Автор Тема: завершим роботу Гітлера ( це лозунг поляків у 46 )  (Прочитано 408 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline majesty

• Ветеран форума
Приводом для початку погрому стало зникнення восьмирічного хлопчика Генрика Блащика. Він зник 1 липня 1946 і повернувся через два дні, розповівши, що його викрали євреї і, заховавши, мали намір убити (пізніше в ході розслідування з'ясувалося, що хлопчик був відісланий батьком в село, де його навчили, що він повинен розповідати[2]). Містом поширювалися чутки, що зниклий польський хлопчик став жертвою ритуального вбивства, скоєного євреями з будинку на вулиці Планти. Незабаром перед цим будинком зібрався натовп мешканців Кельців.

4 липня 1946 о 10 ранку почався погром, в якому брали участь багато людей, в тому числі у військовій формі. Серед гасел були такі: «Смерть євреям!», «Смерть вбивцям наших дітей!», «Завершимо роботу Гітлера!».
Опівдні в будівлю прибула група на чолі з сержантом міліції Владиславом Блахутом, яка роззброїла присутніх євреїв, що чинили опір. Як з'ясувалося пізніше, Блахут був єдиним представником міліції серед тих, що увійшли[3]. Коли євреї відмовилися вийти на вулицю, Блахут став бити їх рукояткою револьвера по головах, кричачи: «Німці не встигли знищити вас, але ми закінчимо їх роботу».[3]. Натовп, що жадав помсти, увірвався в будинок. Євреїв, чоловіків і жінок, старих і дітей, викидали з вікон і на вулиці били залізними прутами, дрючками, молотками. До кінця дня було вбито 42 людини, а також понад 50 чоловік поранено
« Останнє редагування: Липня 03, 2026, 03:32:09 15:32 від majesty »

Offline majesty

• Ветеран форума
про це я дізнався з польских С МІ

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
Не всі євреї євреї, не всі поляки поляки.

Я би не роздмухував.
Може воно якось зійде нанівець.
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline majesty

• Ветеран форума
Не всі євреї євреї, не всі поляки поляки.

Я би не роздмухував.
Може воно якось зійде нанівець.

щось не схоже
рогуль навроцькиц не зупиниться пока не стане орбаном
кварталу теж наруку

а все тому зо Байдена нема

дибіли не розуміли силу Байдена

хоча те що не давпли нам бити по каапстану разую стратигичною помилкою

Offline majesty

• Ветеран форума
Навроцький готує антиукрахнськи плгроми в япольші і захват влади
перши ознаки вже є
розгромили магазин проукрахнскої пллячки
два польских обосцаних їбпната віовались в офіс українки і влаштували длпит

Навроцький польский хуйло

Offline RG

• Ветеран форума
Я зараз в Польщі, трохи в курсі місцевих розборок.

Тусня Навроцького - йобані підараси. Зараз на рівному місці намагаються роздути кіпіш, що типу зброя, яку поляки передавали Україні ( зокрема РАС-3 для Петріотів) ослабила обороноздатність Польщі  :fp2

Уряд заявив, що це хуйня. Знову ж таки, партія Навроцького ПІС (хоч він типу як незалежний-непартійний) і Дуда теж були в темі

Offline majesty

• Ветеран форума
Я зараз в Польщі, трохи в курсі місцевих розборок.

Тусня Навроцького - йобані підараси. Зараз на рівному місці намагаються роздути кіпіш, що типу зброя, яку поляки передавали Україні ( зокрема РАС-3 для Петріотів) ослабила обороноздатність Польщі  :fp2

Уряд заявив, що це хуйня. Знову ж таки, партія Навроцького ПІС (хоч він типу як незалежний-непартійний) і Дуда теж були в темі

так
читаю польскі змі

той же орбан але ще і погроми розпалює

Портников казав що після 45 Польщу могли поділити між УРСР та ГДР
і

такими  темпами прийде до схожого

Offline RG

• Ветеран форума
Я ж кажу - прийдеться полякам дати писти на шляху до ЄС  :smilie5:

Не здивуюсь, якщо той Навроцький на утриманні кацапні. Партія Конфедерація, яка його підтримує - 100% отримує кацапське бабло

Offline majesty

• Ветеран форума
Я ж кажу - прийдеться полякам дати писти на шляху до ЄС  :smilie5:

Не здивуюсь, якщо той Навроцький на утриманні кацапні. Партія Конфедерація, яка його підтримує - 100% отримує кацапське бабло
замість союзу на століття ця навроцько піздота сіє розбрат на століття

цю куйню вже ніхто не забуде