Я мав дійсно чудову зустріч з президентом Сі з Китаю.
Між нашими двома країнами існує величезна повага, і це лише посилиться після того, що сталося.
Ми погодилися з багатьма питаннями, а деякі, навіть дуже важливі, знаходяться на завершальній стадії вирішення.
Я був надзвичайно почесний тим, що президент Сі дав дозвіл Китаю почати закупівлю величезних обсягів сої, сорго та інших сільськогосподарських продуктів.
Наші фермери будуть дуже щасливі!
Насправді, як я вже говорив раніше під час своєї першої адміністрації, фермери повинні негайно вийти і купити більше землі та більші трактори.
Я хотів би подякувати президенту Сі за це!
Крім того, Китай погодився продовжувати постачання рідкоземельних елементів, критичних мінералів, магнітів тощо відкрито і безперешкодно.
Дуже важливо, що Китай рішуче заявив, що працюватиме з нами над тим, щоб зупинити потік фентанілу в нашу країну.
Вони допоможуть нам покінчити з кризою фентанілу.
Китай також погодився розпочати процес закупівлі американської енергії.
Насправді, може відбутися дуже велика угода щодо закупівлі нафти та газу з великого штату Аляска.
Кріс Урайт, Даг Бургум та наші відповідні енергетичні команди зустрінуться, щоб дізнатися, чи можна укласти таку енергетичну угоду.
Угоди, досягнуті сьогодні, принесуть добробут і безпеку мільйонам американців.
Після цієї історичної поїздки в Азію я тепер повертаюся до Вашингтона, округ Колумбія.
Я хочу подякувати великим країнам Малайзії, Японії та Південної Кореї за їхню щедрість, ввічливість і гостинність — а також Австралії, Канаді, Новій Зеландії, Сінгапуру, Таїланду та В'єтнаму, які були на вечері минулої ночі, організованій Його Високоповажністю Лі Дже Мьоном.
Сотні мільярдів доларів надходять до нашої країни завдяки їм.
Наша нація знову сильна, шанована та захоплена, і НАЙКРАЩЕ ЩЕ ПОПЕРЕДУ!
https://truthsocial.com/@realDonaldTrump/115462098072054944Так каже Трамп
Китай нічого такого не кажеВесь світ думає, що Трамп - бреше