Продовжимо про цікавість Америки.
Адже це величезна країна, в якій кожного дня відбуваються мільйони подій,
велика частка з них є цікавими.
Осягнути все не є можливим, тому буду як поет казахських степів: Що бачу про те й співаю.
Питання: Що спільного в американської політичної еліти і форумного жулькоскота ?
Відповідь: Фрагментарність свідомості. Нелінійна реакція на однаково очевидні речі одного порядку.
Складно ? - Ок, тоді простіше. Тут бачу - тут не бачу. Тут бачу і реагую. Тут не бачу і похуй. Тут бачу що нема а реагую якби є.
Підкреслюю, все це мої особисті безпідставні та нічим не підкріплені споглядання. Чистий суб'єктивізм.
Не треба за це мене карати фотографіями пластикових катерів.
Є така країна що зветься Іран. 90 мільйонів населення.
В цій країни при владі ось вже 45 років якісь підараси - "аятолли", а люди там хороші. Древня культура. Тисячі років.
Ось ці підараси 45 років мріють про ядерну зброю. Мріють більше ніж можуть реально зробити.
В рази більше понтів ніж результатів. За останні роки трохи просунулись в ракетних засобах. Але цього критично замало та недостатньо на фоні іншого фактору.
Цей інший фактор На Ту Саму Тему зветься Північна Корея.
Там справи з ядерною зброєю Набагато Серйозніші ніж у аятолл - підарасів
Там при владі такі підараси, що аятолли на їх тлі виглядають хлопчиками з церковного хору.
Вони мають не тільки н-ну кількість ядерних зарядів вже кілька десятилітть, але й засоби доставки у вигляді
балістичних ракет великої дальності. Досягають середини США.
Постійно тримають у страху сусідів - союзників США Японію, Південну Корею, Тайвань, Філіппіни - і всіх хто навкруги.
Постійно методично погрожують застосуванням навіть по США. Постійно запускають ракетні випробовування.
Іранські аятолли мріяли б про такий рівень ядерної суб'єктності. На сьогодні недосяжний з багатьох причин.
Ну і в чому тут жулькізм ? - спитають добрі форумчани та добрі модератори, навіть спитають тромбісти
- А ось воно Море: З Іраном качелі, авіаносці, хмара F-35, заправники, розвідники, морпіхи, ЗМІ, Стелси-хуєлси - легіон усього
- А з обізянами КНДР - нічого. Нуль. Як не існує. Багато років. Робіть обізяни яку хочете бомбу-ракету і запускайте куди хочете.
А ще США буде Дуже Пильно Стежити щоб Україна НеДай Боже не розпочала свою ядерну програму.
Цікава країна США ?