Автор Тема: обана, пошла жара блять  (Прочитано 25603 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline div

• Ветеран форума
Re: обана, пошла жара блять
« Reply #180 : Травня 14, 2014, 04:25:54 16:25 »
я вважаю що цей ромулюс заробив на бан своєю явною антиукраїнською пропагандою - будем звати Дрейк до цього троля ?

Я против

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
« Reply #181 : Травня 14, 2014, 04:27:53 16:27 »
ок - проти так проти ))

Offline romulus

• Hero Member
« Reply #182 : Травня 14, 2014, 04:28:21 16:28 »
я вважаю що цей ромулюс заробив на бан своєю явною антиукраїнською пропагандою - будем звати Дрейк до цього троля ?
danke schön, ich bin in der Tat ein nazi-judo-russo-Nachrichtenoffizier unter Tarnung und berichte direkt zu XU..LO jeden  abend!
ich muss sterben!

Offline dark_wing

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #183 : Травня 14, 2014, 04:35:42 16:35 »
Это и были ВВ-ники.
И мы обсуждаем ранение в ногу, а не убийство.

Даже ранение в ногу. Резиновой пулей можно не в асфальт стрелять с рикошетом, а в наиболее активных. Избирательно. И дед бы рикошет не получил.

А чем этот дед был лучше других?
Там все примерно одинаковые были.
Тот, кто предпочитает позор войне, получит и позор и войну одновременно

Offline Rambler

• Sr. Member
« Reply #184 : Травня 14, 2014, 05:01:01 17:01 »
Та достали вже тим полоумним дідом. Стара людина, що веде себе, як дебільний гопник, не варта ніякого співчуття. Схоже, що він прожив своє життя придурком і як придурок його міг закінчити (може й закінчив). Даремно коптив небо.
Крім того, чогось забуваємо дуже важливий момент, і у цьому, і в інших подібних випадках. Якби отакий дєд, чи люба пересічна людина, йшли слідом за озброєними злочинцями, ворогами держави і суспільства, і якось намагались їм перешкодити, то це було б нерозумно, але зрозуміло й навіть викликало б повагу. Але ж тут навпаки - вони перешкоджають тим, хто рятує державу і допомагають, співчувають тим, хто її руйнує, хто є ворогом України. Розумієте різницю? "Мученики", пля, за неправе діло, за кривду.
Яке, в біса, тут може бути співчуття?

Offline Blackout

• Sr. Member
« Reply #185 : Травня 14, 2014, 05:08:47 17:08 »
romulus - Вы им ничего не докажете. Мы на работе возмущались когда женщину в Хмельницком возле СБУ подстрелили, а одна заявила: "Чего вы ее жалеете, она же по собственной воле туда пришла!". Похоже оппоненты в этом споре из той же категории людей... К сожалению, что с той, что с той стороны хватает неадекватов. Если, не дай Бог, начнется настоящая война, эти люди будут первыми, кто пересмотрит свои взгляды на убийства людей.

Ви і справді не розумієте різниці ? Чого хотіла(вимагала) женщіна ,а чого сепаратори і їх живий щит? А умови в яких це відбувалось ? Це що тролінг-лайт?
Ніхто тут не закликає поливати чергами узкомірний натовп , але поки хоча б тиждень не буде жорсткої реакції з боку військових до найбільш ретівих неадекватів ,то це буде означати для нас всіх ,що України як незалежної держави нема як мінімум на цих територіях. 

Offline Blackout

• Sr. Member
« Reply #186 : Травня 14, 2014, 05:12:30 17:12 »
romulus - Вы им ничего не докажете. Мы на работе возмущались когда женщину в Хмельницком возле СБУ подстрелили, а одна заявила: "Чего вы ее жалеете, она же по собственной воле туда пришла!". Похоже оппоненты в этом споре из той же категории людей... К сожалению, что с той, что с той стороны хватает неадекватов. Если, не дай Бог, начнется настоящая война, эти люди будут первыми, кто пересмотрит свои взгляды на убийства людей.

Бл*дь та настоящая война вже йде!
Громадянсьуа війна, локалізована в олднлму регіоні, де іншу сторону пілтримує Росія. Тобто війна Роосіі проти украіни руками лугандонських  орків, ватніків, колорадів і бандитів
Куди далі?
Що вам ще треба, щоб ядернимии бомбами кидалися?

Ага, а с той стороны во время майдана говорили по войну Америки против Украины, бендер, фашистов , европидарасов и бомжей. Чем ты от них сейчас отличаешься?

Тим що не було ніякої війни проти України- Америки ,бендер,фашистоф ,за бомжів не знаю.

Offline Blackout

• Sr. Member
« Reply #187 : Травня 14, 2014, 05:17:37 17:17 »
Ладно, я выхожу из этого бесполезного спора.
:smiley24:

Offline Blackout

• Sr. Member
« Reply #188 : Травня 14, 2014, 05:23:12 17:23 »

не треба цього робити
адекватність - це те, чого в нашій культурі завжди не в истачає
і що дуже часто ставало причиною поразок українських проектів

О це вже серйозний тролінг вищий пілотаж , учіться .
Це нам українцям? в нашій культурі ? не вистачає?  ... адекватності ? до кого до москалів загарбників ? до їх узкаваміра ? гм..
Ви знаєте, дійсно не вистачає . Он як розповзлись калоради.
Не бажаєте до однодумця приєднатися?

Offline UnionJack

• Hero Member
  • я T.Blair. з ФУПу
« Reply #189 : Травня 14, 2014, 05:32:50 17:32 »

не треба цього робити
адекватність - це те, чого в нашій культурі завжди не в истачає
і що дуже часто ставало причиною поразок українських проектів

О це вже серйозний тролінг вищий пілотаж , учіться .
Це нам українцям? в нашій культурі ? не вистачає?  ... адекватності ? до кого до москалів загарбників ? до їх узкаваміра ? гм..
Ви знаєте, дійсно не вистачає . Он як розповзлись калоради.

та вже йому про цю "адекватність" висловили - на 5 сторінці
не зрозуміти чи то дійсно троль і прикалується

Offline romulus

• Hero Member
« Reply #190 : Травня 14, 2014, 05:56:52 17:56 »
повторюю, коли ще хто не втикнув
стрільба в бік беззбройної юрби, хай кричить що хоче, і буде як завгодно ворожою, кваліфікується як неадекватність
ІМХО

я нікого не тролю і не збираюсь
якщо ви так вважаєте, вибачте, буду намагатись звести свої дописи до мінімуму

Offline UnionJack

• Hero Member
  • я T.Blair. з ФУПу
« Reply #191 : Травня 14, 2014, 06:03:00 18:03 »
стрільба в бік беззбройної юрби, хай кричить що хоче, і буде як завгодно ворожою, кваліфікується як неадекватність
ІМХО

агресивна юрба за спиною в будь-який момент може стати ворожою, кидати каміння чи дошки. Та і невідомо що в них в кишенях. Це небезпека яка відволікє солдатів від спостереження за фронтальною територією.

це так як собака "та вона не кусається" а потім раз перемкнуло і почала кусати
Тому стріляти можн і треба . Але бажано гумовими кулями. Газ, гранати шумо-світлові.

в ідеалі ІМХО при набл. укр. військ місцеві мають в жаху ставати рачки і лізти в найбл. кущі, щоб їх випадково не пристрелили за необорежний рух.
Етлоном для дій укр. військ має стати сучасна Росія в Чечні. Нічого вигадувати не треба. Нвш ворог дає нам до рук досвід завойований великою кровю - його лиш треба вивчати і застосовувати.
« Останнє редагування: Травня 14, 2014, 06:07:14 18:07 від UnionJack »

Offline romulus

• Hero Member
« Reply #192 : Травня 14, 2014, 06:12:28 18:12 »
ІМХО

агресивна юрба за спиною в будь-який момент може стати ворожою, кидати каміння чи дошки. Та і невідомо що в них в кишенях. Це небезпека яка відволікє солдатів від спостереження за фронтальною територією.

Тому стріляти можн і треба . Але бажано гумовими кулями. Газ, гранати шумо-світлові.

в ідеалі ІМХО при набл. укр. військ місцеві мають в жаху ставати рачки і лізти в найбл. кущі, щоб їх випадково не пристрелили за необорежний рух.
Етлоном для дій укр. військ має стати сучасна Росія в Чечні. Нічого вигадувати не треба. Нвш ворог дає нам до рук досвід завойований великою кровю - його лиш треба вивчати і застосовувати.
професія поліцейського (напр в Нмечині( вважається однією з найскладніших
саме з описаних і цілого ряду не менш складни причин
і автоматом по них - це просте і хибне рішення ДУЖЕ СКЛДАДНОЇ проблеми

послухайте, що розповідає абсолютно адекватна людина

http://ukrpravda.net/index.php?topic=8940.0

там треба допомоги найкомпетентніших фахівців
в першу чергу наших, які розуміють реалії
і закордонних, які мають технології...

а ви - стріляти... сумно і соромно мені
все,
біьлшеш писати не буду
дякую за увагу
вибате всі, хто вважає себе троленим

:Prapor2:

Offline UnionJack

• Hero Member
  • я T.Blair. з ФУПу
« Reply #193 : Травня 14, 2014, 06:20:53 18:20 »
ІМХО

професія поліцейського (напр в Нмечині( вважається однією з найскладніших
саме з описаних і цілого ряду не менш складни причин
і автоматом по них - це просте і хибне рішення ДУЖЕ СКЛДАДНОЇ проблеми

проблема складна
але виходить за рмки поліцейської
жодні поліцейські не ведуть операцій проти сотень зомбі озброєних суч. арм. зброєю, з воєнним досвідом

послухайте, що розповідає абсолютно адекватна людина
http://ukrpravda.net/index.php?topic=8940.0

там лише підтверджується висновок про зомбі
як так сталося це інша тема, але виходити треба з цього сумного факту

Offline dark_wing

• Ветеран форума
« Reply #194 : Травня 14, 2014, 08:33:45 20:33 »
ІМХО

А мне понравилось про Хорватию.
(через 30 секунд, все, кто не разойдутся будут считаться военными)
Тот, кто предпочитает позор войне, получит и позор и войну одновременно

Offline UnionJack

• Hero Member
  • я T.Blair. з ФУПу
« Reply #195 : Травня 14, 2014, 09:22:06 21:22 »
ІМХО

А мне понравилось про Хорватию.
(через 30 секунд, все, кто не разойдутся будут считаться военными)

І це теж
Якщо ти дійснл цивільний, тримайся далеко від комбатантів
Або отримуй так само

Offline Blackout

• Sr. Member
« Reply #196 : Травня 14, 2014, 09:38:56 21:38 »
ІМХО

Тут недавно постили аналогічне  відео як "беззбройна " юрба пострілює у військових в Маріуполі ,в результаті дирка в голові сепаратора .
Я також проти стрільби по мирних людях , мало того ,завжди ставлю себе на їх місце ( як би це дибільно для мене не виглядало) , але в тих ситуаціях ці люди не праві . (анексія криму , вбивства ,викрадення катування...)
Не було б криму , росармії на кордоні ,вбивств , тоді можна дозволити собі бути ліберастом!!!
 Шо  тут б..ть не ясно ? Дійсно якийсь троль .

Offline GUGA

• Hero Member
« Reply #197 : Травня 14, 2014, 09:41:10 21:41 »
ІМХО

Тут недавно постили аналогічне  відео як "беззбройна " юрба пострілює у військових в Маріуполі ,в результаті дирка в голові сепаратора .
Я також проти стрільби по мирних людях , мало того ,завжди ставлю себе на їх місце ( як би це дибільно для мене не виглядало) , але в тих ситуаціях ці люди не праві . (анексія криму , вбивства ,викрадення катування...)
Не було б криму , росармії на кордоні ,вбивств , тоді можна дозволити собі бути ліберастом!!!
 Шо  тут б..ть не ясно ? Дійсно якийсь троль .

абсолютно згідний!!!