Жодного разу не чув переконливо конкретики, в чиїх же руках маріонетка Зеленський.
Називали Коломойського, потім чогось припинили.
Ваша версія - ?
Я не порохоботка, як більшість дописувачів цього ресурсу (хоча у 2019 я агітувала за Пецю проти Зебіла тому що бачила, що останній набагато більше зло. Тоді Пороха шпиняли, що він не бореться з корупцією, а я писала, що зберегти державність важливіше. Тепер державність України на волоску, а корупція, яку розвів зелений покидьок, просто монструозна, but we digress).
І повномаштабка - це не root cause цього знищення. Адже якби Україною керували державники, вони б давно зробили з України озброєну до зубів фортецю, чудово знаючи, що поряд за сусід. Натомість всі ці роки Україну тільки ослаблювали, а її армію дерибанили, зброю розпродували, змусили здати ядерку, при цьому лупилися в десна з кацапами і дозволили їм повністю інфільтруватися у всі органи влади.
Хто поставив Зеленського, питаєте ви? Коломойський не був decision-maker, він просто один з їх пулу.
Це не Коломойський, а послиця Марі Йованович тягала Зебіла по різних зустрічах ДО того, як він навіть оголосив, що йде в прези. Аваков не вилазив звідки? З американського посольства. І глузував над Порошенком, коли його закидували рожевими свинками найняті тітушки.
Читайте тему про глобалізм як негативний чинник української державності на нашому ресурсі. Там все розписано до найдрібніших деталей.
Тут я цю дискусію розводити не збираюсь.