Автор Тема: Брату повестка пришёл,в течении суток явится  (Прочитано 10519 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Offline UnionJack

• Hero Member
  • я T.Blair. з ФУПу
А от цікаво, при СССР комусь із чоловіків хоч в голову прийшло б "відкосити" від призову в умовах часткової окупації держави?.. :shuffle:

Це не до порівняння
1) ссср була тоталітарна патерналістська держава яка забезпечувала громадян роботою, пайком і койокмісцем (вже наск.добре то таке)
2) ворого напав на СССР масованим чином і війнв відразу статла тотальною і на знищення. Так що там напівтіней не було

Offline dreamer

• Hero Member
А от цікаво, при СССР комусь із чоловіків хоч в голову прийшло б "відкосити" від призову в умовах часткової окупації держави?.. :shuffle:

Конечно приходило, и косили... "Безмерна подлость низких и лжецов, и тесно на земле от подлецов" написано более, чем 1000 лет назад, но ничего, как видим, не поменялось...
В здоровом теле - здоровый дух: http://runnersclub.com.ua/

Offline Ronin

• Ветеран форума
"Міністерство оборони України зібрало всі норми законодавства, в яких містяться відповіді на питання щодо призову на військову службу, проходження такої служби, гарантій, та ін."

http://zib.com.ua//ua/print/85092-minoboroni_nagadalo_prava_mobilizovanih_na_viyskovu_sluzhbu.html

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча

Заздрість до кого, зеленських-гриценків ?  :weep:
По темі все ясно, патріотично сидимо вдома і лаємо всіляких жидомасонів.  :smilie7:

Offline VikS

• Hero Member
Йти захищати Турчинова, Беркут, корупціонерів-чиновників та паразитів-депутатів?

Ага - вот сразу гнилое нутро и полезло... Еще скажи, что налоги платить не надо и за коммуналку - для завершения рагульского портрета. Нужно требовать от власти, чтобы она выполняла свои функции, а не оправдывать свою гнилую сущность тем, что плохая власть тебя на это толкает... :smilie2:
Ще один тупак.
Влада клала .уй на таких як ти "требовальщиков". Бо у вас немає реальних механізмів впливу на владу.
Єдине, чого влада боїться - відсутність грошей (несплата податків) та озброєні громадяни, непідпорядковані владі.
Тому саме це й слід робити - переносити сплату податків до місцевих бюджетів і формувати місцеві загони народної самооборони.
Там де це робиться там влада вимушена прислухатися до потреб народу.

Offline dreamer

• Hero Member
Ще один тупак.

Пашел нахуй, ушлепок!
В здоровом теле - здоровый дух: http://runnersclub.com.ua/

Offline Taras.ua

• Ветеран форума

тому що той перший має більшу цінність в економіці і заробляє достатньо багато (і сплачує податку!) щоб утримувати того другого коли він в армії (його ж треба одягати, годувати і тп.п)

У даний час, пріоритет один - Україна. Призивають із більше 11 млн. офіційно працюючих менше 50 тис. Військомати у нас напівтрупи. Нормального відбору із врахуванням усіх факторів бути не може. Тому треба йти, якщо рулетка випала саме на цю людину. Або йти у військомат і говорити з ними.

Отримав повістку десь місяць назад. Робота теж реально хвилювала. Але морозитися навіть не думав. В суботу отримав повістку, одразу ж зявився в воєнкоматі. Я не служив,, але являюсь одним з розробників військовї апаратури звязку, яка стоїть на озброєнні(дуже мало, але є).
І реально був впевнений, що мене по цій причині і визвали.
В воєнкоматі мені сказали, що буду водієм(маю категорію С). Про мої розробки для армії і знання апаратури навіть ніхто не підозрював. Розмовляти в суботу навіть ніхто не хотів. Слухати тим більше. Сказали в понеділок в 9 бути.

Подзвонив шефу. Сказав, що їду в армію. Він був в шоці, але без питань сказав що в мене є місяць.

В понеділок вже було більш все організовано. Зявилось і начальство і медкомісія (одна жінка). Першим ділом всі через медкомісію. Справа в тому що зимою була операція на руці, процедури проходжу і досі в клініці раз на місяць. Постраждала долонь в дитинстві. Зараз виправляю. І  керувати тойотою з гідропідсилювачем я то можу, а ЗІЛом не дуже. Мене,зсвісно ж одразу комісували.

Я сказав, щоб не комісували на медкомісії, так як маю важливі знання і навики. Короче, прийшов до начальства і після хвилин 20 виясняння по телефону, де ж є апаратура, з якою я мав справу, виявилось, що служить вона на складах в коробках. Хоча Севастополь наприклад, був обєднаний між частинами саме нашою апаратурою. І по україні багато місць, де я її сам ставив. Сам це робив.
Мене відправили додому. Сказали чекати дзвінка. По першому ж прибути в воєнкомат. До цих пір ніхто не дзвонив.

П.С. Воєнкомати, мабуть найбільш запущена військова служба. Відбір по картотекам, які 10-ки років ніхто не обновлював. все на папері.
Ніхто нічого не знає. Так що це ще одна біда армії, яку треба виправляти.

Offline UMC

• Hero Member
  • ~зв'язковий~
Цікаво чи Лещенку і Найему прийде - могли б робити військову стінгазету, наприклад  :rotate:

Offline Roland Deschain

• Hero Member
Цікаво чи Лещенку і Найему прийде - могли б робити військову стінгазету, наприклад  :rotate:

:laugh: :lol: :weep:

Offline RG

• Ветеран форума

"Бойовий листок" випускати.  :smiley24: :laugh:

Offline macintosh

• Full Member
Послати нах той військомат, 20 років водку жрали і хабарі брали,
а зараз напрягають. Ще нехватало, щоб мною солдафони каомандували  :smiley16:
ЗАСД!
Згадалось прочитане в дитинстві...
http://lib.ru/INOFANT/RASSEL_E/r_nikogo.txt

Offline roma

• Ветеран форума
думает итить или не итить...
на работе аврал,как бы не увалили ...

Итить?  :smilie10: Повестка пришол  :laugh: Ну по смыслу вообще - "к стенке". И такое лайно имеет положительную карму на патриотическом форуме?  А меня, патриота-украинца, рускоязычная коломойщина минусами задалбывает.  :smilie10:  Ничого - "ще не вмерла.."  :Prapor2:
А ми дивились та мовчали, та мовчки чухали чуби

Offline Rambler

• Sr. Member
Отак, не приведи Господь, шандарахне колись щось подібне до ЧАЕС - знов почнеться скиглення - а чо як на ліквідацію, так зразу я, а не сусід, в мене іпотека непогашена, я цінний спєц, але мене ж уволять к фуям, хай он лошари йдуть без абразаванія... І вопше, краще сховатись або закосіть... І вопше, то ж керівництво винне, якого чорта буду з-за них підставлятись... Тьху, бля.
Аж зовсім не дивує, що живемо так, як живемо. І коли цей хохлостан на Україну буде схожий... :smilie2:

Offline -Юрій-

• Hero Member
Отак, не приведи Господь, шандарахне колись щось подібне до ЧАЕС - знов почнеться скиглення - а чо як на ліквідацію, так зразу я, а не сусід, в мене іпотека непогашена, я цінний спєц, але мене ж уволять к фуям, хай он лошари йдуть без абразаванія... І вопше, краще сховатись або закосіть... І вопше, то ж керівництво винне, якого чорта буду з-за них підставлятись... Тьху, бля.
Аж зовсім не дивує, що живемо так, як живемо. І коли цей хохлостан на Україну буде схожий... :smilie2:
еволюція ...
чого варті смаки виборців за останні роки ...
схід проти києва ,бо той їх не чує... :Sho_za:
блять.
а іхній боров їх чув ?
нах армію.
я за народні ополчення,щоб ніяка політична сука не вирішувала свої питання на життях солдат.
все,я бандерівець.

Offline -Юрій-

• Hero Member

Итить?  :smilie10: Повестка пришол  :laugh: Ну по смыслу вообще - "к стенке". И такое лайно имеет положительную карму на патриотическом форуме?  А меня, патриота-украинца, рускоязычная коломойщина минусами задалбывает.  :smilie10:  Ничого - "ще не вмерла.."  :Prapor2:

лайно -твоє призвище ...
підар-твоє імя ...
патріот-ракета американська...
нічого- твоя роль в цьому світі ...

Offline roma

• Ветеран форума

лайно -твоє призвище ...
підар-твоє імя ...
патріот-ракета американська...
нічого- твоя роль в цьому світі ...
Иди брата своего в армию проважай - " павестка пришол" . Зачем разкукарекался здесь  ? "За народные ополчения " оно .
« Останнє редагування: Травня 19, 2014, 02:02:56 02:02 від roma »
А ми дивились та мовчали, та мовчки чухали чуби