Автор Тема: Студенти: Поплавський в своїх готелях переховує сепаратистів  (Прочитано 1785 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline SVD

• Sr. Member
Схоже співаючий ректор лише на камеру такий щирий патріот України, а на ділі працює як і працював на команду Януковича та хоче далі закріпитись в політиці.

Саме такий висновок можна зробити читаючи пости на фб від його студентів.

Прошу вас написати про зрадника України М.М.Попласького

я студент КНУКіМ,і мені бридко від того що мій ректор крадій,зрадник і боягуз!ця людина крала гроші з університету і будувала собі ресторани,розширювала бізнес!він мав велику повагу від студентів,але в тому році все змінилося,він спочатку купив вибори в Черкассах(залучав студентів для агітаціі)і все було за підтримки Партії Регіонів!коли почався Майдан він сказав "кого побачу на Майдані вижену з університету"Потім 16 січня він голосував за антилюдські закони(на його руках кров загиблих)а сьогодні я дізнався що він примусово примушує викладачів нашого університету болотуватися в КиївРаду!примусово!!!і студентів теж примушує вести агітаційну роботу!(напевно хоче закріпитися в політиці)

За не офіційною інформацією в Одессі в його готельно-ресторанних комплексах проживають сепаратисти!таких як в КНУКіМ дуже багато,але ми не можемо об"єднатися і скинути Поплавського...всі бояться що їх не підтримають,і нічого не вийде і їх виженуть з університета!не можу вже терпіти як цей "індик" шикує і їздить на своїх Мерсах...після того як зрадив Україну,народ,студентів...на його руках кров "Небесної сотні".

По материалам: politic

Offline Полярная лисичка

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
Так Поплавского ведь не трудно поймать и допросить :bx:

Offline cdecdc Put

• Ветеран форума
Украину во все века губило предательство и предатели.И вы заметьте даже сейчас у нас предательство не считается пороком а чем-то обыденным.Рано или поздно нужно с этим заканчивать.
Модер,всем вышесказанным можешь пренебречь.Пеця халосый.

Offline cdecdc Put

• Ветеран форума
Попробуй его допросить если он депутат.За такие вещи прямо на лекции яйца нужно отрывать.
Модер,всем вышесказанным можешь пренебречь.Пеця халосый.

Offline Полярная лисичка

• Hero Member
Попробуй его допросить если он депутат.За такие вещи прямо на лекции яйца нужно отрывать.

Царева ведь ловили

Offline SVD

• Sr. Member
Якщо у нас СБУ працює, а воно сподіваюся зараз працює, то після виборів, цього жирного кабана поведуть на забій, на сало

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Вже можна. Якщо е згода ВР, то в.о. Ген. прокурора мае право почати "справу" що до Поплавського.
Якщо у нас СБУ працює, а воно сподіваюся зараз працює, то після виборів, цього жирного кабана поведуть на забій, на сало
СБУ Поплавським займатися не буде. Хай вже Ген. прокуратура щось "капае" на цього спiвучого ректора, який вмiв "знаходити" грошi на свiй КНУКIМ. Однак спочатку довести факт "зради", аби не було так, що ображний студент вирiшив таким чiном помститися саме М.М.  :Ganba: