются США на данный момент вполне могут управится до конца года, если захотят конечно.
Загвоздка только в уникальных изделиях типа АТАКАМСов или ракет для Петриотов

В теорії так. В теорії і Україна могла б потягнути принаймні левову частку необхідних потреб....

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #35 : Лютого 12, 2025, 04:41:54 16:41 »
Від бидланівського МО все чотко: НАТО ні, кордони 14 року - ні, гарантії - ні.

Hegseth Says NATO Membership Not Realistic for Ukraine

Якщо врахувати, що й ніякої допомоги (зброя, фінанси) також не планується, то логічне запитання - нахуя нам взагалі ті Штати ?  :smilie11:

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #36 : Лютого 12, 2025, 04:44:56 16:44 »
Так що готуйся, Юкі, будемо тебе виганяти з форуму  :smilie1:

До речі, як там виступи діаспори на підтримку України? Все ще 'не на часі'?  :smilie8:

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #37 : Лютого 12, 2025, 04:54:01 16:54 »
Від бидланівського МО все чотко: НАТО ні, кордони 14 року - ні, гарантії - ні.

Hegseth Says NATO Membership Not Realistic for Ukraine

Якщо врахувати, що й ніякої допомоги (зброя, фінанси) також не планується, то логічне запитання - нахуя нам взагалі ті Штати ?  :smilie11:

А розвідка, а дипломатична, моральна підтримка?

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #38 : Лютого 12, 2025, 04:54:45 16:54 »
Так що готуйся, Юкі, будемо тебе виганяти з форуму  :smilie1:

До речі, як там виступи діаспори на підтримку України? Все ще 'не на часі'?  :smilie8:

не ЩЕ, а ВЖЕ

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #39 : Лютого 12, 2025, 05:05:12 17:05 »
В теорії так. В теорії і Україна могла б потягнути принаймні левову частку необхідних потреб....

"В теории нет разницы между теорией и практикой. А на практике есть"
Будем посмотреть

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #40 : Лютого 12, 2025, 05:06:34 17:06 »

Розвідка, мабуть, теж йде по жіночій статевій піхві.

Дипломатія - це відсмотування Бидланом в Хуйла ? Нахуй нада  :at

Моральну підтримку можете запхати собі в гузно  :smilie7:
« Останнє редагування: Лютого 12, 2025, 05:09:40 17:09 від RG »

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #41 : Лютого 12, 2025, 05:07:52 17:07 »
не ЩЕ, а ВЖЕ

Херня. Якщо це має сенс, то якраз саме зараз.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #42 : Лютого 12, 2025, 05:49:06 17:49 »
Херня. Якщо це має сенс, то якраз саме зараз.

Я вже казав, повторюсь ще раз. Не має це вже ніякого сенсу. До виборів мало, щоб небайдужі задумались та проголосували за Камалу, а зараз вже ні. Зараз вже США в небезпеці, купи усіляких протестів проти ICE, проти закриття департаментів, проти звільнення чиновників, проти зменшення фінансування прогрм і тд і тп.....
Реально тут зараз нікому до України діла нема, будьякі демонстрації лише дратуватимуть обидві сторони. Всі і так вже давно знають та розуміють що до чого

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #43 : Лютого 12, 2025, 05:58:06 17:58 »
Я вже казав, повторюсь ще раз. Не має це вже ніякого сенсу. До виборів мало, щоб небайдужі задумались та проголосували за Камалу, а зараз вже ні. Зараз вже США в небезпеці, купи усіляких протестів проти ICE, проти закриття департаментів, проти звільнення чиновників, проти зменшення фінансування прогрм і тд і тп.....
Реально тут зараз нікому до України діла нема, будьякі демонстрації лише дратуватимуть обидві сторони. Всі і так вже давно знають та розуміють що до чого

Дурень ти безграмотний. Якраз коли движняки йдуть, треба свої питання нав'язувати, причому не церемонячись.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #44 : Лютого 12, 2025, 07:13:15 19:13 »
Дурень ти безграмотний. Якраз коли движняки йдуть, треба свої питання нав'язувати, причому не церемонячись.

Подивився б я на тебе, якби ти постояв з плакатами "Допоможіть Україні" біля конгресу 6 січня 2021, або разом з БЛМ під час погромів :fp2 Точно шо дурень безграмотний

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #45 : Лютого 12, 2025, 07:34:16 19:34 »
Подивився б я на тебе, якби ти постояв з плакатами "Допоможіть Україні" біля конгресу 6 січня 2021, або разом з БЛМ під час погромів :fp2 Точно шо дурень безграмотний

:fp2

При чому тут 6 січня 21 року чи БЛМ ? Я кажу про ЗАРАЗ

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #46 : Лютого 12, 2025, 07:35:18 19:35 »
:fp2

При чому тут 6 січня 21 року чи БЛМ ? Я кажу про ЗАРАЗ

Зараз така сама ситуація, ще навіть гірша

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #47 : Лютого 12, 2025, 07:54:02 19:54 »
Зараз така сама ситуація, ще навіть гірша

Тату, а де море  :bu

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #48 : Лютого 12, 2025, 08:07:22 20:07 »
Тату, а де море  :bu

Та хоч стукайся об стінку, хоч ні. Навіть якщо ми всі разом та решта українців по світу стукатимемся об стінку в такт - це вже ніяк не допоможе отримати бабло від США

Online Комашки

• Ветеран форума
« Reply #49 : Лютого 12, 2025, 08:12:41 20:12 »
Треба максимально інтегруватись з Європою. З допомогою від Бидлана і Ко думаю, все абсолютно зрозуміло

У Швеції назвали підтримку України першочерговим зовнішньополітичним завданням
А нащо європі з нами інтегруватися? В європи ж всьо в порядкє, ви принаймі так казали  :gigi:

Online Комашки

• Ветеран форума
« Reply #50 : Лютого 12, 2025, 08:15:10 20:15 »
P.S.
я теж продовжую вважати, що виступи кількох сотен українців, котрі мали туди доїхати за власний кошт (а не за нувипноялі який, як БЛМи), й котрих копи в разі чого відгамселили б ногами під оплески публіки, це абсолютно до сраки, й чисто аби доскіпатися

Online Комашки

• Ветеран форума
« Reply #51 : Лютого 12, 2025, 08:20:51 20:20 »
Пане, країна вашого проживання на конкретно поточний момент є обісцяним (це не образа, можете запропонувати інше лаконічне позначення реальних зовнішньополітичних дій США) мародером (аналогічно).
Тому, на конкретно поточний момент, ви все ж поживіть з цим, а не з якоюсь потойбічною хрінькою про моральну підтримку.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #52 : Лютого 12, 2025, 08:29:37 20:29 »
Пане, країна вашого проживання на конкретно поточний момент є обісцяним (це не образа, можете запропонувати інше лаконічне позначення реальних зовнішньополітичних дій США) мародером (аналогічно).
Тому, на конкретно поточний момент, ви все ж поживіть з цим, а не з якоюсь потойбічною хрінькою про моральну підтримку.

:smilie8:Не розумію чому ви продовжуєте чіпляєтись саме до "моральної", хоча я ставлю її на останнє місце. А обісцяними зараз виглядаєте саме ви, розкидаючись недолугими пред'явами. США не є мародером, бо ні цента не отримала від війни, зате витратила більше ніж будь хто.

Online Комашки

• Ветеран форума
« Reply #53 : Лютого 12, 2025, 09:03:40 21:03 »
:smilie8:Не розумію чому ви продовжуєте чіпляєтись саме до "моральної", хоча я ставлю її на останнє місце. А обісцяними зараз виглядаєте саме ви, розкидаючись недолугими пред'явами. США не є мародером, бо ні цента не отримала від війни, зате витратила більше ніж будь хто.
Я не чіпляюсь, я просто чемно натякаю, що плямкати щось ротом про цінну моральну підтримку як про форму допомоги може або лагідний дурник, або троляка, або якийсь повной чорт типу баті римського. Я особисто не дуже розумію, як таке від вас сприймати, тому сприймаю як щось поміж недоречним жартом та якоюсь мігрантською деформацією, ну типу я зараз зі специфічним американцем розмовляю, а не з українцем.
По тому, як у вас підгоріла п'ята точка від епітету "обісцяний", я так бачу що це таки щось з мігрантської деформації :) тут маю погодитися з RG - декому варто повчитися в пуерторіканців, як інтегруватися до США й одночасно не втрачати адекватності.
До речі, що там з пошуком іншого лаконічного позначення реальних зовнішньополітичних дій США? Вдалося? Як звучить? :)

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #54 : Лютого 12, 2025, 09:31:28 21:31 »
А нащо європі з нами інтегруватися? В європи ж всьо в порядкє, ви принаймі так казали  :gigi:

От темнота. Я з чітко написав - нам з ними потрібно інтегруватись. 

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #55 : Лютого 12, 2025, 09:35:05 21:35 »
Та хоч стукайся об стінку, хоч ні. Навіть якщо ми всі разом та решта українців по світу стукатимемся об стінку в такт - це вже ніяк не допоможе отримати бабло від США

До сраки ваше бабло. З миром від Бидлана нахуй ідіть, більше від вас нічого не потрібно

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #56 : Лютого 12, 2025, 09:40:04 21:40 »
Я не чіпляюсь, я просто чемно натякаю, що плямкати щось ротом про цінну моральну підтримку як про форму допомоги може або лагідний дурник, або троляка, або якийсь повной чорт типу баті римського. Я особисто не дуже розумію, як таке від вас сприймати, тому сприймаю як щось поміж недоречним жартом та якоюсь мігрантською деформацією, ну типу я зараз зі специфічним американцем розмовляю, а не з українцем.

Боже мій, стільки фантазій у вас тригернув той маловажливий пунктик  :fp2
А насправді то просто наведення фактів. Моральна підтримка - то не якась абстракція, загальна назва тих дій, які до інших пунктів не віднести, але вони допомагають Україні також. Наприклад виступ якоїсь зірки, політика, тощо на користь України, освітлення подій в Україні, діяльність громадських організацій тощо.

По тому, як у вас підгоріла п'ята точка від епітету "обісцяний", я так бачу що це таки щось з мігрантської деформації :) тут маю погодитися з RG - декому варто повчитися в пуерторіканців, як інтегруватися до США й одночасно не втрачати адекватності.

Підгорає лише у вас, тому місцями вас кидає в хамство. Я лише намагаюсь продемонструвати вам як це підгорання виглядає збоку  :smilie5:

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #57 : Лютого 12, 2025, 09:42:25 21:42 »
До сраки ваше бабло. З миром від Бидлана нахуй ідіть, більше від вас нічого не потрібно

Або женіть бабло, або нахуй - от і вся розмова  :smilie8:

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #58 : Лютого 12, 2025, 09:46:03 21:46 »
Або женіть бабло, або нахуй - от і вся розмова  :smilie8:

Ніякого бабла вже не буде, це дурному ясно. Так що залишається другий варіант

Online Комашки

• Ветеран форума
« Reply #59 : Лютого 12, 2025, 09:52:17 21:52 »
От темнота. Я з чітко написав - нам з ними потрібно інтегруватись.
А. Ну інтегруйтеся :) але мені щось підказує, що для подібних речей треба взаємне бажання, котрому передує взаємне розуміння. Розуміння типу "в європи всьо в порядкє" виключає якісь подібні бажання. Ви автор вислову, ви й розповідайте, як у вас в голові співіснують подібні парадокси :)