Хронологія. Коли було призупинено поставки зброї, передачу розвід данних, тощо. Це все "дії рук". І це все в першу чергу наслідок вистави у білому домі. Без вистави можна було б трохи довше пропетляти.
А ви продовжуйте тут корчитись в падучій та насолоджуватись власним графоманством та словоблуддям. Успіхів вам в цій не легкій справі, якщо не хочете дискутувати по суті
По суті
1) виставу влаштували США, точніше кондоми що зараз там рулять
2) як ви самі визнаєте, трумп все одно зупинив би поставки та все інше
3) тому, по суті, вибір стоїть між лагідною зрадою США, де в когось там могло виникнути улюблене відчуття "всьо не так однозначно", проте поставки продовжувалися б ще тиждень - та відкритою зрадою США в прямому етері, після чого Європа максимально обісралася й почала робити те, що мала робити у 2022
Це перше.
Друге.
1) Те, що трумп буде робити нам лайно, зупиняти-призупиняти поставки й все таке, було очевидним з його перших публічних коментарів у 2022. Для цього слідкувати за руками не було потреби.
2) Те, що трумп влаштує саме шоу, а Зеленський поїде й візьме в ньому участь, достаменно не знав ніхто, включно з тими хто там 24/7 слідкує за руками.
3) Як саме РЕАЛЬНО на це відреагує Європа, невідомо конкретно зараз нікому, досі, навіть тим хто за руками слідкує, та і я так підозрюю самим єврокерманичам. Все в процесі.
Ефективність слідкування як завжди на висоті.
Питання МАГАвців я теж можу в подібному стилі розписати, але приблизно знаючи ваші погляди, думаю ви знову будете плакати, тому це виключно за вашим бажанням.