Автор Тема: Как же захетала эта пенсионерская совковая мразь.  (Прочитано 5204 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Бацилла

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • м. Лісабон
Но эти орки, к сожалению, наши родители и гранд-родители. Что с ними делать? ССориться, разрывать отношения. А когда дети начинают выступать за СССР, что тогда делать?

лично мы эту тему старательно заминаем (т.к. бесполезно) и никогда не начинаем первыми.
а детям надо в голову давать, пока моск не отсырел

Offline Старина Z

• Ветеран форума
Слушайте, пенсия сейчас объективно не может быть большой в общей массе.
Процент пенсионеров очень большой, а экономика - в довольно плачевном состоянии.

Весь популизм последних лет, заключающийся в повышении социальных стандартов, был мыльным пузырем, который держался за счет кредитов.
Поэтому можно сколько угодно сокрушаться по поводу мизерных пенсий, но это - объективная реальность. Вырасти пенсии могут только при укреплении экономики.
Сейчас пенсионерам нужно выжить. У кого-то есть дети, которые  могут помочь, другие могут оформить субсидию от государства.
Переехать из города в село, как тут предлагали, в пожилом возрасте очень тяжело.
Объективно говоря, все равно сейчас пенсионерам живется лучше, чем в середине 90-х.

Думаю, что крест советских пенсионеров нам придется нести до их ухода в мир иной. Верхний возрастной ценз голосования или лишение права голоса тех, кто живет на пенсии/пособия, сейчас малореальны. Хотя в реальной жизни решения в семье принимают те, кто зарабатывают, и это воспринимается в порядке вещей.

Offline MakYury

• Hero Member
а якого х...я, сидіти з 1200 грн пенсії в місті?
квартиру продати і прикупити хатку в селі, кілометрів за 30-50 від обласного, чи 15-20 районного центру, залишок на депозит і все.
Двокімнатна хрущовка в Донецьку скільки? В самому жахливому районі? А не в самому жахливому?

Будинок можна купит за 15-20 тисяч у.о. в дуже непоганому місці.

в селі медицини немає взагалі. В 60 років це актуально. Яка різниця, в якій хаті сидіти і жити на 1200 грн, міській чи сільській, якщо нема здоровя іти на городі робити, особливо, якщо все життя за столом папери перекладав. В селі жити важче у побутовому плані, якщо звик до міських вигод (вода, каналізація, газ, центральне опалення). Це все добре казати про дауншифтінг, коли тобі біля 40 і ти у розквіті сил. А коли 7-й десяток, то такі фортелі робити важко.

а що, вона є в містах?
бачу на прикладах, що гармонійне життя різко зменшує потребу в медицині...
понад 90% хвороб є психосоматичними, тобто спокій та гармонія важливіші за ліки...

Offline PamTam

• Ветеран форума
а якого х...я, сидіти з 1200 грн пенсії в місті?
квартиру продати і прикупити хатку в селі, кілометрів за 30-50 від обласного, чи 15-20 районного центру, залишок на депозит і все.
Двокімнатна хрущовка в Донецьку скільки? В самому жахливому районі? А не в самому жахливому?

Будинок можна купит за 15-20 тисяч у.о. в дуже непоганому місці.

в селі медицини немає взагалі. В 60 років це актуально. Яка різниця, в якій хаті сидіти і жити на 1200 грн, міській чи сільській, якщо нема здоровя іти на городі робити, особливо, якщо все життя за столом папери перекладав. В селі жити важче у побутовому плані, якщо звик до міських вигод (вода, каналізація, газ, центральне опалення). Це все добре казати про дауншифтінг, коли тобі біля 40 і ти у розквіті сил. А коли 7-й десяток, то такі фортелі робити важко.

а що, вона є в містах?
бачу на прикладах, що гармонійне життя різко зменшує потребу в медицині...
понад 90% хвороб є психосоматичними, тобто спокій та гармонія важливіші за ліки...

залежно з чим порІвнювати. Якщо з Ізраїлем - то повна жопа. Якщо з нашим селом - так і вижити можна. Маю багато прикладів, коли у невеликих містах (30-50 тис) витягували інфарктників та інсультників і тільки завдяки тому, що приїхала швидка, поклали у кардіологію чи неврологію, відразу почали лікування. Там лік йде на години. У селі ці люди би просто померли, бо участковий лікар, навіть якщо він там є, лікувати інсульт не вміє і відповідних ліків не має.

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
це залежить від людини, в мене мама теж отримує десь 1200, але настільки адекватно сприймає ситуацію що я сам в шоці, і це в 82 роки.
Є тарілка і всі російські канали, але пропаганда на неї не діє.

+ 100000
Серед своїх знайомих не знаю жодного пенсіонера, який би підтримував колорадів. Навіть дядька-фронтовик, якому 92 роки та його дружина - 75 років - палки прихильники Незалежної. А от серед молоді та середнього віку того бидла валом.

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
в мене батьки пенсіонери, ми з братом допомагаєм їм трішки, вони за півроку назбирали на новий котел вартістю 1000 евро
Умами пенсія 1317 грн у батька 1290, так і мама ще працює вихователем зарплата 2500, власна хата комуналка по лічильниках набігає не кисло, так от любі мої - правильне виховання - це все!!! Моя прабабуся сказала моєму татові якщо він вступить до комунізму то прокляне його. Батько комуністом не став)))
Бугага, сергіньо, аматорка, фінлі, реєма, світ, Бувалий- ольгінські тролі- які спалились на дрібниці. читаючи цих дятлів, цитуючи них ви цілуєте дупу путіна