Автор Тема: Бєлєцкій...  (Прочитано 1249 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Offline yura_kyiv

• Sr. Member
Re: Бєлєцкій...
« Reply #30 : Вересня 23, 2026, 01:23:41 13:23 »
Судячи по хуцпі, жидок якийсь  :smilie8:

Антисеміт за замовчуванням є дебілом

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #31 : Вересня 23, 2026, 01:31:22 13:31 »

Ти що, юрєц, обідився  :gigi:

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #32 : Вересня 23, 2026, 01:33:30 13:33 »

п українофоби серед вас то  генії? :fp2

Offline yura_kyiv

• Sr. Member
« Reply #33 : Вересня 23, 2026, 01:34:21 13:34 »
Ти що, юрєц, обідився  :gigi:

Констатація факта (с)

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #34 : Вересня 23, 2026, 01:39:23 13:39 »
Констатація факта (с)

Якого ? Що ти жидок ?  :smilie1:

Offline yura_kyiv

• Sr. Member
« Reply #35 : Вересня 23, 2026, 01:41:32 13:41 »
Якого ? Що ти жидок ?  :smilie1:

Що антисеміт за замовчуванням є дебілом

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #36 : Вересня 23, 2026, 01:46:21 13:46 »
метушньой  зе почвари задоволен :laugh:

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #37 : Вересня 23, 2026, 01:47:07 13:47 »
Не суєтись, юрєц. Серед жидів є багато достойних людей

Але попадаються й гандони типу тебе  :at

Offline yura_kyiv

• Sr. Member
« Reply #38 : Вересня 24, 2026, 01:12:02 13:12 »
Трохи про найбоєздатніше з'єднання СОУ, ім'я командира якого прихильники п.п.с. вимовити не можуть

https://www.pravda.com.ua/columns/2026/09/23/8054746/

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #39 : Вересня 24, 2026, 01:21:50 13:21 »
О, хуцпатий жидьониш прийшов гівна з лопати поїсти  :smilie5:

Offline Старий

• Hero Member
« Reply #40 : Вересня 25, 2026, 08:27:47 20:27 »
Тут трохи про розпіареного генерала самородка.

Offline yura_kyiv

• Sr. Member
« Reply #41 : Вересня 25, 2026, 09:43:28 21:43 »

Що там (кацапською)?

Наступи Білецького - їх не бульо? Постановка? Залєпуха?

Offline yura_kyiv

• Sr. Member
« Reply #42 : Вересня 25, 2026, 09:48:27 21:48 »
А хто цей російськомовний потужник?

Євген Арнольдович Бекрєнєв — справжнє ім'я відомого українського військового експерта та блогера, який виступає під псевдонімом Арті Грін.

Зі служби в АТО/ЗСУ: Коли у 2014 році розпочалася російська агресія, він повернувся до війська як доброволець. Проходив службу як офіцер артилерійської розвідки у 25-му окремому мотопіхотному батальйоні «Київська Русь» та брав участь у боях за Дебальцеве взимку 2015 року. Офіційно демобілізувався після завершення своєї ротації в період проведення АТО, орієнтовно наприкінці 2015 або у 2016 році, після чого повернувся до цивільного життя й розпочав активну медійну та аналітичну діяльність

-----

То що цей достойний пан нам має розповісти про діяльність Героя України , бойового командира, керівника найбоєздатнішого угруповання СОУ?

-----

Ви там береги взагалі відчуваєте, прихильники п.п.с.?

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #43 : Вересня 26, 2026, 07:08:22 07:08 »
Хуцпатий жидокацапчик різко став щирим українцем  :weep:

Offline yura_kyiv

• Sr. Member
« Reply #44 : Вересня 26, 2026, 01:54:40 13:54 »
Хуцпатий жидокацапчик

Євген Арнольдович Бекрєнєв

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #45 : Вересня 26, 2026, 01:57:14 13:57 »
Євген Арнольдович Бекрєнєв

кацап
а я  арнольд шварцнегер

Offline yura_kyiv

• Sr. Member
« Reply #46 : Вересня 28, 2026, 11:04:24 11:04 »
Третя штурмова!!!

Offline optimist

• Ветеран форума
« Reply #47 : Вересня 28, 2026, 11:33:36 11:33 »

Розповсюджувати кацапомовний контент це повне дно

Offline Came Tak

• Full Member
« Reply #48 : Вересня 28, 2026, 12:35:34 12:35 »
як можна так обсирати тих хто хоч щось робить для того щоб зупинити орду, такі "борці" за чистоту рядів колись болбачана розстрілювали, ніхєра історія йолопів не вчить...

Offline Старий

• Hero Member
« Reply #49 : Вересня 28, 2026, 12:39:43 12:39 »
Розповсюджувати кацапомовний контент це повне дно
Ну ця людина, на відміну від барбешопвоєна, приймала участь у бойових діях особисто.
І не кидала підпорядкованих йому воїнів на поталу кацапам в Маріуполі.
І не вилизувала гундосому покидьку сраку за генеральські звання та нагороди.
А то "Я хотів потрапити до своїх азовців, але спізнився на гелікоптер."
І так шість разів.

Offline Старий

• Hero Member
« Reply #50 : Вересня 28, 2026, 12:42:49 12:42 »
як можна так обсирати тих хто хоч щось робить для того щоб зупинити орду, такі "борці" за чистоту рядів колись болбачана розстрілювали, ніхєра історія йолопів не вчить...
А запхати язика в сраку, коли хейтили справжніх воїнів на кшалт Сергія Кривоноса, Забродського, Купола, Клєщенко, Червінського тощо, це звитяга, яка добре оплачується.
І не бачити розправу з Штаньком.

Offline Старий

• Hero Member
« Reply #51 : Вересня 28, 2026, 12:46:57 12:46 »
Роман Ковальов  · Стежити
4 години тому4 год  ·
У Езопа є відома байка про цикаду, яка все літо співала, поки інші мурахи готувалися до зими. Мені це дуже нагадує наше сучасне суспільство в якому більшість українців, здається, не зовсім усвідомлюють, на якому краю прірви стоїть наша держава та нація.
Ситуація критична. Я кажу це не як коментатор, а як командир батальйону, який бачить фронт не на карті в телевізорі, а на власні очі.
Противник продовжує володіти ініціативою. Він постійно збільшує застосування ударних безпілотників і сьогодні буквально кошмарить небо над передовою, над тилами. І в мене стійке відчуття, що це лише початок.
Попереду зима. Попереду серйозна криза. Здавалося б, саме час консолідуватися. Почати нарешті говорити про серйозні речі серйозно.
Але натомість ми бачимо "державний дофаміновий наркотрафік".
Поясню. Держава, як на мене, зосередила в своїх руках основні медіа та інтернетресурси, а там, де не змогла взяти під контроль, просто купила: блогерів, медіаекспертів, аналітиків, які ще вчора критикували владу, а сьогодні захоплюються.
І ось через цей, добре налагоджений канал постачання, виснаженому та втомленому війною суспільству, яке шукає хоч якоїсь хорошої новини і хапається за неї, наче за соломинку, владою щоденно закидаються в мізки террабайти "переможного дофаміну".
Вмикаєш телевізор- перемога. Відкриваєш YouTube- перемога. Гортаєш Telegram- ще одна перемога.
Ось-ось. Ще трохи. Наша балістика вже скоро всім покаже. Роботи атакують. "Петріоти" вже у нас в кишені.
На виході ж маємо: грошей на армію немає. Балістики немає. ППО немає. Людей в армії немає. Економіки немає. Металургії немає. Шляхів вивезення зерна немає.
Нічого немає.
У нас Київ перетворилася на тир по якому росіяни безкарно б'ють всією своєю лінійкою своєї зброї: балістика, ракети, реактивні «Шахеди».
Офісні будівлі, бізнес-центри, парковки - все горить та палає. Гинуть люди. Нам уже навіть не повідомляють, що там збили, що ні. По столиці просто стріляють, як по мішенях.
А у влади та її посіпак, замість відповідей та звітів - "Вівальді" з кожної праски.
"Вівальді" в кожному Telegram-каналі. "Вівальді" в кожному ефірі, в кожній стрічці, в кожного експерта. Про неї кричать, її смакують, її пережовують, її впихують.
Чесно кажучі, те як її нам розкручують, краще б було назвати її "Фігаро".
Одразу скажу: я ні на грам не применшую працю бійців, які там воювали, ризикували і гинули. Вони свою роботу зробили чесно, і моя їм повага за гарно зроблену справу.
Але ж всерйоз говорити так довго і так наполегливо про те, що цілий армійський корпус, найчисленнійший у ЗСУ, за півроку повернув контроль над трьома селами - занадто. Але ж ні - вже тиждень вся країна плескає в долоні тому "Вівальді" так, ніби ми вже виходимо на кордони 1991-го.
Люди мої, що з нами?
Я не проти хороших новин. Я проти того, щоб хороші новини перебивали обговорення проблем.
Бо суспільство на голці державного оптимізму не готується до зими. Не йде в армію. Не вимагає від влади відповідей. Воно просто чекає наступної дози дофаміну.
Українці вже не раз проживали таке у своїй історії. І жодного разу це не закінчувалося добре.
Цикада теж співала все літо. А потім прийшла зима.
Честь маю!
P.S. На відео - звичайний вечір Куп'янська-Вузлового який майже кожного дня ворог атакує десятками Шахедів. Бачити менше

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #52 : Вересня 28, 2026, 01:04:41 13:04 »
Про пів року перебільшення.

Вони призначенні на цей напрямок 26 серпня 2026 року

Цитувати
Рішення про їхнє призначення було ухвалене 26 серпня 2026 року.   Того дня за підсумками військової наради за участі Головнокомандувача ЗСУ та Міністра оборони Президент Володимир Зеленський погодив кадрові зміни та повідомив про створення нових оперативних угруповань військ на Донеччині під їхнім командуванням.   Деталі щодо підпорядкованих органів управління уточнювалися пізніше, у вересні 2026 року:   Андрій Білецький очолив оперативне угруповання військ «Центр» (на базі 3-го армійського корпусу).   Денис Прокопенко очолив угруповання військ «Азов» (на базі 1-го корпусу НГУ).
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #53 : Вересня 28, 2026, 01:13:37 13:13 »
І нам не все відразу кажуть:

:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Came Tak

• Full Member
« Reply #54 : Вересня 28, 2026, 01:17:18 13:17 »
А запхати язика в сраку, коли хейтили справжніх воїнів на кшалт Сергія Кривоноса, Забродського, Купола, Клєщенко, Червінського тощо, це звитяга, яка добре оплачується.
І не бачити розправу з Штаньком.

а як це виправдовує хейт на того ж білецького? тобто якщо хейтили одних, то виправдано хейтити інших, якась крива логіка, яка немає нічого спільного із здоровим глуздом

Offline yura_kyiv

• Sr. Member
« Reply #55 : Вересня 28, 2026, 01:21:27 13:21 »
Роман Ковальов  · Стежити
4 години тому4 год  ·
У Езопа є відома байка про цикаду, яка все літо співала, поки інші мурахи готувалися до зими. Мені це дуже нагадує наше сучасне суспільство в якому більшість українців, здається, не зовсім усвідомлюють, на якому краю прірви стоїть наша держава та нація.
Ситуація критична. Я кажу це не як коментатор, а як командир батальйону, який бачить фронт не на карті в телевізорі, а на власні очі.
Противник продовжує володіти ініціативою. Він постійно збільшує застосування ударних безпілотників і сьогодні буквально кошмарить небо над передовою, над тилами. І в мене стійке відчуття, що це лише початок.
Попереду зима. Попереду серйозна криза. Здавалося б, саме час консолідуватися. Почати нарешті говорити про серйозні речі серйозно.
Але натомість ми бачимо "державний дофаміновий наркотрафік".
Поясню. Держава, як на мене, зосередила в своїх руках основні медіа та інтернетресурси, а там, де не змогла взяти під контроль, просто купила: блогерів, медіаекспертів, аналітиків, які ще вчора критикували владу, а сьогодні захоплюються.
І ось через цей, добре налагоджений канал постачання, виснаженому та втомленому війною суспільству, яке шукає хоч якоїсь хорошої новини і хапається за неї, наче за соломинку, владою щоденно закидаються в мізки террабайти "переможного дофаміну".
Вмикаєш телевізор- перемога. Відкриваєш YouTube- перемога. Гортаєш Telegram- ще одна перемога.
Ось-ось. Ще трохи. Наша балістика вже скоро всім покаже. Роботи атакують. "Петріоти" вже у нас в кишені.
На виході ж маємо: грошей на армію немає. Балістики немає. ППО немає. Людей в армії немає. Економіки немає. Металургії немає. Шляхів вивезення зерна немає.
Нічого немає.
У нас Київ перетворилася на тир по якому росіяни безкарно б'ють всією своєю лінійкою своєї зброї: балістика, ракети, реактивні «Шахеди».
Офісні будівлі, бізнес-центри, парковки - все горить та палає. Гинуть люди. Нам уже навіть не повідомляють, що там збили, що ні. По столиці просто стріляють, як по мішенях.
А у влади та її посіпак, замість відповідей та звітів - "Вівальді" з кожної праски.
"Вівальді" в кожному Telegram-каналі. "Вівальді" в кожному ефірі, в кожній стрічці, в кожного експерта. Про неї кричать, її смакують, її пережовують, її впихують.
Чесно кажучі, те як її нам розкручують, краще б було назвати її "Фігаро".
Одразу скажу: я ні на грам не применшую працю бійців, які там воювали, ризикували і гинули. Вони свою роботу зробили чесно, і моя їм повага за гарно зроблену справу.
Але ж всерйоз говорити так довго і так наполегливо про те, що цілий армійський корпус, найчисленнійший у ЗСУ, за півроку повернув контроль над трьома селами - занадто. Але ж ні - вже тиждень вся країна плескає в долоні тому "Вівальді" так, ніби ми вже виходимо на кордони 1991-го.
Люди мої, що з нами?
Я не проти хороших новин. Я проти того, щоб хороші новини перебивали обговорення проблем.
Бо суспільство на голці державного оптимізму не готується до зими. Не йде в армію. Не вимагає від влади відповідей. Воно просто чекає наступної дози дофаміну.
Українці вже не раз проживали таке у своїй історії. І жодного разу це не закінчувалося добре.
Цикада теж співала все літо. А потім прийшла зима.
Честь маю!
P.S. На відео - звичайний вечір Куп'янська-Вузлового який майже кожного дня ворог атакує десятками Шахедів. Бачити менше

Один кондом приніс висер іншого (тут був матюк, але його я прибрав, оскільки автор допису є військовослужбовцем). Військовослужбовці мають право гнати зраду.

Але це не позбавляє звання кондома тих, хто виколупує саме такі дописи я махає ними як брудними трусєлями
« Останнє редагування: Вересня 28, 2026, 01:25:53 13:25 від yura_kyiv »

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #56 : Вересня 28, 2026, 01:31:40 13:31 »
 Третій армійський корпус (https://t.me/ab3army) звільнив Нове, Рідкодуб і Катеринівку та відновив контроль над Карпівкою і Новомихайлівкою.

Втрати противника — 2000 живою силою, понад 250 росіян захоплені в полон. Так закінчився третій сезон «Вівальді», переломний для всієї операції.

Воїни повернули ще 51 км² української землі, а від початку наступальних дій — 176 км².

Головною ціллю третього сезону «Вівальді» стало Нове — ключовий хаб противника на плацдармі.

«Противник був переконаний, що основним напрямком удару є Шандриголове — Зелена Долина. Це змусило його безглуздо спалити свої резерви в контратаках саме на цьому напрямку. Росіяни проспали справжній удар, який був зосереджений на взятті Нового», — заявив бригадний генерал Андрій Білецький.

Для прориву оборони противника Третій армійський корпус застосував власний винахід — радянські БТР-60, перетворені на роботизовані комплекси-камікадзе. Ними підірвали найміцніші укріплення ворога.

Росіяни здавалися у полон цілими підрозділами разом із офіцерами, пілотами, артилеристами.

Offline yura_kyiv

• Sr. Member
« Reply #57 : Вересня 28, 2026, 01:33:28 13:33 »
Третій армійський корпус (https://t.me/ab3army) звільнив Нове, Рідкодуб і Катеринівку та відновив контроль над Карпівкою і Новомихайлівкою.

Втрати противника — 2000 живою силою, понад 250 росіян захоплені в полон. Так закінчився третій сезон «Вівальді», переломний для всієї операції.

Воїни повернули ще 51 км² української землі, а від початку наступальних дій — 176 км².

Головною ціллю третього сезону «Вівальді» стало Нове — ключовий хаб противника на плацдармі.

«Противник був переконаний, що основним напрямком удару є Шандриголове — Зелена Долина. Це змусило його безглуздо спалити свої резерви в контратаках саме на цьому напрямку. Росіяни проспали справжній удар, який був зосереджений на взятті Нового», — заявив бригадний генерал Андрій Білецький.

Для прориву оборони противника Третій армійський корпус застосував власний винахід — радянські БТР-60, перетворені на роботизовані комплекси-камікадзе. Ними підірвали найміцніші укріплення ворога.

Росіяни здавалися у полон цілими підрозділами разом із офіцерами, пілотами, артилеристами.

Вище дописувач Старий каже, що це - не варта уваги дрібниця.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #58 : Вересня 28, 2026, 01:50:01 13:50 »
Перемоги здобувають ЗСУ під командуванням генерал-майора Михайла Драпатого, а не третій армійський корпус.

І напевне там приймають участь й інші частини

Зелена підорня навіть тут намагається мутити свої срані маланські ігри  :smilie9:

Offline yura_kyiv

• Sr. Member
« Reply #59 : Вересня 28, 2026, 01:52:49 13:52 »
Перемоги здобувають ЗСУ під командуванням генерал-майора Михайла Драпатого, а не третій армійський корпус.

Хз що тут і сказати . Рівень пиздаватості просто захмарний.