незнаю точно,но мені здається там поставили останнім часом якогось адміна з канади або з сша бо всі бани він(верніше вона бо впевнений це жінка) їбашила з самого ранку (часова різниця з північною америкою) і мабуть адміністрація її надала якийсь картбланш і плюс якісь поради кого треба банити і за що,і ця потвора почала безбожно вбивати хфуп і довела його вже до такого стану що там люди більше в банах знаходилися чим на форумі-звістно форум став просідати і юзерів ставало все меньше і меньше-як по мені адміністрація його потехеньку вбивала начебто спецом,а датацентр то вже як по мені повод не подимати те що впало.
Дратуті!

"ФУП уже мьортф, а я іщо нєт!" (майже ©️)
Ця бляцька клоака дуже довго йшла до свого логічного пиздеця. За 2024 рік я отримав 3 стоденних (!) бани - тобто, фактично, майже там і не був. Аж допоки 9 січня 2025-го раптово не отримав довічний бан на рівному місці. Чіста па бєспрєдєлу, ні за що. Я тоді десь 3-4 дні не заходив, а потім зайшов та побачив. Всі минулі гріхи той підоромодер(ша) мені пригадав в анотації до бану - я, мабуть, рекордсмен ФУПу по параметру довжини анотації! Тобто, більш ніж півтора роки я для ФУПу офф.
Не знаю, яка там останнім часом критика влади дозволялася, але зараз настали часи, коли не критикувати цю йобану плісняву вже неможливо навіть найупоротішим. Тому, охоче вірю, що щось там десь про зеленку часом і проскакувало. Логічно, що кісо абідєлось і сказало: а давайте цю "платформу демократії" просто йобнемо к хуям, щоб там більше ніхто нічого не пиздів! Ось і йобнули.
Нічого вічного на світі немає. Таке життя.