Автор Тема: ШІ: ФУП ЗДОХ.  (Прочитано 887 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline yura_kyiv

• Sr. Member
Re: ШІ: ФУП ЗДОХ.
« Reply #30 : Вересня 29, 2026, 11:54:26 11:54 »
Чому? Zog слідом за Промокашкою пішов сюди. Але...не дійшов...

А що сі стало?

Не пропустили ?

Оце так так. Пірімога

Offline Geo

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #31 : Вересня 29, 2026, 11:56:59 11:56 »
А що сі стало?

Не пропустили ?

Оце так так. Пірімога

Ти вже в ЗСУ, покидьок?

Offline кноп

• Hero Member
« Reply #32 : Вересня 29, 2026, 02:38:28 14:38 »
да модер там реальна скотина

Offline Тернополянин

• Newbie
  • *
« Reply #33 : Вересня 29, 2026, 04:06:34 16:06 »
Я два чи три рази на бан місячний нарвався просто за ІНФОРМАЦЮ. Наприклад: вибухи на складах у Вишневому. З ранку вранці написав. Бо я на Термках живу і все чув і бачив. І брату двоюрідному у Вишневе подзвонив.

Бан: 4.14. Місяць.

4.14. Заборонено розповсюдження фейків, неперевіреної чи неправдивої інформації, яка може нашкодити обороноздатності країни.

Там просто не модераторство, а Логово Зелених Бєспрєдєльних Гандонів.

Мені от доречі це було дуже дивно. Бо у мене за останній десь рік-півтора склалося враження що керівництво УП трохи почали в бік зелених дозволяти обережну критику . І по наростаючій. А на їхньому форумі модерація залишилась яскраво прозелена як і була.Будь яка найменша критика влади і бан гарантовано.

Offline кноп

• Hero Member
« Reply #34 : Вересня 29, 2026, 04:30:49 16:30 »
Мені от доречі це було дуже дивно. Бо у мене за останній десь рік-півтора склалося враження що керівництво УП трохи почали в бік зелених дозволяти обережну критику . І по наростаючій. А на їхньому форумі модерація залишилась яскраво прозелена як і була.Будь яка найменша критика влади і бан гарантовано.
а як тоді розібрати критику польскої влади яку я проводив у польскій гілці і летів в бан постійно

Offline Came Tak

• Full Member
« Reply #35 : Вересня 29, 2026, 04:40:25 16:40 »
читаю: "Ресурс, який практично "вбив" ВСІХ президентів, окрім Януковича" доречі уп зе теж постійно мочить, то теж погані, не треба "вбивати"?

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #36 : Вересня 29, 2026, 04:50:03 16:50 »

Так і є. Критика влади - зразу цугундер.

Offline Ostap.L

• Ветеран форума
« Reply #37 : Вересня 29, 2026, 04:52:45 16:52 »
Група Підарасів. Це не константа. Коли ФУП продали Юлькє...то модерили "юлькі", коли Григоришину, то полізли кацапи. Зараз ФУП був під "зеленою скотобазою". Під її модерамии.

Але зажди ця "богадєльня" курувалась "кремлівськими" і просто журналістами "нє знающімі до сіх пор етой вашей мови". Навіть зараз вони багато статей перекладають через перекладач. Або "Шереметами За СНГ!".

ПРІЗВИЩА ТОБІ НАЗВАТИ? Звертайся тоді до Вероніки Феншуй. Ще питання?

а хто така Вероніки Феншуй?

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #38 : Вересня 29, 2026, 06:17:51 18:17 »
а хто така Вероніки Феншуй?

З якими довбойобами ми маємо справи! :fp2
Як що ти політикою не цікавишся, то йди краще на якийсь музичний форум.
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #39 : Вересня 29, 2026, 07:18:28 19:18 »
З якими довбойобами ми маємо справи! :fp2
Як що ти політикою не цікавишся, то йди краще на якийсь музичний форум.

Ні хуя, на музичних теж такі долбойоби не потрібні  :smiley23:

Offline deGeneral

• Full Member
« Reply #40 : Вересня 29, 2026, 07:18:30 19:18 »
незнаю точно,но мені здається там поставили останнім часом якогось адміна з канади або з сша бо всі бани він(верніше вона бо впевнений це жінка) їбашила з самого ранку (часова різниця з північною америкою) і мабуть адміністрація її надала якийсь картбланш і плюс якісь поради кого треба банити і за що,і ця потвора почала безбожно вбивати хфуп і довела його вже до такого стану що там люди більше в банах знаходилися чим на форумі-звістно форум став просідати і юзерів ставало все меньше і меньше-як по мені адміністрація його потехеньку вбивала начебто спецом,а датацентр то вже як по мені повод не подимати те що впало.

Дратуті! :smiley15:

"ФУП уже мьортф, а я іщо нєт!" (майже ©️)

Ця бляцька клоака дуже довго йшла до свого логічного пиздеця. За 2024 рік я отримав 3 стоденних (!) бани - тобто, фактично, майже там і не був. Аж допоки 9 січня 2025-го раптово не отримав довічний бан на рівному місці. Чіста па бєспрєдєлу, ні за що. Я тоді десь 3-4 дні не заходив, а потім зайшов та побачив. Всі минулі гріхи той підоромодер(ша) мені пригадав в анотації до бану - я, мабуть, рекордсмен ФУПу по параметру довжини анотації! Тобто, більш ніж півтора роки я для ФУПу офф.

Не знаю, яка там останнім часом критика влади дозволялася, але зараз настали часи, коли не критикувати цю йобану плісняву вже неможливо навіть найупоротішим. Тому, охоче вірю, що щось там десь про зеленку часом і проскакувало. Логічно, що кісо абідєлось і сказало: а давайте цю "платформу демократії" просто йобнемо к хуям, щоб там більше ніхто нічого не пиздів! Ось і йобнули.

Нічого вічного на світі немає. Таке життя.

Offline кноп

• Hero Member
« Reply #41 : Вересня 29, 2026, 07:38:58 19:38 »
привіт Генерале давно я не чув про зельоніє поля єх :)

Offline deGeneral

• Full Member
« Reply #42 : Вересня 29, 2026, 07:44:44 19:44 »
привіт Генерале давно я не чув про зельоніє поля єх :)

Та ото ж, плць... Може, тут замутити якусь футбольну гілку та пописувати в неї часом?

Offline кноп

• Hero Member
« Reply #43 : Вересня 29, 2026, 07:49:34 19:49 »
Та ото ж, плць... Може, тут замутити якусь футбольну гілку та пописувати в неї часом?
замутив вже є

Offline cynic

• Hero Member
« Reply #44 : Вересня 30, 2026, 02:55:40 02:55 »
Промокашка - юра_київ
Якщо взяти час роботи в поті чола тут ,то юрцьо мені вже нагадує перші кроки зога на ФУПі. Той теж пісяв у фляшку та носив памперси,бо вставав з-за компу тільки коли короткий бан отримував(для конспірації чи життя агантів таж важливе). І там юрцьо активністю тут не світився.

Offline cynic

• Hero Member
« Reply #45 : Вересня 30, 2026, 03:01:08 03:01 »
Якщо по правді-то там тешня модерація з півроку(коли юльківського модера забрали) трохи запахла "хрущовською відлигою" :smilie5:  Всетаки сидіння в "мордовії" не то саме стало як на "колимі анкла Джо" :smilie5:

Offline Sturmer44

• Ветеран форума
« Reply #46 : Вересня 30, 2026, 03:01:20 03:01 »
Двічі переможниця рейтинговим галасуванням на помийці
"Даписувачька року"

Пише що страшне  :smilie10:

Може зберемо гуманітарну допомогу ?
Тут зараз напевне є хтось з тих хто галасував за її кандидатуру

Ну, как я и предупреждала моего юного адвоката

Мне осталось совсем недолго — скоро мне вынесут приговор, посадят, а в СИЗО меня, как и обещал следователь — убьет наркоманка

Мой юный адвокат все еще верит, что я доживу хотя бы до кассации

Уезжайте подальше от этого беспредела все, кто может — берите пример с тех, кто это уже сделал! А кто не может — хотя бы молчите, как рыбы!

Чем больше вы сделали для Победы, чем более вы невиновны — тем с большей вероятностью вас уничтожат в неповторимом кафкианском стиле!

Цинично, демонстративно, предварительно искалечив и ограбив — потому что могут, потому что им ничего за это не будет

Пусть мой пример будет наукой всем тем, кто все еще питает какие-то иллюзии

Спасайте свою жизнь — она у вас одна!

Забрати в бидла інтернет і право голосу це зберегти йому життя і свободу