0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Погоджуюсь з вами, і ви як американець маєте знати що побутовий (низовий) расизм є мерзенним , бо уражує саму тканину суспільства, як туберкульоз кісток
Не згоден. Побутова ксенофобія має захисну функцію за певних обставин. Але зловживання цим шкодить лише ксенофобу
антисемітизм (в Україні) є абсолютно органічним явищем.
Всі приклади, яки ми можемо бачити на цьому форумі наприклад, несуть 0% захисної функції навіть у вашому розумінні, чистий шовінізм
Занести в анали. Насправді,кажіть про себе, ну і про своє коло спілкування
Насправді,кажіть про себе, ну і про своє коло спілкування
Маю друзів євреїв, читаю письменників єврейського походження, є улюблені актори євреї, на жаль не був в Ізраїлі.Прізвища перелічувати?
"Який я расист??? В мене навіть є друг негр"Класика 146 левела
Уточнення - юрєц мабуть таки дійсно не жид, а жидокацап
Що значно гірше!А як що на додаток ще гей, то ...
Не годуйде уєбана Але забаньте уєбана Фуп здох Зараз платна пропагандистська погань полізе сюди
Фуп здох Зараз платна пропагандистська погань полізе сюди
Як вона це зробить? Ну ті що давно зареєстровані то мабуть, а нових не буде.
Реєстрація закрита ?Можуть прийти нормальні люди
Тисяча відсотків. А з нашим модером СУПу будуть гайки дуже швидко.
Закрита. Ну то якщо реєструвати нормальних, то доведеться і погань, чи як їх відрізняти?
Я цілком довіряю Uki.PS. А в крайному випадку можна спробувати покликати Дрейк. Якщо це можливо.
Серйозно? Вересня 20, 2026, 09:58:56 21:58Знаєш, що це? (Ти ж сам пишався цією ху*ньою нещодавно).Це дата рееєстрації зеленої тварюки-бота yura_kyiv.
Навіщо ти брешеш?
Я? Брешу? Geo, я такого дуже мало в житті пам'ятаю щоб я брехав, в мене щодо цього є своя концепція.Де ти тут побачив брехню?
Давай я буду тобі висилати ніки на затвердження, без проблем.
Що тут не реєструються нові ніки. Брешеш.