Євген КарасьКрасноармійськ зайняли українські патріоти. Я знаю на відео одного з їхніх командирів. Це людина, що на Майдані прожила практично всю революцію. Був у безлічі боїв.
Що зараз робить міліція? Вона намагається під шумок війни ліквідувати черговий підрозділ українських патріотів. Ці хлопці поїхали на війну самі. Без воєнкомату і призиву. Самі тренувалися. Самі готувалися. Потім записалися до волонтерів, коли був оголошений набір. І ось нині їм мусора намагаються ударити в спину.
Чому вони відкрили вогонь абсолютно очевидно. Вчора в Маріуполі абсолютно правильно частини ВВ і українських батальйонів стріляли по ногам, коли натовп з провокаторами з пістолетами ліз до солдатів. Нині так само дуже довго і коректно бійці підрозділу в Красноармійську говорили з жителями. Але коли якесь п'яне мурло полізло на бійця штовхатися - абсолютно нормально як для воєнної ситуації - зробили постріл по ногах.
Чому у бійців немає травматичної зброї? МУСОРСЬКІ СУКИ, ВИ ЗДАЛИ ЗА БАБКИ СЕПАРАТИСТАМ КАМУФЛЯЖ 95-ї БРИГАДИ ДЕСАНТИНКІВ! КАМАЗ ЗДАЛИ МУСОРА. МУСОРА ЦЕ ЗНАЮТЬ, Я ЦЕ ЗНАЮ, ДЕСАНТНИКИ ЦЕ ЗНАЮТЬ. А НИНІ ВИ НЕ СПРАВУ ПОРУШУЙТЕ ПРОТИ УКРАЇНСЬКИХ СОЛДАТІВ, БЛЯДІ, А ПІДНІМІТЬ СВОЇ СРАКИ ТА ПРИШЛІТЬ З ВАШИХ СКЛАДІВ І ПЕРЕДАЙТЕ ТРАВМАТИЧНУ ЗБРОЮ! ДАЙТЕ НАЦГВАРДІЇ, ДАЙТЕ БАТАЛЬЙОНАМ ЩО БОРОНЯТЬ СХІД, СУКИ.
Українським солдатам не треба ваші мусорські бойові дробовики. Навіть на війні наші СОЛДАТИ до кінця тримаються і лише в крайній ситуації вимушені стріляти ЛИШЕ по ногах. Так передайте ж курви ментівські їм резинові кулі!
Ось єдина причина чому там тяжко поранили жителя. Бійці виконали постріл по ногах, але можливо був рикошет. Щоправда поки що я бачив лише якийсь дивний колаж, де когось застрелили зі спини і буцімто це убитий в Червоноармійську жодних доказів немає.
Коротше МЄНТИ намагаються вкотре підставити БОЙОВИЙ підрозділ, що РИЗИКУЄ НА ФРОНТІ. НЕ ДОПУСТІТЬ ЦЬОГО. Це ніякі к бісу не осетини. Це наші українці. А не тилові мусорські щурі.
Я РІДКО ЦЕ ПРОШУ - _РЕПОСТ_ БУДЬ-ЛАСКА!
ІНФОРМАЦІЙНА АТАКА МУСОРІВ запланована вже завтра губити честь наших солдатів!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=682089841861668&set=a.129239767146681.24636.100001819749003&type=1