Автор Тема: американська катастрофа  (Прочитано 1678 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Online Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Re: американська катастрофа
« Reply #30 : Сьогодні в 04:17:58 pm »
Поки що так.
Але як я написав вище, це лише обставини.
При інших обставинах, я думаю все можливо (точніше я впевнений).

Насправді все дуже динамічно. Хоча трамп і паскуда, але на данний момент він ситуативно не є ворогом України. Справжні вороги України, які не так давно молились на Трампа (Т Карлсон, МТГ, Стів Бенон) вже відхрестились від нього, оголосили його зрадником та взялись за відкрите смоктання навіть не хуйловського, а дугінського хера. Ось це реально вороги на данний момент. Так що прибережіть свою ненависть, не варто її витрачати на дибіла та клоуна трумпа

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #31 : Сьогодні в 07:29:44 pm »
Насправді все дуже динамічно. Хоча трамп і паскуда, але на данний момент він ситуативно не є ворогом України. Справжні вороги України, які не так давно молились на Трампа (Т Карлсон, МТГ, Стів Бенон) вже відхрестились від нього, оголосили його зрадником та взялись за відкрите смоктання навіть не хуйловського, а дугінського хера. Ось це реально вороги на данний момент. Так що прибережіть свою ненависть, не варто її витрачати на дибіла та клоуна трумпа

Якщо поставить колорадолєнточного на місце і нафта впаде на старий рівень, зобов'язуюсь якийсь час його не критикувати  :smilie8:

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #32 : Сьогодні в 08:09:00 pm »
Якщо поставить колорадолєнточного на місце і нафта впаде на старий рівень, зобов'язуюсь якийсь час його не критикувати  :smilie8:

На жаль (чи хз), це вже різні речі.
Бібі послав Додіка нах.
Взагалі хто ще не послав Додіка нах?
Бібі, Стармер, Хуйло, і навіть наш уєбан, послали.
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: