Автор Тема: Хочу Яценюка президентом.  (Прочитано 2891 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Astronaut

• Гість
Re: Хочу Яценюка президентом.
« Reply #30 : Травня 04, 2014, 11:42:07 23:42 »
На сьогодні крім нього не бачу жодного достойного діяча.

Извини Радник, но ты дурак. Ты беспросветный дурак. Природа должна таких отбраковывать в естественном отборе. Иначе Украины не будет
Гипа, привет, как там авиация и танковые клинья пока меня не было на Родине? Опять все просрал? :smilie7:

Offline гипофиз

• Hero Member
« Reply #31 : Травня 04, 2014, 11:44:00 23:44 »

Извини Радник, но ты дурак. Ты беспросветный дурак. Природа должна таких отбраковывать в естественном отборе. Иначе Украины не будет
Гипа, привет, как там авиация и танковые клинья пока меня не было на Родине? Опять все просрал? :smilie7:

Иди в жопу, шутничок

Astronaut

• Гість
« Reply #32 : Травня 04, 2014, 11:46:09 23:46 »

Иди в жопу, шутничок
Сынок, не бузи, мне нравится твой дерзкий ум. Научишься справляться с поносом - приходи, я научу тебя обращаться с АК.   :smilie7:

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #33 : Травня 04, 2014, 11:48:07 23:48 »
УВАГА! У БЮТиків паніка!!! Всім зрозуміло, що бублик політичний труп, а бажаючих бути біля корита ой як багато! Тому починають крутити кролика. Кролик про це знає і тому хоче обмежити у правах свого політичного конкурента пороха.

Offline UMC

• Hero Member
  • ~зв'язковий~
« Reply #34 : Травня 04, 2014, 11:50:41 23:50 »

Після Пороха може. Хай підросте. Крім того, повноважень мало в преза щоб щось робити, а прем'єр якраз. Якби тільки не зняли

Astronaut

• Гість
« Reply #35 : Травня 04, 2014, 11:51:02 23:51 »
УВАГА! У БЮТиків паніка!!! Всім зрозуміло, що бублик політичний труп, а бажаючих бути біля корита ой як багато! Тому починають крутити кролика. Кролик про це знає і тому хоче обмежити у правах свого політичного конкурента пороха.
Да ти шо? Капслок виключи? Да? Там стратегов нет.

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #36 : Травня 04, 2014, 11:53:32 23:53 »
Да ти шо? Капслок виключи? Да? Там стратегов нет.

Вибачте. Думав, що мої думки дійшли до чогось такого важливого  :idea: А виявилося, що це і так всім зрозуміло