Автор Тема: Попа... Пєтю ми собі посадимо на шиї на повних 5 рочків...  (Прочитано 7473 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Ігор зі Львова

• Hero Member
От доведіть свій нефанатизм.

А вы за кого предлагаете голосовать?

Я не пропоную. Я веду дискусію виходячи з факту, що Порошенко переможе з ймовірністю 99%.
Змінити це вже фактично неможливо. Ми обговорюємо по су ті уже президента, а не кандидата в президенти.
І так склалося, що цим президентом буде олігарх, що останні 15 років постійно був у центрі політичних подій, займав високі посади при любій владі, без якихось помітних позитивних результатів.
На жаль дуже багато людей чомусь не хочуть визнавати цих фактів і не виявляють готовності протистояти
Пороху у всіх його злих діяннях.

Offline Vols

• Hero Member
Цитувати
бачачи такий сліпий фанатизм його прихильників, щось вже не хочеться...

Та який там фанатизм. Прагматичний підхід, на даний момент. Всі недоліки Петра відомі. О! А може це теж плюс, що він деякою мірою прогнозований? Блін, чуйствую фанатєю. :smilie10:

От доведіть свій нефанатизм. Назвіть всі відомі Вам недоліки.
А тут і без мене їх достатньо перелічили. По його команді, дійсно є питання на місцях. Але чи можна швидко набрати всіх нових і одночасно з управлінським досвідом? І відомо як ті чинуши швидко вміють міняти окрас під нового хазяїна. Петра треба тикати носом в те гівно, а як інакше?  Великий мінус, що співпрацював з Хряком.  :smilie2:
Доречі, ще досі не впевнений, що точно за нього проголосую, але...
От якщо в другий тур вийде Петро і ще хтось, а раптом між 1-м і 2-м турами, коли стане очевидно, що певні особи не перемагають, чи не зірвуть цей тур в купі з рашкою?
І схід на перший тур ще прийде, а на другий навряд, якщо вийдуть Петро з Юлею, і скажуть кацапи: "президента схід не обирав"!
І що тоді?   Я не хочу такого сценарію. Це не звичайні вибори. На звичайних в першому турі голосував би точно не за нього.
І ще повторюсь. Ми дуже велике значення зараз надаємо особі президента. Але конституція вже інша.  Головне - легітимізація влади і проукраїнськість, хоч і поміркована, ашопоробиш...? :smilie8:

І на оновленій землі врага не буде, супостата, а буде син, і буде мати, і будуть люде на землі.(с)

Offline Блакитний Апельсин

• Ветеран форума
Цитувати
бачачи такий сліпий фанатизм його прихильників, щось вже не хочеться...

Та який там фанатизм. Прагматичний підхід, на даний момент. Всі недоліки Петра відомі. О! А може це теж плюс, що він деякою мірою прогнозований? Блін, чуйствую фанатєю. :smilie10:

От доведіть свій нефанатизм. Назвіть всі відомі Вам недоліки.

1. Він створив Партію Регіонів.
2. Він любить гроші (а хто їх не любить?)
3. Він пристосуванець, бо може працювати з будь-якими урядами.
4. Він демагог і популіст.
5. Він - кум Ющенка, а Ющенко слабак.
6. У нього є фабрики в Росії.
7. Врешті-решт він - відкормлене порося.

Вам достатньо?
Пропоную переіменувати Російську православну церкву у Ватнікан

Offline Bestия

• Hero Member
  • Постоять за себя - полежать за других
Я не пропоную. Я веду дискусію виходячи з факту, що Порошенко переможе з ймовірністю 99%.
Змінити це вже фактично неможливо. Ми обговорюємо по су ті уже президента, а не кандидата в президенти.
І так склалося, що цим президентом буде олігарх, що останні 15 років постійно був у центрі політичних подій, займав високі посади при любій владі, без якихось помітних позитивних результатів.
На жаль дуже багато людей чомусь не хочуть визнавати цих фактів і не виявляють готовності протистояти

Понимаю вас. Майдан 3, да? За кризис без конца. Пока не станем Папуа и Новой Гвинеей.
Интеллектуалы делятся на два типа: одни поклоняются интеллекту, другие им пользуются

Offline Ігор зі Львова

• Hero Member

Понимаю вас. Майдан 3, да? За кризис без конца. Пока не станем Папуа и Новой Гвинеей.

Який зміст Ви вкладаєте в термін "Майдан 3"? Я виступаю за значний контроль громадськості над діяльністю Пороха.
Це може включати і масові мітинги , страйки, якщо своєю діяльністю він дасть до цього привід. І це нормальний європейських шлях. Це якраз те, що відрізняє Європу від Папуа-Нової Гвінеї.
Якби ми це робили в 2010 році коли Янукович незаконно присвоював собі нові повноваження то можна було його зупинити спокійно і мирно. На жаль ми чекали 4 роки і наслідки виявилися дуже сумними.

Люди що невизнають очевидного факту, що Порох - повне г..., як правило не дуже готові протистояти йому
і це може призвести до дуже негативних наслідків.

Offline mahnovets

• Ветеран форума

Який зміст Ви вкладаєте в термін "Майдан 3"? Я виступаю за значний контроль громадськості над діяльністю Пороха.
Це може включати і масові мітинги , страйки, якщо своєю діяльністю він дасть до цього привід. І це нормальний європейських шлях. Це якраз те, що відрізняє Європу від Папуа-Нової Гвінеї.
Якби ми це робили в 2010 році коли Янукович незаконно присвоював собі нові повноваження то можна було його зупинити спокійно і мирно. На жаль ми чекали 4 роки і наслідки виявилися дуже сумними.

Люди що невизнають очевидного факту, що Порох - повне г..., як правило не дуже готові протистояти йому

Как вы можете, тут же рождается новая секта свидетелей Порошенка, они даже не понимают насколько их аргументы и стиль дискуссий повторяют секту сведетелей ЮЛИ. Просто дежавю какое то.
Батя, мы стараемся ...

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
От подумалось, історія знову повторюється.
У 2010 році багато хто голосував за Януковича, щоб не виграла Тимошенко.
У 2014 багато хто збирається голосувати за Порошенка, щоб не виграла Тимошенко.
Дай Бог, щоб ми не отримали януковича-2.
Вся надія, що народ навчився вже хоч якось контролювати владу.

Offline Bestия

• Hero Member

Развитие гражданского общества необходимо без привязки к имени президента. И контроль общества должен быть за каждым чиновником - от президента, премьера, прокурора до гаишника. Именно общество может заставить законы работать. Тут трудно с вами не согласиться.

А кто полное г... покажет время.
Интеллектуалы делятся на два типа: одни поклоняются интеллекту, другие им пользуются

Offline Bestия

• Hero Member
Как вы можете, тут же рождается новая секта свидетелей Порошенка, они даже не понимают насколько их аргументы и стиль дискуссий повторяют секту сведетелей ЮЛИ. Просто дежавю какое то.

А знаете кого напоминаете мне вы? Тех, кто боится взять ответственность на себя. Очень удобная позиция. Потом упоительно писать: "А я же предупреждал!" На данный момент вы очень помогаете Путину. Раскачивание ситуации в стране в целом, срыв выборов в Донецкой и Луганской областях, военные учения на границе во время выборов - ничего этого не нужно, когда есть такие трезвомыслящие граждане как вы. И такой кандидат как Тимошенко. И такой стратег как Медведчук.

Еще раз. Нет никакой секты. Перестаньте переносить понятия. Хотя, если вам так будет легче, дерзайте.

Offline Bestия

• Hero Member
От подумалось, історія знову повторюється.
У 2010 році багато хто голосував за Януковича, щоб не виграла Тимошенко.
У 2014 багато хто збирається голосувати за Порошенка, щоб не виграла Тимошенко.
Дай Бог, щоб ми не отримали януковича-2.
Вся надія, що народ навчився вже хоч якось контролювати владу.

По-моему, вы лукавите, когда пишите, что не определились с кандидатом. Определились, не надо стесняться. А Януковича-2 мы получим, если выберем Тимошенко. На передаче у Шустера российский журналист попросил назвать свои ошибки присутствующих политиков - Тимошенко, Тигипко и Тягнибока (кажется в таком составе). Он мотивировал свой вопрос тем, что именно люди, склонные к узурпации власти, не склонны видеть свои ошибки. Так вот только Тимошенко не назвала своих ошибок, а опять съехала на зраду оранжевой революции, и что она допустила это.
« Останнє редагування: Травня 16, 2014, 04:24:44 16:24 від Bestия »

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
Для Бестії
Повторюю ще раз, за Тимошенко я ніколи не голосуватиму.
А в 2010 році була "противсіхом". Боюсь, і в 2014 буду ним.
Ну не бачу я, хто з цих двох (Тимошенко чи Порошенко) кращий....

Offline EZelenyk

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • Львiв'янин з USA
    • AZAM
Ну і в результаті за кого голосувати? Якщо Петя і Тимоха не катять, не катять також Богомолець, Гриценко та Тягнибок? Чисто тобі відсутність нормальних кандидатів.

А это вот и есть главное, что должно появиться в президентство Порошенка - нормальная политическая жизнь, понятные лидеры, которым можно доверять. Все это будет, если наконец перестанут оппонентов в асфальт закатывать и в говне топить. Или просто убивать - ведь и такое было!
Это один из самых важных элементов гражданского общества, которое Украина начинает с большим опозданием начинает строить. Вот если Порошенко этому не помешает - все у нас получится, сами все сделаем.
Мне кажется, что именно он мешать не будет, у него политических амбиций минимум - по сравнению с другими кандидатами.
 :Prapor2:
Sapere aude

Offline Bestия

• Hero Member
Для Бестії

Не поверите, я тоже голосовала против всех.  :smilie1:

Offline mahnovets

• Ветеран форума

А знаете кого напоминаете мне вы? Тех, кто боится взять ответственность на себя. Очень удобная позиция. Потом упоительно писать: "А я же предупреждал!" На данный момент вы очень помогаете Путину. Раскачивание ситуации в стране в целом, срыв выборов в Донецкой и Луганской областях, военные учения на границе во время выборов - ничего этого не нужно, когда есть такие трезвомыслящие граждане как вы. И такой кандидат как Тимошенко. И такой стратег как Медведчук.

Еще раз. Нет никакой секты. Перестаньте переносить понятия. Хотя, если вам так будет легче, дерзайте.
Секта есть, и судя по активности и эмоциональности вы ее возглавите.
Я взял на себя ответственность не выбирать из плохого и очень плохого. Вам это не нравиться, это противоречит вашему двухмерному миру, на здоровье. Через пол года создам тему и вспомню все ваши "аргументы", я вам не завидую, но это ж будет потом, вы ж так далеко не заглядываете,  у вас кумир перед глазами.
Да Тимошенко, Медведчук - это маячки из вашего двухмерного мира, кто против Пети тот автоматом за Юлю. Взрослейте, мир гораздо многогранней.
Батя, мы стараемся ...

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
Для Бестії

Не поверите, я тоже голосовала против всех.  :smilie1:
Чрму ж , вірю. :smilie1:
По дописах видно, що ви думаюча людина.
А відносно Порошенка, дуже хочу, щоб я помилилась...

Offline finli

• Ветеран форума
Для Бестії

А Ви монетку підкиньтє. Бо якось дивно, що так багато часу присвятили обговоренню різних  кандидатів, висвітлювали їхні недоліки .....і не вибрали.

Offline Ігор зі Львова

• Hero Member
Для Бестії

А Ви монетку підкиньтє. Бо якось дивно, що так багато часу присвятили обговоренню різних  кандидатів, висвітлювали їхні недоліки .....і не вибрали.

А як вибрати, якщо недоліки можна обговорювати так багато часу, а щодо позитивних рис ...

Offline finli

• Ветеран форума
Для Бестії

А як вибрати, якщо недоліки можна обговорювати так багато часу, а щодо позитивних рис ...

Я ж написав як...

Offline Bestия

• Hero Member
Я взял на себя ответственность не выбирать из плохого и очень плохого. Вам это не нравиться, это противоречит вашему двухмерному миру, на здоровье. Через пол года создам тему и вспомню все ваши "аргументы", я вам не завидую, но это ж будет потом, вы ж так далеко не заглядываете,  у вас кумир перед глазами.
Да Тимошенко, Медведчук - это маячки из вашего двухмерного мира, кто против Пети тот автоматом за Юлю. Взрослейте, мир гораздо многогранней.

Я считаю целесообразным прекратить дискуссию между нами. Вы заняли позу точно такую же как на вашей аватарке и менторствуете. Мы не понимаем друг друга, хотя и пишем на одном языке.

Моя эмоциональность есть следствие не обожания Порошенко, а того, что достала эта пропаганда от юльков. Прочтите мой первый пост.

И что вы обо мне знаете, что пишите про мой мир? Он уж точно не двумерный. :) Просто я устала от войны, смертей, российской агрессии, падения гривны, безработицы в стране, уродов политиков и пр. И вижу выход в стабилизации через выборы. Ваша позиция ведет к уничтожению украинской государственности. ИМХО.

Offline Bestия

• Hero Member

:smiley24: :smilie1:

Offline Kvant

• Ветеран форума
Та ну! Ви хоч з економікою знайомі? Нам середній бізнес потрібен лише як крок до великого. А в Україні мають працювати ТНК (транснаціональні корпорації).

Я, звичайно не спеціаліст з економіки. Але моє поверхове знайомство з цією наукою чомусь сформувало у мене тверде переконання, що багата країна = багате населення = широкий прошарок багатого середнього класу. А ТНК здебільшого переймаються збагаченням їх власників, а не проблемами "папуасів".

Нестле - це не українська ТНК, просто завод на нашій території. Це не великий плюс для нас, бо прибутки вивозяться.

Ні, у Вас таки когнітивний дисонанс:виявляється, ТНК у нас працюють, але ми чомусь не багатіємо! :smilie8:

Середній клас можливий тільки там, де є гроші. Гроші є там, де є корпорації. Не обов'язково виробництво, читайте про пост-індустріальну економіку.
ТНК у країнах третього світу теж працюють і що? Має значення країна походження ТНК. Для РОШЕН - це Україна. Читайте уважніше, що я пишу, а то як дурник: речення до кінця не дочитав і вже "умовиводи", які не варті ламаного гроша "тулите".

Offline mahnovets

• Ветеран форума
Bestия, не обижайтесь. Я тоже как и вы лихорадочно ищу, но не нахожу на кого б возложить свои надежды, даже готов помогать как волонтер, но увы - все одинаковые и вряд ли собираются делать то, что мы от них ждем. Может поэтому и злой.
Батя, мы стараемся ...

Offline Bestия

• Hero Member
Bestия, не обижайтесь. Я тоже как и вы лихорадочно ищу, но не нахожу на кого б возложить свои надежды, даже готов помогать как волонтер, но увы - все одинаковые и вряд ли собираются делать то, что мы от них ждем. Может поэтому и злой.

Да я не обижаюсь. Мне очень нравится как вы мыслите, честно. Но не по этой теме. Возможно мы по разному оцениваем риски. Я тоже злая. Так что простите, если что не так.

Offline Kvant

• Ветеран форума

Іншими словами: Махновець вирішив, що нам краще бути без Президента у такі часи. Розумне рішення, нічого не скажеш. Подобається як діє перехідна влада Турчинова і уряду БЮТ? Мені ні.
Якщо не за Порошенка, то значить і далі пролонгуєте (хоча і не хочете) цю владу.

Offline Ігор зі Львова

• Hero Member
Kvant, а подайте, будь-ласка, список польських ТНК і список російських.

Offline dreamer

• Hero Member

Іншими словами: Махновець вирішив, що нам краще бути без Президента у такі часи. Розумне рішення, нічого не скажеш.

Ашо? Страна равных вазмжностєй... Кажыдй обкурившийся олигофрен, с десятком такиже ушлепков, может захватить райсовет, а то и обладминисрацию - и провозгласить себя президентом очередной республики...
В здоровом теле - здоровый дух: http://runnersclub.com.ua/

Offline Kvant

• Ветеран форума
Kvant, а подайте, будь-ласка, список польських ТНК і список російських.

Польща - країна другого світу (Україна - третього), економіка якої є допоміжною до німецької (іншими словами: німецькі ТНК відкрили там свої підприємства). Там рівень життя буде максимум 30-40% від німецького.
В Росії є ТНК, але сировинного типу. Зокрема, Газпром.
Україні треба створювати власні ТНК та проситися німців і американців на те, щоб створювали у нас допоміжні ланки їхніх ТНК. Щоб ми стали країною другого світу як Польща, але прагнули до першого світу із власними ТНК. Таким шляхом пішла Південня Корея, яка вже має власні ТНК: Самсунг, ЛДЖІ і т.д.
« Останнє редагування: Травня 16, 2014, 05:42:54 17:42 від Kvant »