Не розумію чому ви продовжуєте чіпляєтись саме до "моральної", хоча я ставлю її на останнє місце. А обісцяними зараз виглядаєте саме ви, розкидаючись недолугими пред'явами. США не є мародером, бо ні цента не отримала від війни, зате витратила більше ніж будь хто.
Я не чіпляюсь, я просто чемно натякаю, що плямкати щось ротом про цінну моральну підтримку як про форму допомоги може або лагідний дурник, або троляка, або якийсь повной чорт типу баті римського. Я особисто не дуже розумію, як таке від вас сприймати, тому сприймаю як щось поміж недоречним жартом та якоюсь мігрантською деформацією, ну типу я зараз зі специфічним американцем розмовляю, а не з українцем.
По тому, як у вас підгоріла п'ята точка від епітету "обісцяний", я так бачу що це таки щось з мігрантської деформації

тут маю погодитися з RG - декому варто повчитися в пуерторіканців, як інтегруватися до США й одночасно не втрачати адекватності.
До речі, що там з пошуком іншого лаконічного позначення реальних зовнішньополітичних дій США? Вдалося? Як звучить?