Автор Тема: Говорив з двоюрідним братом з села під Донецьком  (Прочитано 4348 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline shurup

• Full Member
  • Стать: Чоловіча
Щойно говорив з двоюрідним братом з села під Донецьком по телефону. Я просто шокований. Говорить, що багато людей ходили на так званий референдум, голосували "Так".  "Правдиву" інформацію черпає  з ефірного ТБ, де замість відключених УТ-1  та  ІНТЕР транслюється канал новин росія 24. Наслухався від нього такого гівна, що переповідати не буду - огидно. Та хто ж там контролює єфір, блядь !!!   :smilie9:
«Только две вещи бесконечны - Вселенная и человеческая глупость,
хотя насчёт Вселенной я не уверен».
А.Эйнштейн.

Offline salvador dali

• Hero Member
Ничего удивительного там таких большинство. Зомби

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
Я для себе в цій ситуації знайшла і позитив.
Згинула моя упевненість, що Донбас - проукраїнський, що там хоча б 75% українців (не по національності, а по духу).
Десь навіть і страшно, ми 23 роки жили в одній країні з людьми, які ненавидять українство, лише чекають, що Україна їм щось повинна дати. З людьми, які назиівають своїх віськових окупантами.
От де ще, в якій країні таке можливо?.. :smilie2:
Час ілюзій минув, теперішні події чітко показують, хто є хто.
P.S. І це на противагу Одеситам, повага до яких збільшилась в геометричній прогресіїї.

Offline Квітка

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
  • Там де зустрічаються два океани
Что с Донбассом.

«Донбасс порожняк не гонит!». Ой, ребята, ещё какой вы сейчас гоните порожняк!

«Донбасс не поставить на колени!». Ой, ребята, ещё как вы сейчас стоите на коленях, и не знаете к кому ползти на корячках!

И вот что я вам скажу.

У вас нет выхода, дорогие мои донецкие друзья, как только перестать гнать порожняк, а становиться людьми. Гоните к чёртовой матери этого Ахметова, который начхал на вас, избавляйтесь от этих идиотских сепаратистов, вылазьте из своих нор и идите защищать свою жизнь. Свою работу. Своих детей, чтобы у них было будущее на своей земле.

Потому что такой жизни, какая у вас сейчас, вы недостойны, а другую вам никто не подарит. Ни из Киева, ни из Москвы. Пришло ваше время освободиться от местных рабовладельцев.

Вставайте с колен, берите свои каски, тормозки, и вперед – на вашего дракона. Он у вас там, он устроился с вами рядом и вас гнобит, всё у вас забирая. Разве вам не стыдно, что горстка диверсантов, которые захватили ваши умы и улицы, и дальше будет водить вас за нос?

Но знайте, никто вас на аркане тянуть к себе не будет. Ни Украина, ни Россия. Потому что никто не хочет проливать кровь за вас, а потом ещё оправдываться. Вы теперь сами отвечаете за свою жизнь, а все остальные могут вам только помочь. Но помочь лишь в достойном, гордом и светлом деле.

Так покажите, на что вы способны.

Весь мир вас поддержит в вашей гордой борьбе за лучшую и чистую жизнь. Весь мир смотрит на то, что у вас происходит и ждёт от вас героизма. Чтобы и Славянск, и Мариуполь, и Донецк, и Луганск, вошли в историю как города героические, а не позорные.

Мы желаем вам преодолеть все невзгоды, и встать на ту дорогу, которая ведет «к храму».

(Владимир Спиваковский; ФБ)

Offline pirat

• Sr. Member
Это прямой результат проигрыша в информационной войне. По этой причине террористы захватывали телевышки.
А наши ничего не делали, чтобы противостоять оголтелой пропаганде.

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
бют це не наші - це їхні

Offline cdecdc Put

• Ветеран форума
Та тут до донецка до хрена и то такие экземпляры попадаются -визжат что Путин спас нас от натовского сапога.Сколько раз говорил:все дело в языке.Ну впадлу смотреть русскоязычным украинские каналы.Украинский они ненавидят из-за произношения и не всегда смысл улавливают.Так как для них тупой альтернативы кроме киселя нет-получи результат.Нам нужен свой русскоязычный канал для зрителей-амеб.Только тогда мы сможем хоть как-то повоевать.
Модер,всем вышесказанным можешь пренебречь.Пеця халосый.

Offline polemistes

• Hero Member
бют це не наші - це їхні

Канєшно: Їм що, важко було за місяць створити кіностудії, студії звукозапису, дати освіту режисерам, акторам, журналістам; створити сотню-другу фільмів, теле-серіалів. Випустити тисячу-другу книжок українських, створити сотню-другу українських газет і журналів...

Вороги України - б/п  :smilie9:

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
Та тут до донецка до хрена и то такие экземпляры попадаются -визжат что Путин спас нас от натовского сапога.Сколько раз говорил:все дело в языке.Ну впадлу смотреть русскоязычным украинские каналы.Украинский они ненавидят из-за произношения и не всегда смысл улавливают.Так как для них тупой альтернативы кроме киселя нет-получи результат.Нам нужен свой русскоязычный канал для зрителей-амеб.Только тогда мы сможем хоть как-то повоевать.

Нє, ну звісно, той же Шустер - україномовний. Всі серіали на наших каналах - україномовні.
Щось ви не те говорите... :shuffle:

Offline cdecdc Put

• Ветеран форума

Нє, ну звісно, той же Шустер - україномовний. Всі серіали на наших каналах - україномовні.
Причем здесь вообще сериалы?Шустер росийскомовный но гости в студии украинскомовные поэтому гопота его и не смотрит.

Offline polemistes

• Hero Member

Причем здесь вообще сериалы?Шустер росийскомовный но гости в студии украинскомовные поэтому гопота его и не смотрит.
Тобто та публіка українців навіть бачити не хоче? То на біса нам такі співгромадяни?

Offline cdecdc Put

• Ветеран форума

Тобто та публіка українців навіть бачити не хоче? То на біса нам такі співгромадяни?
Не то шо бачыты не хоче а просто ненавидит.

Offline shurup

• Full Member
Цитувати
«Донбасс не поставить на колени!». Ой, ребята, ещё как вы сейчас стоите на коленях, и не знаете к кому ползти на корячках!
Здається він ось-ось стане раком (задом в сторону раші, звичайно) :Ganba:
А.Эйнштейн.

Offline otaman

• Hero Member
  • Збирач мінусів
влючили наверно еще зомбогенераторы - выжигатели мозгов, одно ТВ не может сделать на 100% зомби

Offline Taras.ua

• Ветеран форума
Час ілюзій минув, теперішні події чітко показують, хто є хто.
P.S. І це на противагу Одеситам, повага до яких збільшилась в геометричній прогресіїї.

Якщо здадуть домбас, через пару місяців ви точно таке ж писати будете і про Одесу з Харковом. Це слідуюча хвиля окупації буде.
З такими же розкладами, телебачення, істерія, гопніки. І під оплески ще не захопленої частини України, Одеса піде в рашкостан. І так далі, аж до збруча, або і польського кордону.

Згадайте свої думки про крим. Така ж фігня була. Там мудакі нехай валять, материкова Україна тепер заживе.

Зараз черга  луганська з донецьком....

Offline Fox

• Обмежений доступ
  • Hero Member
  • *
Так как для них тупой альтернативы кроме киселя нет-получи результат.Нам нужен свой русскоязычный канал для зрителей-амеб.Только тогда мы сможем хоть как-то повоевать.

Правильно но мало,одним каналом не обойдешься,здесь должна работать целая программа по пропаганде с множеством каналов и учитывая менталитет,а еще придется учитывать пропаганду из росии,ее никто не отменял.
И все это на годы,свернутые набекрень мозги трудно вправить.
Бывалый и Бугага - брехуны!

Offline shurup

• Full Member
Продовжу далі цю тему.
 На цей раз дзвонив брат. Сказати, що розмовою я був шокований – це майже не сказати нічого. Майже ніякі аргументи на нього не діють. В них є можливість дивитися «1+1» та «5 канал», але мабуть через вплив іншого «вата-тв»  та багаторічного зомбування-накручування, що «рассєя наше всьо» - об’єктивно інформація з українських каналів не сприймається.

Ось з якими думками-переконаннями живе населення близьких сіл від Донецька:
1.   Україна напала на Донбас.
2.   Район аеропорту - дуже зручна позиція для обстрілу всього міста українськими військовими.
3.   В російських гумконвоях поставляються харчі, будматеріали, плівка, кабель, електротрансформатори.
4.   Газ на територію лнр-днр відключила Україна у варварський спосіб: з гідравлічних задвижок була злита рідина, а самі елементи гідравлічної системи були максимально демонтовані і вивезені.
5.   На даний час газ їм постачає росія по двух раніше законсервованих газопроводах, тиск газу менший, але ще в межах норми.
6.   На Майдані стояли і загинули бомжі. Їх зі спини розстрілювали свої ж.
7.   Донбас хотів децентралізацію влади, але Україна не дала цього зробити.
8.   Дуже багато хлопців, які не так давно повернулися зі служби у війську пішли в ополченці. Також багато мужиків ( особливо з сусіднього села ) теж пішли в ополченці – бо роботи іншої немає. 
9.   З ними воюють іноземні вояки, в тому числі поляки, італійці, є навіть негри.
10.   На Сумщині теж скоро почнеться таке ж як і в них.
11.   Всі ми українці зомбовані 25-м кадром і не розуміємо насправді все, що там відбувається.

Ну та досить. Набридло цитувати  всю ту маячню – самому огидно. Рашистська пропагандистська машина добре постаралася за 23 роки.
Я навіть не уявляю, як можна вичистити в них цю вату з мізків? 

А.Эйнштейн.

Offline cheshuntt

• Ветеран форума
  • Рептилоїд
Для чого Ви  з тим дебілоїдом спілкуєтесь ? який він Вам двоюрідний брат , він вже давно помер .
Дайте можливість мертвим хоронити своїх мерців .
Карма безжалісна до довбойобів ( с) alejandro ФУП

Offline shurup

• Full Member
За останній рік спілкувався разів 4-5. Політику в розмові з ним стараюсь не зачіпати (ну як говорять: не наймай гівно щоб  дужче не воняло) , це його щось сьогодні понесло. А так на всі інші теми спілкуватися можна - абсолютно адекватний. Хоча правди ніде діти - вся рідня, включно з моїми батьками вже встигла з ним пересваритися. Це я ще один так довго тримався, але не втерпів сьогодні і процес потроху пішов.  :smilie5:
А.Эйнштейн.

Offline free UA

• Ветеран форума
Сколько раз говорил:все дело в языке.Ну впадлу смотреть русскоязычным украинские каналы.Украинский они ненавидят из-за произношения и не всегда смысл улавливают.Так как для них тупой альтернативы кроме киселя нет-получи результат.Нам нужен свой русскоязычный канал для зрителей-амеб.Только тогда мы сможем хоть как-то повоевать.

я не знаю в чем проблема. Но уверен – язык это небольше чем повод.
Только повод. Не было бы языковой "проблемы" придумали бы другую.
Я НЕ ВРЮ, что у жителей донбасса есть проблемы с пониманием языка. НЕ ВЕРЮ.

Я сам первую часть своей жизни (не один десяток лет) прожил за 10 000 км от UA, никаких украинских школ и украиномовного ТВ в помине не знал.
А потом еще не один десяток лет в русскоязычной среде на Востоке Украины, а сейчас хоть и в Киеве, но повально в русско-говорящем окружении. Да из-за этого у меня возможно есть  проблемы с произношением и написанием. Но никогда не было и малейших проблем с пониманием. Спроси меня через 10 минут "на який мові я розмовляв з тобою" – я даже не сразу соориентируюсь и возможно не смогу ответить, потому что не замечаю разницы, без разницы какой язык я читаю/слышу.

Все дело в навязанной с раши люмпенам ненависти, местном менталитете, и стадном инстинкте..

Но в последнее время – это однозначно работа ТВ..

Просто было такое – еще до всех нынешних событий отслеживал метаморфозы за некоторыми знакомыми (в целом вполне адекватными), но присевшими на Раша ТВ.  были моменты которые просто шокировали.
То есть я видел как человек постепенно теряет адекватность. Реально.
Слава богу в том случае – чел таки выкарабкался (благодаря интеллекту), и опять стал ментально украинцем. Не всем так везет  :smilie2:

Offline cheshuntt

• Ветеран форума
  • Рептилоїд
За останній рік спілкувався разів 4-5. Політику в розмові з ним стараюсь не зачіпати (ну як говорять: не наймай гівно щоб  дужче не воняло) , це його щось сьогодні понесло. А так на всі інші теми спілкуватися можна - абсолютно адекватний. Хоча правди ніде діти - вся рідня, включно з моїми батьками вже встигла з ним пересваритися. Це я ще один так довго тримався, але не втерпів сьогодні і процес потроху пішов.  :smilie5:

Я дивуюсь Вашій витримці . Я за " ну еще не ясно кто сбіл " Боінг " тут нужно разобраться " сказав : " так все зрозуміло , нахуй з пляжу " . Всі ці дурнуваті родичі зайве навантаження на нервову систему . Цінність в спілкуванні з людьми полягає в позитивному взаємообмінові емоціями . Вислуховувати в рижимі " прийом" іраціональний треш - шкідливо для шкіри обличча .

Offline Tech

• Hero Member
имхо. Все зависит от воспитания в детстве, в период 5-6 лет, что заложили то на всю жизнь, перевоспитывать поздно.

Offline cheshuntt

• Ветеран форума
  • Рептилоїд
Ну ще можу додати , що мої донбаські родичі ( Артемівськ , Нікітовка ,Константинівка ) виявились нормальними . А от одна з Полтави ( яка навіть російською мовою толком не володіє ) - повна вата і відправлена в бан .

Offline shurup

• Full Member
Цитувати
Я дивуюсь Вашій витримці . Я за " ну еще не ясно кто сбіл " Боінг " тут нужно разобраться " сказав : " так все зрозуміло , нахуй з пляжу " . Всі ці дурнуваті родичі зайве навантаження на нервову систему . Цінність в спілкуванні з людьми полягає в позитивному взаємообмінові емоціями . Вислуховувати в рижимі " прийом" іраціональний треш - шкідливо для шкіри обличча .
Так, маю велике терпіння, але на жаль вже усвідомив, що ціною власного здоров’я.
Цитувати
имхо. Все зависит от воспитания в детстве, в период 5-6 лет, что заложили то на всю жизнь, перевоспитывать поздно.
мабуть дійсно це так

P.S. за "Боінг" ні разу не говорили, а вислуховував кілька раз його лише з надією, що може в них там щось змінилось в їхньому розумінні ситуації. Але на жаль всі мої сподівання кожен раз виявлялись марними.
А.Эйнштейн.

Offline Куркуль

• Hero Member
Так ну и хуй с ними

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Камінці чудові, різнокольорові
На заяви типу 1-ої - Україна напала на Донбас - відпвідь має бути одна - Донбас - це Україна. Завжди був, є і буде. Сама на  себе Україна напасти не може і безлад терпіти не збирається.

Offline free UA

• Ветеран форума
На заяви типу 1-ої - Україна напала на Донбас - відпвідь має бути одна - Донбас - це Україна. Завжди був, є і буде. Сама на  себе Україна напасти не може і безлад терпіти не збирається.

не катит
это если с адекватами общатся

а там ответ будет простым – "Дамбас никогда не был украинским. Украина появилась пять лет назад итд и прочий критинический мусор какой им надрыстали в сортир с названием черепная коробка"

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Камінці чудові, різнокольорові

не катит

а там ответ будет простым – "Дамбас никогда не был украинским. Украина появилась пять лет назад итд и прочий критинический мусор какой им надрыстали в сортир с названием черепная коробка"

Та катить - вони завжди були в складі України і добре про це знають. В мене самої далекі родичі живуть в Лугандії, то не заперечують цей факт.

Offline Askold

• Ветеран форума

Не болтайте єрундою.
Інформациї доступної російською мовою в нас завжди було значно більше ніж українською.
Так що хто хотів міг вільно отримати і новини і фіг знає що.
Тим більше що і на інтері і на плюсах щодня були випуски новин російською мовою.
Але як відомо, скільки вовка не корми...

Offline free UA

• Ветеран форума

не катит

Та катить - вони завжди були в складі України і добре про це знають. В мене самої далекі родичі живуть в Лугандії, то не заперечують цей факт.

в мене теж
но там другая крайность
канючат "Украина нас ненавидит теперь, каму ваш майдан был нужен. Все было тихо и спокойно а теперь мы никому не нужны, по нам стреляют, нас хотят уничтожить, где наши пенсии. это всё ваш порошенко турчинов тягны бок, они тоже крадут олигархи зачем это все было нада" итд вобщем стандартный набор

спокойно общаться и что-то доказывать – нереально вообще сразу психоз истерики начинаются + стандартные лайфньюсовские штампы