Автор Тема: Одяг для медперсоналу  (Прочитано 3449 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Offline Weterok

• Newbie
  • *
  • Стать: Чоловіча
Одяг для медперсоналу
« : Травня 08, 2026, 11:38:22 11:38 »
Доброго дня шановні форумчани! Наша міська лікарня планує придбати спецодяг для спеціалістів медиків, лікарів, медсестер, санітарів. Важливо щоб якість була гарна і ціна нормальна. Якщо згадаєте цікаві варіанти, то прохання повідомити. Бажаю всім миру та добра  :smiley24:

Offline das

• Sr. Member
Re: Одяг для медперсоналу
« Reply #1 : Липня 13, 2026, 12:49:47 12:49 »
Я б радив звертати увагу не тільки на ціну, а й на якість тканини та пошиття. Для медичного персоналу важливо, щоб спецодяг був зручним, добре витримував часте прання й дезінфекцію, не втрачав форму та колір. Якщо закупівля велика, варто попросити у кількох постачальників зразки, щоб лікарі й медсестри могли оцінити комфорт у роботі. Також рекомендую уточнити, чи є гуртові знижки, широкий розмірний ряд і можливість швидко дозамовити такі самі моделі в майбутньому. Це допоможе обрати дійсно якісний варіант за адекватну ціну.

Offline Lora

• Sr. Member
Re: Одяг для медперсоналу
« Reply #2 : Липня 13, 2026, 03:36:52 15:36 »
Я собі сама купувала медичний одяг у магазині медтехніки Toros Group https://torosgroup.com.ua/  . Дуже задоволена покупкою, адже одяг виявився не тільки якісним, а й максимально зручним. Для мене важливо, щоб медичний одяг добре сидів, не сковував рухів і залишався комфортним протягом усього дня. Сподобалися якість матеріалу, акуратний пошив та практичність.