бачачи такий сліпий фанатизм його прихильників, щось вже не хочеться...
Та який там фанатизм. Прагматичний підхід, на даний момент. Всі недоліки Петра відомі. О! А може це теж плюс, що він деякою мірою прогнозований? Блін, чуйствую фанатєю. 
От доведіть свій нефанатизм. Назвіть всі відомі Вам недоліки.
А тут і без мене їх достатньо перелічили. По його команді, дійсно є питання на місцях. Але чи можна швидко набрати всіх нових і одночасно з управлінським досвідом? І відомо як ті чинуши швидко вміють міняти окрас під нового хазяїна. Петра треба тикати носом в те гівно, а як інакше? Великий мінус, що співпрацював з Хряком.

Доречі, ще досі не впевнений, що точно за нього проголосую, але...
От якщо в другий тур вийде Петро і ще хтось, а раптом між 1-м і 2-м турами, коли стане очевидно, що певні особи не перемагають, чи не зірвуть цей тур в купі з рашкою?
І схід на перший тур ще прийде, а на другий навряд, якщо вийдуть Петро з Юлею, і скажуть кацапи: "президента схід не обирав"!
І що тоді? Я не хочу такого сценарію. Це не звичайні вибори. На звичайних в першому турі голосував би точно не за нього.
І ще повторюсь. Ми дуже велике значення зараз надаємо особі президента. Але конституція вже інша. Головне - легітимізація влади і проукраїнськість, хоч і поміркована, ашопоробиш...?