ДЕЩО ПРО РЕЙТИНГИ.
Президент Зеленський звернувся до п'яти провідних соціологічних "фірм" з проханням провести в Україні незалежне опитування щодо свого рейтингу який вочевидь принизив Президент США. Ми також отримали замовлення на термінове опитування не зважаючи на те, що воно відбувається у кінці кожного місяця, і було проведено як завжди у кінці січня. Мене рвуть на запчастини друзі - "Дай рейтинги". Я зарікся їх оприлюднювати - вони виключно провокують срач у коментарях.
У зв'язку з брехнею від Президента США я опублікую січневий рейтинг. А через 10 днів терміновий рейтинг який замовили сьогодні. Результати сумарно можуть перевищувати 100 відсотків тому, що дозволено називати двох кандидатів. Відсотки від виборців які мають або твердий намір голосувати, або скоріш за все будуть голосувати.
Президентський.
Залужний - 54,6. Антирейтинг 27,2
Зеленський - 29,8 Антирейтинг 47,5
Порошенко - 15,7. Антирейтинг 57,6
Кличко 9.8. Антирейтинг 54.6
Тимошенко - 9,8. Антирейтинг 60,1
Арестовіч - 8,7. Антиретинг 67,4.
Бойко - 7,5. Антирейтинг 69,5
Притула - 6,4. Антирейтинг 47,3.
Не проголосую. ні за кого з вищезгаданих - 27,3.
"Не проголосую при жодних обставинах".
1. Бойко -. 59.7.
2. Арестовіч - 59,4
3. Тимошенко - 56,7
4. Порошенко - 56,4
5. Кличко. - 49,2
6. Зеленський - 48,7
7. Притула - 43,2.
8. Залужний. - "5,4.
Партійні рейтинги.
"Партія військових та волонтерів Залужного" - 32,4
Слуга Народу - 17,8
ЄС - 14,3
ОПЗЖ - 9,4
"Партія Арестовіча" - 8,2
Батьківщина - 7,9
УДАР - 6,3
"Партія Притули" - 6,8.
Не проголосую ні за жодну з вищезгаданих - 32.
Партійні проекти помічені лапками гіпотетичні і не факт що взагалі відбудуться, проте вірогідність створення тих доволі висока, а тому враховувати потрібно.
Стовідсотково знаю, що після демаршу Трампа рейтинг Зеленського суттєво зросте. Як вже зростає рейтинг Порошенка на тлі запроваджених проти нього санкцій. Хоча ще декілька піар-ходів типу - "Нема на що каву купити бо Зеленський санкції ввів", і зростання на 4 відсотки змінить падіння на ще більші значення.
Рейтинги дав не для срачу. Хочете висловитись - у вас є година, сьогодні дуже зайнята адмін, а тому вона не зможе до кінця дня слідкувати за коментарями. Завтра у нас в офісі буде Келлог, всі очікують ясності. Що буде дозволено дати - дам.
https://t.me/dmitriy_chekalkyn/24021