Тому то, коли я бачив як штурмують ОДА і СБУ в центральній Україні, я розумів, що це не вірний крок, бо він веде до знищення інститутів влади, до розгардіяшу, що ми зараз і спостерігаємо.
Частково згідний, але тут є одна серйозна різниця - при цьому ніхто україннський прапор не знімав. тобто йшлося про зміну влади, а не про зміну кордонів, чи територіального устрою. Як на мене це дуже важливо
Як для вас, а як для них - ні. Ви що, маєте якісь переваги перед ними? Ви вважали, що маєте право порушувати законодавство штурмуючи адмінбудинки і і вони тепер так вважають. Але ж, знову, вони не зобов"язані робити все абсолютно як ви і керуватись аналогічними мотивами.
От скажіть, якщо вони із прийдуть у Львівську обл., а люди вийдуть проти бойової техніки без зброї, їх також за це потрібно буде називати бидлом?
А вони не прийдуть, просто побояться. Я ж кажу, діло в масовій підтримці - раз, в бажанні бути частиною України - два. В нас це є і було, в них цього немає. Грубо кажучи, тут воюють українці проти тих, хто проти українців, все просто. Ми занадто ускладнюємо
Про підтримку майдану - це опитування, які проводились в той час, про підтримку сепаратистів - опитування, які проводяться зараз. Та і просто здоровий глузд підказує. Жодна нормальна людина з Донбасу їх не буде підтримувати, бачачи, що вони собою представляють
Далі - галичани не хочуть, щоб решта українців були такими, як вони, бо тоді втрачається суть різноманіття. Це дурниці, ви говорите штампами совкової пропагандти. Та і взагалі, галичани зараз фактично всі сидять вдома, а воюють переважно східняки з сепаратистами.
Про легітимність попередньої влади і чекання до наступних виборів вже обговорено мільйон разів, якщо ви ще досі не зрозуміли, то нема про що говорити
І так, твердження є таки очевидним, а стосовно проходу рос. армії - так вона так само пройшла через західну Україну в 40-х роках. хоча проти неї тут велись партизанські бої, а населення досі ненавидить. Тому даний аргумент не може бути прийнятним